156

Анонимен

преди 7 години

На взички е ясно, че в България МВР, съда прокуратурата и другите мафиотски структури в мутренската държава на Боко Тиквата са за да се чустват престъпниците по-спокойни като извършват престъпления. Един вид МВР да им помага на място да не се притесняват и разните там мирни граждани да не им пречат, а ако гражданите вземат да вдигат патардия, да ги хване МВР , да ги заведе в съда и там да им помогнат да избягат на спокойствие и пак да си вършат престъпления.

155

Анонимен

преди 7 години

Бай Ганьовски работи.

154

Анонимен

преди 7 години

този потник, известен като батката е пич и няма да стои в ареста повече, отколкото трябва. Интересно бащата на батка, който трябва да е чичката с колко е стимулирал прокурорката, защото адвокатът на батка беше убеден, че в петък ще се гледа мярката!

153

ПИНО4ЕТ

преди 7 години

до шоп тв...малоумникооо има закони които трябва да се спазват никои не ти е виновен че ти караш с1000км ..записано е виновен е КОИТО Е БИЛ ОТЗАД. НЕ СПАЗВАНЕ НА ДИСТАНЦИЯ .всичко друго е далавера съдии прокурори адвокати и т.н.

152

Мен

преди 7 години

Изпуснал съм да отбележа, че в Ротердам S 8цата беше с БГ регистрация...

151

Анонимен

преди 7 години

До МенИ за да споделя моя опит значи при мен в Копенгахаген където живея имаше същия случай със S 8цата, само че от колата слезе не 150 колограмова горила ами цяла 200 килограмова горила.

150

Io

преди 7 години

Незнам защо обсъждате правилника за движение, като никой от вас не знае какво е станало. Тука се обсъжда поведението на Адидаса :д 90те

149

Анонимен

преди 7 години

Вече стана ясно, че само мутри и подобни на тях неграмотници използват термина "батки" и даже не знаят какво точно означава.Мутрите - спорно е кой ги създаде, аз бих казал,че ги създадоха демократите, за да държат народа наплашен и да не се противи на демократите, докато те ни грабят. В случая, този с мерцедеса не знам какъв е, дали е мутра или не е, но така би се държал почти всеки изваден извън релси от засичане от автобус на магистралата.

148

Анонимен

преди 7 години

В БГ.е пълно с мутри.Мутри ни оправляват мутри ни рекетират ,мутри ни бият ,или както се казва мутренска държава.Създаде ги СДС начело с др.Желю Желев и БСП начело с видни другари комунисти.

147

Мен

преди 7 години

Един пример от мен, за да покажа че само в БГ батките се държат така. В Ротердам станах свидетел как трамвай удари S 8ца, коята правеше обратен на релсите. От колата естествено слезе 150кг горила, застана до колата и чакаше чинно да дойдат полицаите. Една дума не каза, камо ли да заплашва с побой. А ако беше в БГ..... не ми се мисли. S 8цата беше сгъната на две....

146

До 159

преди 7 години

Който няма аргументи, в случая не може да отговори, започва с обиди.Е, няма да сляза до нивото ти.

145

до 148

преди 7 години

Виждам, че много се доближаваш до африкански н.... от Нигер, например.Успех и продължавай да се бориш (биеш) по пътищата на Родината...

144

Факт

преди 7 години

В този случай и двамата шофьори са в нарушение.

143

До 155

преди 7 години

Така е - всички селски правила, че който е по-голям е с предимство, са спазени.

142

До 154

преди 7 години

Твоят случай може би е различен. Тук шофьора на автобуса вижда, че мерцедеса идва, но въпреки това започва изпреварване, което налага на мерцедеса да набива спирачки. Твоят случай е въпрос на преценка. Примерно движиш се с 100 км/час, но застигаш двата тира движещи се с 90 км/час. Не ти се чака зад тях да се източи лявата лента и тръгва да ги изпреварваш, а може би е трябвало да изчакаш.

141

Анонимен

преди 7 години

До АнонименШофьорът на автобуса е спазил всички правила за изпреварване.

140

Анонимен

преди 7 години

Преди време един искаше да ме пребива, защото не съм му направила веднага път, като ми светкаше отзаде. Не му освободих ВЕДНАГА лявата лента, защото беше рисковано да се набутвам между тирове и като ги изпреварих се прибрах в дясно. За мой късмет бях качила две яки момчета спортистчета по около 2 метра и *** се отказа да ме бие. Момчетата бяха кротки и възпитани деца, едното учеше в СМГ и беше дете на моя колежка. И по-скоро биха извикали полиция, отколкото да го набият.

139

Анонимен

преди 7 години

Не е нужно да се движиш с над 140 км/час по магистралата, за да те засече някой "по-голям" автобус или камион. Това е ежедневие и се случва, защото КАТ в България не работи.

138

Анонимен

преди 7 години

Шофьорът на автобуса не е спазил правилата при изпреварване, записани в Закона - член 42, ал.1, точка 1.

137

Анонимен

преди 7 години

До ивчоАвтобуса е изпреварвал напълно по правилата и не е правил никакви рисковани маневри.