26

Анонимен

преди 7 години

Искам да издигнат за президент инж.Никола Белишки.

25

иван иванов

преди 7 години

До Контра-интелектуалзатова вместо генерал предлагам един писател--академик антон дончев.ще се сетите за него,ако сте гледали филма'време разделно' направен по неговата книга за турското робство.

24

до 32

преди 7 години

Като войник в казармата се сещам за следното-На един от офицерите детето му е в 8 клас и следобяд ще има контролно.Разбира се той знае предварително задачите които ще му задат .И така събрали са се 4 *** офицери не могли да ги решат.Покрай тях минал и възрастен старшина и предложил да намери някой от войниците дето са приети за студенти.И така бях привикан аз.Рших задачите за 20 минути и получих градски отпуск в неделята след това.Та офицерите не са интелектуалци!

23

до мечо Пух

преди 7 години

Съгласен съм с теб,лошото е,че има злонамерени говорещи,а техният глас се брои на изборите.Затова аз мисля,че трябва да гласуваме като Стойчков за съдиите !Така ще намалим процентите на злонзмерено говорещите!

22

сминдух енд чесън

преди 7 години

От заглавието разбирам ,че генералите не може да са интелигентни.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 29И Меглена Кунева ли е интелектуалка? Някой да каже колко книги е написала и по каква тематика!Е как да не знаеш, та тя пренаписа българската история в учебниците на децата! А какво красиво произведение е нейната редакция на договора за колонизация , пардон, присъединяване на България към ЕС е написала.

20

Ай стига бе,

преди 7 години

Димо Гяуров и генерал, та той ходил ли е войник ***?

19

Бутафорко Борисов

преди 7 години

Да не стане объркване. Защото Вожда Винету е и генерал (макар бутафорен) и интелектуалец - доктор на науките (макар и по пожарникарство и алъшверижмънд) :):):)

18

Анонимен

преди 7 години

Ама и Тиквата ли е интелектуалец ?

17

Българина

преди 7 години

И едните и другите са предатели начело с маршала бб, трябват ни 200 депутата националисти, но нека почнем с президента

16

Анонимен

преди 7 години

Истинският генерал, асът на небето срещу една фалшива тиквч, коронясана от Ахмед и Гоце.

15

лупи

преди 7 години

Какви интелектуалци? Къде са? От 25 години се крият като мишки. Със смъртта на Радой свършиха и смелите интелектуалците. Останалите са някакъв пълнеж

14

ognyanz

преди 7 години

Какво е общото между генералите (като Димо Гяуров, който от ефрейтор е станал генерал) и интелектуалците (като Мегленка, която се съгласяваше с всичко, което поиска ЕС) в РБ - това, че всички са продажници и слуги на чужди интереси.

13

Контра-интелектуал

преди 7 години

Интелектуалците в България стоят далеч от политиката, а за набедените "генерали" които дори не знаят как се марширува въобще няма да коментирам

12

ме

преди 7 години

Добре, че е президенството на ЕС, че да се сетите да оправите една от най-известните и уникални сгради в София. А иначе парите дето ги прибират от билетчетета без касов бон в НДК къде отиват не е ясно. Защото всичко вътре се разпада. Луди хора и луда държава. Всеки крада от където може, а управляващи и прокуратура се надпреварват да си затварят очите, щото някой техен братовчех ще изкара малко парички на гърба на дъравата. Отврат.

11

коректор

преди 7 години

Битката за президенството: Лъжци и крадци "Vs" измамници и мошеници

10

Анонимен

преди 7 години

"Тя допълни, че в РБ има толкова професори, колкото и генерали."Правилно - имат един генерал и един професор, и двамата измислени.

9

светнат

преди 7 години

Лелеее, какво лапане се задава не е истина :)))

8

ОР

преди 7 години

ВЪПРОС ДО ПАЧАТА КУНЕВА : ГРОЗНА КУКУМЯВКО, ГЕНЕРАЛИТЕ НЕ СА ЛИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ? СИГУРНО СА КАРУЦАРИ НАЛИ ?! ВАШИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ГИ ЗНАЕМ, НАПРИМЕР БИВШИЯТ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН ДИМИТЪР СЯРОВ ! ***, ***, *** !!!

7

Хенде Хох

преди 7 години

ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ?!?!?!!??....КЪДЕ?Те избягаха по селата,а други вече ги няма!Колкото и вие,продажни медии искате извратената ви паралелна реалност да е миродавна за всички...Знайте,ОЩЕ ИМА ЖИВИ КОИТО ПРАВЯТ РАЗЛИКА,А ВИЕ,И "ГЕРОИТЕ"ВИ СТЕ ПРОСТО ГНЪС!!!