39

ВАРДАРСКИ

преди 7 години

Българи ,призовавам ви да спрете да купувате горива от бензиностанциите на Лукоил и Газпром. Аз купувам само от Еко-петролеум или от Шел. Нека направим така ,че руските бензиностанции да фалират и руснаците да напуснат българския пазар. Тогава цените ще паднат .Нека се обединим в името на националния и собствения си интерес.

38

Анонимен

преди 7 години

Бухайте си смело по 2 лева литъра горива пълни с ***. Аз си сипвам само синя натовска нафта(дето по нощите я разтоварват от военните ни "партньори") по 1.50 литърчето. Да са живи и здрави, повече учения да имат и по-честичко! Само дето им досипват от нашенската попрестояла нафта и нещо камиончетата им се давят, ама те ще го преживеят - военни са, трябва да свикват с несгодите!

37

Анонимен

преди 7 години

*** народ слаба територия тва е б.лгаристан

36

1

преди 7 години

До Унизен,не народ а ***,е написал поета.

35

Унизен

преди 7 години

До като търпим тъй ще бъде.Ще ни ярка всеки.Доказахме,че сме *** народ!,

34

Noname

преди 7 години

До като има овци, ще има и стригачи ;)

33

Анонимен

преди 7 години

Хихи, на БГ-то пак му скриха шайбата :)

32

реалито е такова

преди 7 години

ЛукОйл -България която е дъщерна фирма на ЛукОйл, от 2008г е притежавана от френската фамилия на клана Ротшилд.Собственика на 67% от акциите на ЛукОйл България е корпорацията ИмерсиСА....Цените се решават от главният акционер,а Вальо Златев е само параван и циркаджия-нищо повече.

31

Златевъ

преди 7 години

Пуните ли резервоарите ?Всяка събота одите до морето нали ? Събота пуните и одите до село нали ? Протестира ли някой ? епа начи и 3 леа ке ви го напрайм

30

ме

преди 7 години

Както казват от КЗК, причината цената да е по-висока тук, е че хората могат да си го позволят. Българите са изключително платежоспособни и каквото им поискаш, това плащат. Като с цигарите, могат да направят цената и 100лв, децата няма да ядат, но пушачът ще пуши. Защото така е решил. С бензина същото - колкото и да го направят, все ще го ползваме със същите темпове. Защото да се качиш на метрото в знак на протест е твърде сложно. Или да пътувате по 4ма в колата. И бой до дупка на картела!

29

Лъчо-Пръчо

преди 7 години

КУРупция

28

пена

преди 7 години

Аз лично, вече събирам парички за електромобил. А балъците, които си купуват 15-годишни БМВ-та и след това се чудят защо половината от смешната им заплата отива за бензин са си видонвни сами. За тия хора всичко винаги ще е ужасно скъпо....

27

daaaaaa

преди 7 години

До Анонимен 35Грешна информация.

26

Анонимен

преди 7 години

Нека да благодарим на братския православен Лукойл за скъпото гориво, милиардите обороти и 0 лв, словом: нула лева платени данъци на държавата!

25

всичко е О.К.

преди 7 години

Цената на горивата се определя политико-мафиотски!Гарантирано от управниците...

24

poro lukoil-a

преди 7 години

Цените са нормални лятото заради повишеното търсене и е по-скъпо. А това че е по-скъпо от останалата Европа, всички ще се съгласят, че при нас лятото е по-лято от останалите страни. Не виждам нищо ненормално.

23

Анонимен

преди 7 години

Шел е основана още 19век с цел да добива петрол от Индонезия.

22

Анонимен

преди 7 години

Докато Валю Златев и Тиквун играят белот, ще сме с най-скъпия бензин и без стинка данък, платени от Лукойл. За сметка на това, Златев ще си построи още няколко Хаята

21

Анонимен

преди 7 години

Повече работа, по-високи заплати и цените на бензина ще паднат. Без работа и с мизерни заплати и пенсии, цените ще растат докато се изравнят с ЕС и изхода е излизане от ЕС.

20

кво стаа

преди 7 години

Да така е, това просто е България! Ядем гръцки, турски и македонски зеленчуци! Почиваме в Гърция, защото там е по-хубаво и по-чисто!Турция ще я пропуснем тази година от шубе да не ни бастисат, ама догодина пак! И не си спомням да съм чел някъде резултати от завършила проверка относно монопол при горивата, а може би няма и да прочета или пък просто ще се окаже че монопол нема, ами нема!