102

jen

преди 7 години

Трябва да се линчува съдията. Тоя е избягал, защото му е било позволено. Кой български корумпиран съдия обаче го е пуснал питам аз. Ако тоя съдия понеде отговорността следващия ще се замисли преди да отсъди "домашен арест";

101

Анонимен

преди 7 години

Ако в белия свят мислеха като моторджиите всичките български посолства по света щяха да са под денонощна обсада.

100

Унизен

преди 7 години

Синът най правилно го е казал.ПРОСТО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.И за наше съжаление ние живеем в нея.

99

ала-бала

преди 7 години

Да, съдът ги е пуснал и съдът е виновен. По всяка вероятност и от полицията не са събрали грамотно доказателствата. Но се съмнявам и да се е минало без натиск от турското посолство. Аз не знам що за съд е това да чака да има протест, за да премисли и да излезе с по-нормално решение. Все трябва да се вдигне шум по вестници и телевизии и изведнъж променят мярката.

98

до 114

преди 7 години

че корена на злото е в подкупната правосъдна система или по точно казано МАГИСТРАТИТЕ много обичат паричките е истина но когато едно чуждо посолство си позволява да използва дипломатическия си имунитет да укрие техен гражданин извършил убийство това се нарича СЪУЧАСТНИЧЕСТВО и глупавите ни и дупенце лъскащи политици трябва да се намесят

97

аз

преди 7 години

най добре да наречем нашата държава РУШВЕТИСТАН и да се знае за какво иде реч

96

Корупция

преди 7 години

Обичам тази дума и всичко е наред приготвиш ли точната сума

95

Българо-славянин

преди 7 години

Няма оправия в този *** соросоиден съюз. Само ако сме в Евроазийския съюз, има шанс за тази държава. По-добре да сме изолирани от света, да нямаме достъп до разн джаджи и нови технологии, децата ни да не ходят на запад и да се покварят от тяхната култура, в магазините да има само най-необходимото, но поне всички да сме равни и всички да получаваме еднакво.

94

Стефан

преди 7 години

Докато ни управляват родоотсъпници , нито един турчин няма да бъде съден , ако ще и цяло село да утрепе!!!!!!

93

crow

преди 7 години

Да протестират пред съда, какво е виновен посланика, че българските съдии са корумпирани! Да се уволни съдията пуснал виновника и охраняващите го също. Съдебната система отдавна е за масова чистка и съдиите в затвора...

92

кел файда

преди 7 години

Турският посланик веднага да бъде обявен за персона нон грата и да го пращат в Дан кара. Къде е лицето наречено Плевнелиев и защо се спотайва

91

съдия

преди 7 години

Ако блъснатите мотористи бяха Турци и ги беше блъснало българин в Турция ? - стига с тези провокации

90

Сериозен

преди 7 години

Ако блъснатите мотористи бяха Турци и ги беше блъснало българин в Турция ? Тогава щеше да има протест пред посолстеото да ги освободят и да ги върнат в България. Щом съда ги е пуснал значи има нещо гнило (и мотористите може да са виновни, като ги знам как карат).

89

Анонимен

преди 7 години

Моите съболезнования към близките за загубата!А мотористите бих посъветвал да проявят елементарна интелигентност, като отидат да протестират там, където трябва - пред Министерство на правосъдието! Там е коренът на злото, а не в турското посолство! Министърът на правосъдието е длъжен да обясни публично как така български съдия постановява домашен арест за чужд гражданин-убиец на двама българи, при положение, че за такова виновно деяние се лежи ефективно и само ЕФЕКТИВНО!

88

Анонимен

преди 7 години

"дипломатът изрази възмущението си от протеста"?!?? TУРЧИНО, тук е България!!!!! Можем да правим каквото си искаме, а като не ви харесва, затваряйте си вонливото посолство и дим да ви няма! И без това само за шпионаж и диверсия го ползвате!!!И откога държавните органи и институции на Република Пуйка не са отговорни за гражданите си? Ми в коя посока е духнал читакът бе, да не би да не е към Анадола?

87

Анонимен

преди 7 години

Според вас няма ли никакъв шанс мотористите да са виновни за инцидента?Все пак турчина не е като да е искал да ги удари, след като е паднал от моста.Някой изобщо знае ли как е станала катастрофата?

86

Krom

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ - о, изглежда въпреки ниският Ви коефициент на интелигентност и злобицата, проявявате някакво "чувство"? Спокойно. Аз съм улегнал човек и съм намерил пътя през живота си. Съветвам Ви да намерите по нормален тон. Агресията се връща при този който я изповядва. Злобата - при този който я изпитва. Вдигнете си носа над елементарното и може да видите и нещо добро. И това няма общо със смелостта или бабаитлъка. Хубав ден.

85

Krom

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ - не зная, Господин Гурбетчия. Все пак, виждам, че сте запознат. Вероятно докато сте мили немски Тоалетни, или по вероятно - анадолски такива, сте постигнал "мъдрост" по този въпрос. Къде ще протестират немците? А може да извадят подобно на Вашите "сънародници" преди няколко дни някое войниче от някъде, да го завлекат на моста и да му откъснат главата с озверели и празни погледи? Как "мислите" Господин П.омак?

84

До 88

преди 7 години

До АзПросто е за обяснение- тия "коментатори" са турчори.

83

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в страната на постните "кренвирши" и домашните "арести".