24

Анонимен

преди 7 години

Варна са селяни комунисти и обичат да живеят в ***

23

Анонимен

преди 7 години

Грешка. 24 години деградация!

22

Анонимен

преди 7 години

Няма как 14 години деградация да се оправи с 2 години смислен труд. Кмета си е много добре, просто трябва малко време, за да поправи лай.ната от предишни те л.ьохмани. Аз улиците не съм ги виждал в по-добро състояние никога.

21

Анонимен

преди 7 години

Само като минаваш по тротоара прецичайки бул. "Цар Освободител" към бул. "Чаталджа" може да хванеш хепатит пред д/нерджийниците. Плочките са мазни, хартии и слуз навсякъде тротоарът вечер лъщи от мазно. 2 -3 кучета смят проснати на същия тротоар а наоколо някакяи *** и фешън девойки нагъват дюнери и не можеш да се разминеш с тях. Една вечер *** с голф беше спрял на авриййки в бус лентата отпред и се хранеше върху предния капак и падаше мазно защото искаше да навре целият дюнер наведнъж

20

Анонимен

преди 7 години

До Коко. Не знаех, че в България имаме мегаполис, кой е той ? А относно мръсотията, да доста е гадно на центъра и червения площад, ама то като нагъват само дюнери тъй става :) Така, че скъпи съграждани, умолявам ви когато консумирате тез ***, правете го във вас и не замърсявайте родината ни. Айде лек ден .

19

коко

преди 7 години

Коко?

18

коко

преди 7 години

До АнонименТози който бърка правописа е самозванец и се е назовал Коко.Аз съм коко.

17

Анонимен

преди 7 години

Не е вярно. Чисто е, това пространство на снимката е от чайки и дървета "изцапано." Падат плодове о тнт. Стига политика.

16

Дидо

преди 7 години

И не само центъра. Морската градина също е в окаяно състояние. По-рано там имаше една софийска охранителна фирма и създаваше ред и порядък. Сега е анархия,охранява се от бивши милиционери,които уж са там ама ги ням Икономисват от хора,икономисват от заплати,иииии ето ти резултата.

15

Далаверократ

преди 7 години

Не е бе, всичко е чудесно. Миналата година фирмата ми сложи паветата с европари, спестих парички като използвах по-евтин материал и със спестеното си купих нова лимузинка. Сега са за подмяна, чудесно, ще има нова поръчка, съюза плаща. Не бъдете егоисти, помислете и за мене.

14

Анонимен

преди 7 години

До бацили - най помиярския град мръсотия в града мръсотия по плажовете прости хорасещаш ли се, по плажовете са гостите на Варна, от дълбините на мат'риала (народа). Нещо не ти допадат май, а! Прости били. Може да е така.

13

Иван

преди 7 години

Варна беше прекрасен град, сега го направиха дупка, всеки път, когато се прибирам ми става жал като видя каква мръсотия и колко пари са хвърлени за безсмислени ремонти - за да се "усвоят" едни пари от нашите хора. Бургас стана в пъти по-чист и спретнат от Варна за последните няколко години. Срам и позор за кмета и цялата общинска ***, която уж се "грижи" за Варна.

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНаполовина варненец, наполовина софиянец съм. Варна не може да се оправи толкова бързо , просто защото многогодишното управление на предишния хубостник я превърна от най-красивия град в България в клоака. Сега трябба време, но и яка работа, каквато очевидно Портних не успява да реализира.Що се отнася до София - и тя се оправя на парче. Да не засягам темата тук

11

Анонимен

преди 7 години

До КокоКакво е ХартиЙ - някой римски пъоководец ли?....

10

Анонимен

преди 7 години

Варненец съм. Бургас са по-добре от нас. Потвърждавеам. Заради кмета е явно е по-читав от нашия, защото и двата са подкрепяни от централната власт.

9

Анонимен

преди 7 години

Ами къде са машините който мият и метат улиците едновременно или след като е общинска собственост не се нуждае от ПодръжкаВсичката ни е такава в България

8

Коко

преди 7 години

не съм от Варна, не съм от Бургас най- малко пък от София - ама знам , че ако сега (лятото) се полагат някакви жалки опити да се почиства, то извън сезона Мегаполиса се превръща в запустяло селище, където вятъра гони найлони и хартий

7

коко

преди 7 години

До Анонимен Уважаеми,пише се "слуз".

6

коко

преди 7 години

Трябва да се изчисти площада и да се направи нещо срещу нападналите дърветата вредители.Това лепкаво и мазно вещество е секрет от вредителите заради които падат листата на дърветата.То се смесва с аканото от чайките и *** на хората и в момента центъра на Варна е *** гледана от мили ,засмени общинари воглаве с кмета.Ако не се направи нещо Варна ще остане без дървета.

5

Анонимен

преди 7 години

До 5от Варна съм, но трябва да се съглася, че Бургас ни задмина. Имат страхотен кмет. Нашия се опитва ама не му се отдава много.