45

Митко

преди 7 години

Каквито ще да са хората,при тоя късмет на ***,ще останеш ли да бачкаш за кифла и две бири на ден?

44

Анонимен

преди 7 години

Защо ромката трябваше да спечели се пита ядосан един бьлгарин?!?

43

Анонимен

преди 7 години

Абе казваха., че пари при пари отиват. Още един аргумент, че може да се вярва на западните лотарии. Да си ги харчат както искат! Аман от завистници и специалисти по инвестиции в тоя сайт!

42

Стефчо

преди 7 години

Ще напусне работата естествено,ако *** има 60мил евро ще бъдеш ли *** бачкатор на надник?

41

Анонимен

преди 7 години

А на бас че тия след две-три години няма да са по-богати,отколкото преди да спечелят милионите!!!

40

...

преди 7 години

Кажете направо номера на апартамента на мутрите..помиярии долни очилати

39

Анонимен

преди 7 години

ся последно ромка ли е таз?да знам,дали да ми пука или нйе...

38

Алекс 1

преди 7 години

Някой ми разказа анекдот, за възрастен човек -/ Гошко или Тошко/ - все едно.Та, въпросният късметлия, спечелил от лотария милиони и дал парите за построяване на луксозна обществена тоалетна. Обяснил:"Да ми пикаят на късмета!".Това, в кръга на черния хумор. Другото - не искам да живея в страх, не знам как да" стопанисвам" товар от роднини, просяци, мафиоти и използвачи...Страх, стрес...приспивателни!

37

Анонимен

преди 7 години

Тука никой няма да повярва, обаче проблема си е техен: ТЕЖЪК ЖИВОТ ГИ ЧАКА ТЕЗИ!!! Нито един "тото милионер" не е получил щастие.

36

Solar Power

преди 7 години

До АнонименЯвно не си запознат с инвестициите.Ти би загубил/пропилял също тези милиони.Затова бизнесмените не играят тото а въртят бизнес. Бедните хора сънуват просо пускат тото (пари на вятъра) и в редките случаи когато спечелят реално не знаят какво да правят парите и го профукват. В Случая сумата е доста голяма и вероятно трудно ще се профука , но разни печалби от 1-2 милиона заминават.

35

Край

преди 7 години

Добре съгласен съм не след 10 след 20 г. ще допиват последния апартамент купен с парите. Много пари са може и да не успеят за 10г.

34

Край

преди 7 години

Лотария "Примитива" то си е казано че е за Галошка. Сега веднага всички ще спрат работа. До пет години цялото и семейство ще е пропиянчено, наркоманизирано изтрепано с лъскави коли пр. След 10г. наследниците и ще допиват последния апартамент в Мадрид купен от тия пари. Пари за които не си готов са живо наказание.

33

Шматко фон Хамургси

преди 7 години

Гошка да си намерят место първо за живот където да са на сигурно место ! После да мислят къде да скътат кинтите и да инвестират в що годе доходен бизнес не в акции ! Колегата отдолу дава добра идея с инвестицията в недвижими имоти в Германия но в западната част не в източна защото в нея живеят бедни пенсионери .

32

Анонимен

преди 7 години

Да са живи и здрави.Аз бих купил 10 луксозни къщи в Германия за 15 милиона и да взимам сигурен наем от къща по 5000 евро на месец или общо 50 000 евро.Бих купил и 1 голям магазин който да дам под наем.И на всеки в семейството по една къща и кола.Останалите пари бих инвестирал във злато макар и със много ниска печалба е сигурна инвестиция за бъдещето.Но те си знаят.

31

Анонимен

преди 7 години

Кметът на Кинтанар дел Рей вече си направи устата....., що за израз е това, малко стил, изказ...все пак сте медия, новинарска.

30

Пуйката

преди 7 години

Сега баба Гошка ще види истинските лица на индианските си роднини ... особено младите ЛАКОМИ ЛАКОМИ ама нямат спирка ! ! ! Не я обичат нея а парите й ... жалко найстина .

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Само пари не са достатъчни да живееш като Цар!!И акъл трябва.А нито Гошка нито ти имате такъв.Хубавото е че ти нямаш пари защото ако имаше като Гошка ....2-3 години и си АУТ(В гроба)!

28

Анонимен

преди 7 години

Да вземе да купи два нови самолета Грипен, тука паметник ще й направят :)

27

анонимен

преди 7 години

необразованото семеиство ще попилее всичко бабата да си оправи зьбите докатопарите не се изхарчат

26

Копанарите...

преди 7 години

Но както е прието при ромите веднага напускат работа и искат да харчат без сметка.Много хора биха направили същото без значение от етноса.Бедните и простички хора реагират така на паднали от небето пари.Дано си живеят някъде на спокойствие, но силно се съмнявам.