45

Анонимен

преди 7 години

Единственото решение е този "човек" да влезе в затвора, но не да лежи, а да полага къртовски обществено полезен труд до припадък (поне 10 г), като само така ще може да си плаща за храната и подслона, дошли от нашите скъсани джобове.

44

Анонимен

преди 7 години

da beshe gramnal tozi koito mu e dal statuta v BG

43

Салим

преди 7 години

До ИстинатаПише се Аллах а не Алаах бе селянин неграмотен!!!

42

ха ха

преди 7 години

Най-вероятно ще остане за 72 часа, защото събота и неделя няма кой да му гледа мярката за неотклонение. Понеделник ще го пуснат - има си ЕГН и постоянен адрес , а и както видяхме не може и да се скрие като хората.

41

Истината

преди 7 години

Полицията не си е свършила работата! Сега пак ще трябва да го храни народа! Те просто трябваше да му уредят среща с неговия Алаах!

40

читател

преди 7 години

Какво прави в България чужденец с криминални прояви?Първо не е изпратен там откъдето е дошъл, и второ, кой му е далразрещение за оръжие, на чужденец с криминално минало?Ония, от организацията с име на северна столица, не са му ли извадили и разрешение за гранатомет, по-бързо да си решава проблемите?

39

Шаран БГ

преди 7 години

Да гръмнеш 3 /три/ пъти по някого с бойни куршуми -- какъв " опит за убийство" ? То си е точно УБИЙСТВО !! А че оня все още е жив, е някаква случайност! Дали е "молил" да го гръмнат, или не ? За това са "независимите" - сега отново ще им се увеличат заплатите, зер са много малки! А не е лошо интегрирания да го освободят и на изпроводяк, да не забравят да му върнат пищова!! Пари е давал "мъченикът" за него ........

38

Една

преди 7 години

Аман от Евроатлантизъм! Божичко, аман!!!!! Най-страшното в случая е, че тези полухоpа дефакто са недепортируеми, защото са с хуманитарен статут, а ние не искаме да се излагаме пред Европейските ни партньори! Не, ние ще се радваме да ни заколят като пилци, защото това е горда проява на Евроатлантизъм!!! Така ли е, г-н Борисов?

37

Бед

преди 7 години

Това е клет бежанец, страдащ от мъка по родината. Разстроил се е, че от 2 часа не му работи скайпът и не може да се чуе с бедната си майчица в Ирак.

36

Анонимен

преди 7 години

"...нападателят живее в България от години, има хуманитарен статут и български единен граждански номер. Криминално проявен е, лежал е в затвора за заплаха за убийство. Притежава незаконно пистолетът"...Дали ще бъдат такива решенията на съда и прокуратурата,ако жертвите са от правозащитните организации, полицията, прокуратурата и съда?

35

Хм

преди 7 години

Ислямски джихад!

34

Аз

преди 7 години

Я го пуснете човека под домашен арест, че току виж БХК се присети че му нарушаваме правата!!

33

евродепутат

преди 7 години

И стига сте яли тва свинско и сте пили алкохол, че хем е вредно хем дразните много драгите ни гости!П.ПИ си обличайте жените и щерките по прилично, че това е другото дето дразни!

32

Пенка

преди 7 години

Мале , мале до къде се докарахме ....

31

долу бтв

преди 7 години

Бтв-то на културата пак обработва старите баби фенове на босфорските им сериали тази вечер! С предаване на тнар. "Репортери" посветено на тежкия живот на мигрантите араби! Ами Хокимяне, юкселе и всички други като сте такива хуманисти и милосърдни защо не ги настаните бежанците в лъславите и просторни офиси на анти бг Тв и що не ги нхраните и облечете с парите пт тлъстите ви заплати! Хайде приберете ги де! Един водещ с 15 бона заплата колко бежанеца може да храни!? Да видим!?

30

Анонимен

преди 7 години

Значи много е гот да ти сдупчат червото на 6 места.После се*еш като през крив неварен макарон, ако не те отнесе перитонитът, разбира се.Това определено ще е лека телесна повреда.Не знам за толерантност, но за религиозност иракчани и сие араби, да имате много здраве.Изобщо не става въпрос за религия, а за простотия и ши-бана култура.Тази ваша култура не ви я искаме.Седете си в къщи на жегата и си порете жените и главите.

29

Анонимен

преди 7 години

Не бъдете нетолерантни. Какво като ви гърмят нищо лошо нее направило иракчанчето. Просто манталитета им е такъв. Хората не викат и несе карат а за по толерантно гърмят.

28

евродепутат

преди 7 години

Искам ппвече бежанци! Какво като го е прострелял! Нали не го е убил! Знаете ли колко е страдал докато е бягал от войната!?

27

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен25 Не знам дали съм *** ***, или по-остър, или въобще дали съм ***. Но много добре знам,какво е написано в статията. Иракчанин, на 36 години, със статут на постоянно пребиваващ, с българско егн и незаконно притежаван пистолет. Къде прочете,че е дошъл 1988 година?Или го познаваш лично,защото си от "аверчетата " му или от семейството? 1988-мана колко години е бил, че не мога да смятам?Прекалено толерантни сме. Око за око, зъб за зъб! Както и при тях, от хиляди години, а не евротолер

26

сандо

преди 7 години

аре ся мярка за неотклонение, да го пускаме към Меркел и да семаха от тук, няма да го хрантутим и в панделата