22

Анонимен

преди 8 години

За каква европейска граница говори това измислено геройче, нито ни искат в Шенген, нито в Еврозоната. Пращай им талибаните, те ги обичат, уж сме в най- богатия ЕС, а тънем в мизерия.

21

az

преди 8 години

ако питате мен , време е да му резнат крилцата на него и партият му , стика вече...

20

Анонимен

преди 8 години

Някой непрекъснато слухти след Путин. Така беше след посещението на Путин в Китай, в Грузия, в Гърция, сближаването с Ердоган......

19

Пиночет

преди 8 години

Какви споразумения , какви 5 лева ?!?!?!Ограда и Калашници му е майката и гранични войски

18

Глупака от Банкя

преди 8 години

Гледай Тиквоций Мьдри какво правят Унгария и Австрия,скоро ще си останеш само ти с талибаните в Б-я,а може да оставиш и д....то Лили за техен кеф.

17

Джедай Мастър

преди 8 години

Изказа се БГ Тайлеран, макар да чете със затруднение.

16

Анонимен

преди 8 години

Тия дърти лисици от Западна Европа да не се правят на хитреци. Ба си колониалистичният ген! - Те да се гушат и да си пазят парите, а България и Турция да им пазят дебелите д-та от нашествениците! А те да ни поучават високомерно и ни упрекват, че сме бедни. Ами бедни сме, първо, защото не сме грабили африканци, азиатци и латино-американци, и второ, защото не сме късали от никого, а те са късали и сега късат от нас - територии, интелект, евтина работна сила, суровини без пари с пиратски концесии.

15

Любопитен

преди 8 години

Малко не по темата,ама нейсе.Интересни резултати от анкетата на ДНЕС-"генерал" Борисов-10%,генерал Радев-20% при 3000 гласували.Гледай ти.

14

Анонимен

преди 8 години

Къде са тия хиляди километри граница?С Турция имаме към 230 км с Гърция към 430 км и към 220 морска.Май доста пари има за термокамерите.

13

Иван

преди 8 години

След дъжд, качулка - политик се пише Бойко, всичката му работа е такава, БЕЗОТГОВОРЕН! По скоро да си върви, омръзна на всички с неговите простотии които върши - "ПРОС СЕЛЯНИН"!

12

Анонимен

преди 8 години

y6 vsi4ki ne6ta sa v na6a polza pak naroda obednqva pove4e i vse pove4e se stremi kam terminal 2,

11

Анонимен

преди 8 години

"Борисов очаква нов разговор между него и Ердоган."---Ако бате ти Реджеб те викне, де ...Иначе може да си фантазираш и да дрънкаш глупости по медиите колкото ти душа сака.

10

Анонимен

преди 8 години

И за какво,ще се среща с Таибчо,сто на сто споразумението,ще е кон за кокошк@ иначе да искаме от Европа да си плати е правилно,няма само ние да плащаме охраната на външната граница.

9

Исти

преди 8 години

Война между ЕС и Турция е най-добра за България.

8

чичо Гошо

преди 8 години

Не знам кое за премиера е добре,но знам че за България е най-добре Турция никога да не е в ЕС.

7

Анонимен

преди 8 години

TOZ CHOVEK BESCHE MINISTYR NA MVR STOQ KO STOQ BEGA STANA KMET NA SOFIQ STOQ KVO STOQ IZBEGA STANA MINISTYR PREDSEDATEL STOQ 3 G I IZBEGA VYRNA SE PAK I SE KANI PREZIDENT DA STAVA TREBE DA STE LUDI DA GO IZBERETE.

6

Анонимен

преди 8 години

PLEVNELIEV NAI STRASTNO LIBI POROSCHENKO UMIRA S NEGO DA SE SRESCHTA CHOVEK NENAVIJDAN V CELIQT SVQT.

5

ха ха

преди 8 години

До Анонимен5и кой може да ни задължи да издържаме талазите *** ако ни налазят ??? явно не знаеш какво казаха австрийците- ще регистрират САМО 50 000 за тази година а останалите няма да получат статут ,издръжка...няма да имат никакви права . ако целият ес направи като австрия за какво ще идват мигрантите-няма да получат жилище,пари ,работа...без да могат да извикат семействата си...просто няма да дойдат

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4I vie chakate emigrantite da budat v tursko no shte hvanete skoro rqzanite na talazi ha ha,licemeri

3

Анонимен

преди 8 години

И ти чакаше безвизовия, ама хвана мущука...Без ръце.