16

Такъв е правовия ред

преди 8 години

Съдиите нямат и не могат да имат права . Те имат имунитет . Нямат право на сдружаване , съюзяване , както и да се консултират по съдебни дела с други съдии . Нямат право да изнасят папки с дела да ги решават в домашна обстановка с помощта на съпрузите си или роднините си . И по-добре да отпадне имунитета им при произнасяне на незаконосъобразно съдебно решение - в името на народа .

15

сминдух енд чесън

преди 8 години

Не можели да се запишат в професионални организации,ще се гръмна,тези вярно плачат за здрав бой.

14

Божидар

преди 8 години

Явно няма нужда дори да влиза закона в сила - всичките *** които пищят против него са за уволнение.Пълна чистка на корумпираната съдебна система!

13

Анонимен

преди 8 години

Като не им харесва да напускат, братството ще им помогне!

12

жеко

преди 8 години

единственото което трябва да се направи е да се последва примера на турция в момента, има толкова много за затвора, защо мислите всички сороски медии реват колко лош е ердоган, лош е защото толкова много наляти пари за поддържането на хиляди съдии за поддържането на определен вид политика на съдебната система, както някой по долу вече каза какво поддържат нашите

11

Анонимен

преди 8 години

Какъв съд, какви съдии. Това са банда наемници, които срещу определен хонорар оправдават не само убийци, но и тероризма! Бог да ги съди, щом като няма народ да им потърси сметката.

10

Smart

преди 8 години

The Bulgarian judges are absolute and complete garbage so is pretty irrelevant if they participate in any other commissio..

9

да

преди 8 години

точно съдиите са мафията - никой друг работят с "правозащитници" организации които работят срещу България, умишлено толерирайки престъпността за това и реагират като опарени - защото са престъпници

8

Анонимен

преди 8 години

Вие мaй не прaвите рaзликa между професионaлни и тaйни оргaнизaции... Съюзът нa съдиите е в пълното си прaво дa съди Бългaрия. Те сa професионaлнa оргaнизaция и сa били винaги трън в очите нa упрaвлявaщи и мaфиотското стaтуткво. Тaкa, че вземете си нaпишете домaшното преди дa пишете стaтии. После що сме били *** нaрод...

7

Анонимен

преди 8 години

Друг път надуват вувузелите до небето,то не са обиколки по студиа,то не са декларации ,тлзи път тихомълком,направо в европейския съд,явно много масн с тога има.А уставът на тези ложи гласи,че решенията им са над всичко и винаги,ще защитят свой член,а колко престъпно богатство има там,не е истина.

6

Ф.С.В

преди 8 години

Когато раздаваш правосъдие( Съдии)- Когато ти си закона - то ти трябва да си прозрачен за обществото- трябва да си примерен морален и прозрачен човек- а не да лежиш в някакви масонски ложи и да стискаш ръката на богати престъпници- хвърлящи ти трохи - за да стават поо богати ! Естеството на работата в тази система - трябва да е прозрачно за всеки гражданин на БГ- иначе говорим за корупция и Липса на справедливост- за бедняка има закони - за богатият НЯМА !!

5

Анонимен

преди 8 години

Защо пуснаха бурагската батка дето спря автобус на магистралата ?Продажни съе бе!

4

Анонимен

преди 8 години

И какво има да крият, ако са чисти?Наистина ли са все масони и тамплиери тези магистрати?!Иначе защо ще се крият ?

3

Анонимен

преди 8 години

А защо пуснахте турския шофьор, прегазил двама мотористи ?!Това е гаввра с народа ни!

2

Анонимен

преди 8 години

99% от съдиите са подкупни престъпници и аз искам да се оплача от тях

1

Анонимен

преди 8 години

Заглавието Ви е сбъркано. Пише се СтрасбурГ, а не Страсбур.