80

Един от Северозапада

преди 7 години

До колкото не ме лъже паметта, преди месеци на една среща с американски бизнесмени у нас, Баце каза, че под тяхно давление е спрял всички руски проекти, и ги покани да са по-активни у нас.Днес се заиграва с Путин, прави му мили очички. Как се нарича една жена, която днес е с един, зарязва го, и отива при другия? А как се казва на такъв политик? Гъвкав и далновиден, вероятно, или мърдащ, "като върбов клин" в критична ситуация? И тоя го спрягат за президент, и нищо чудно да го избере овчето стадо.

79

ognyanz

преди 7 години

Искал Бойко мнение как да процедира със спрения (по инициатива на ГЕРБ и пишман-реформаторите) проект за АЕЦ "Белене". Е, какво да очакваме? За Брюксел и американците беше важно да се спре проекта, а дали нещо трябва да се плаща за това, не е тяхна грижа. Като се спре строителството, ясно е че остават само загубите, а те са си за наша сметка.

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 107Е, поне за баща ти и *** да не се безпокоим. Стари ***, все висяха по улиците и дебнеха хората. Мицове - какво да ги правиш! Без униформа бяха, та бяха три пъти по-опасни от униформените. Затова бързо-бързо смениха боята и партийните книжки.

77

Анонимен

преди 7 години

Да, Борисов звънна - нормално, в интерес на България! А гарваните, издули шкембета от продажба на Родината, се разграчиха - "гра-а, заплашени са евроатлантическите ценности","гра-а - идеите, за които се борихме"(ха-ха-ха), "ще се предоговаря с Русия", т.е. "леле, гра-а, ще ни секнат сребърниците, и ние като 90 % от българите ще зъзнем без парно, ще ни замръзнат мазните ...ци, гра-а!","ще постим, ние! -доносниците, бивши агенти на ДС, БКП=БЗНС функционери, сега -първи лаячи срещу Раша! Не, гра-а!

76

Анонимен

преди 7 години

Няма начин всички цени в БГ да не растат!Това е системна болест на капитализма в страни като БГ-бюджетът се формира основно от ДДС,който е % от продажните цени на стоките за населението!Така е- и така ще е -при липса на финансова независимост, собствено производство и производство за износ!...А иначе- на снимката Путин показва на Бойко накъде да гледа,но ба-ндюгата гледа другаде...Докога ли?

75

Анонимен

преди 7 години

ЩЕ ТРЯБВА ПАК ДА ПОДАРЯВА КУЧЕНЦЕ...

74

Анонимен

преди 7 години

Ако турски поток се реализира, Европа вече ще зависи много от Турция и ще играе ккчек докато и кажат да спре.

73

Анонимен

преди 7 години

до 104 и 106. Що не питаш оше два-три пъти? Ще ги храним, докато от канелката ти потече бензин.

72

Анонимен

преди 7 години

До 99Юнкер е главен европейски поп

71

Анонимен

преди 7 години

Борисов е истински Държавник и затова БСП-ДПС са бесни , защото те нямат такъв човек . Другото е политикатство и простотия .

70

Анонимен

преди 7 години

На среща на високо равнище се събрали Меркел. Оланд, Обама, Камерън. Чакат само Путин да дойде, но той закъснява. Докато чакат Оланд казва;- Сега като дойде, когото първи поздрави, спукана му е работата!След малко влиза Путин:- Добър ден на всички!

69

123

преди 7 години

До ШопЖалкото е, че всъщност това е жалък предизборен гробарски трик!

68

Анонимен

преди 7 години

Не мога нещо да разбера. "Европейският съюз" съюз от независими държави ли е или е колоноална система с император " брюксел" и васални държави с изключение на Германия ?. По времето на СИВ не е имало чак такъв диктат, да неможеш да отидеш до тоалетна без да разреши Брюксел.

67

681

преди 7 години

Начало на разговора: - Вл. Вл., это ББ ви звъни, Юнкер ми разреши да Ви се обадя

66

Анонимен

преди 7 години

Никога.

65

Анонимен

преди 7 години

Големите началници най после са му разрешили да се обади на Путин.

64

Членска карта №7

преди 7 години

До сминдух енд чесънНяма да ти хареса... На Инджев, още по-малко!

63

Членска карта №7

преди 7 години

Абе, къде е Роската!???Много се смълча детето!??Нали знаете малките деца като се скрият и се умълчат, току виж, сторят някоя пакост в гащите!

62

сминдух енд чесън

преди 7 години

След като публикува писмо от Жан Клод Юнкер ,сега ще кажеш ли какви ги къдриш с Путин

61

se

преди 7 години

Веднага България трябва да прмахне ембаргото към Русия.Икономическите ни връзки с тази страна трябва да са на най високо ниво.Стига сме слушали Европа защото тяхните компании търгуват с Русия задкулисно а ние малките страни сме най ощетение от решенията на ЕС и САЩ.Не става любов с Русия но трябва да се уважаваме и да си търсим изгодните за страната ни договоти и сделки.Селското ни стопанство загина защото Русия вече не купува от нас.Арендаторите съсипаха българското село!