16

Оа

преди 7 години

Човек без работа мисли за глупости! Работата е пари а парите са средство за живот , ако нямаш работа нямаш пари ако нямаш пари нямаш средство за живот - след като нямаш работа и средство за живот какви ли глупости ще измислим за да оцелеем "Война"

15

Анонимен

преди 7 години

Това е решението за обществото с отрицателен прираст на населението, и САЩ и Япония са го открили, а ние в Европа вдигаме възрастта за пенсиониране и внасяне мързеливи арабски маймуни, с развитие на средновековен селянин.

14

Анонимен

преди 7 години

Какво му е лошото?Бакстър бачка ,Мимс фирка.

13

Анонимен

преди 7 години

Нещо има много неизмислени неща в това предвиждане на бъдещето.Ако заменят хората с роботи...Кой за бога ще им купува *** дето ги произвеждат.За единственият робот които до сега съм виждал -прахосмукачка мога да кажа че работи само *** идеално равни повърхности и 1000 и кусур и лева са абсолютно незаслужени освен ако не си инвалид.И още нещо.Представете си завод с 100 хиляди робота вместо работници.Един вирус и всичко спира.Освен това роботите не могат да се грижат сами за себе си.

12

Анонимен

преди 7 години

въпроса е кой ще купува за да има потребление,ще се получи свръх пройзводство и малко потребление,а от там застой , криза и война

11

Анонимен

преди 7 години

Много е странен апелът: Учете за програмисти! Човек може да направи програма за нещо, което детайлно разбира. А за да го разбира детайлно, други преди него трябва много, ама много детайлно да са го проучили, така че да действа в реални условия. Хората още една жива клетка не са успели да създадат, нито един жив език, нито една материя с качествата на дървесина даже. Всичко е статично, рамково и подчинено на определена временна цел.

10

Анонимен

преди 7 години

Не се смейте, (ако успеем да избегнем някоя глобална катастрофа) до 25 години бъдещето ще е на роботизираните технологии.Както го е казал агент Смит от "Матрицата" "Човекът е вирус, който погубва всичко и затова трябва да се унищожи"!

9

стефчо

преди 7 години

идва общество контролирано и зависимо от "ония горе", ако не слушкаш умираш от глад защото всичко е в магазина а ти не произвеждаш нищо и чакаш да ти дадат.

8

Анонимен

преди 7 години

Робо тролите ще премахнат най безполезното съсловие пицо гризци

7

Анонимен

преди 7 години

Човекът е грешка. Изкуствено привнесено на тази Земя половинчато създание. Няма естествен враг. А по законите на природата трябва да има, за да има равновесие. Човекът се размножава най-много, когато е най-зле, а избягва да се размножава, когато практически няма съществен проблем. Използвайки ресурсите на планетата, измисля улеснения в живота си, които обаче му създават други проблеми. Никога не е в мир със себе си. От първобитния си стадий разчита на наркотици и замъгляващи съзнанието неща.

6

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5 не знам Питай Путин защо са му милионите кавказци и китайци той нали знае всичко може да ни каже

5

Анонимен

преди 7 години

И защо са ни тези милиони араби, като за нас няма да има работа?

4

робот

преди 7 години

Комунистите стават излишни

3

Анонимен

преди 7 години

Мисля си, дали няма да се появят нови Нед Лудовци.

2

Komunist

преди 7 години

Роботи, автоматизация, изкуствен интелект - машините ще ни отнемат милиони работни места....predpolagam, ce i robotite ste im kupuvat bOklucite...

1

Анонимен

преди 7 години

Стерилизация до дупка му е майката......