12

Анонимен

преди 7 години

вх.Г

11

Анонимен

преди 7 години

същата ситуация има в ,,Дружба ,,2 бл 514-

10

Анонимен

преди 7 години

Ех еххх,защо за всяка случка пишем за герберите,нима при червените нищо не е ставало.Всичко беше цветя и рози,ааааа??Че кой ни е виновен ,освен самите ние.Затова е казано:ГЛАСУВАЙ ЗА МЕН АЗ ДА СЪМ ДОБРЕ!

9

Анонимен

преди 7 години

Това държава ли е? Как може такова безхаберие?

8

Ох мале

преди 7 години

До Анонимен понеже преди да стане премиер убийства нямаше и от както стана той, започнаха. Хайде не търсете вина, където я няма. Без значение правителството, хората сме ***, личи си по статиите, които четем всеки ден. Та и с него и без него, гнили сме отвътре.Нека пуснат някой поне котката да нахрани и да и сипе вода. Ей в такива случаи е хубаво да има зоополиция, ама май е само на документи.....

7

Анонимен

преди 7 години

А защо е ангажимент на съседите да чистят кръв и червеи? Познати наслоро се върнаха от Ирландия и разказваха как един ден са видели сгазена лисица встрани на пътя, а следваия ден мястото е било оградено с колчета и поръсено с някакъв бял прах. Това дали някой съсед го е направил??

6

Нели

преди 7 години

Може и котката вече да се е разложила. Толкова време без вода и то в жегата не може да издържи животинчето. Грехота.

5

Г7

преди 7 години

Първо в тези жеги е опасно. И да оставим настрана дискомфорта от миризмата, но така могат да плъзнат страшни зарази. Ясно, че местопрестъпление, но няма ли някакви законови срокове до какъв период се прави огледа. А за горката котка ми е жал най-много, съгласна съм с 5, това наистина е убийство и то с особена жестокост!

4

Турчина

преди 7 години

Бетер българска(ромска) работа

3

пепе

преди 7 години

То и без да има два трупа, кажи речи във всеки вход има такъв тип жилища. Няма оправия.

2

Анонимен

преди 7 години

Така са нещата в тази държава. Като беше кмет, се заринахме с ***. Като стана премиер, почнахме да се избиваме. Дано не стане президент, че тогава какво ще стане не знам.

1

Анонимен

преди 7 години

Така е в европейска столица която ще председателствува ЕС!