60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67Идея си нямам защо си отправил тази реплика, нито защо е към мен.

59

Лермонтов

преди 7 години

Та нали по-големите им братя /зад океана/ на бате Бойко и Цветанов,след посещенията им на множество семинари в САЩ, ги научиха на място как се манипулират, фалшифицират и печелят ИЗБОРИ !Така че господарите на Обама и Хилъри, които плащат милиарди запредизборната кампания на последната, още от сега са определили кои колко процента ще има след изборите през месец ноември . . . !?

58

анонимен

преди 7 години

военно пром комплекс ще назначи следващия президент така че спокогледаите светьт как ще се запали като доиде клинтьн

57

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ ИЗБОРИ СА МАНИПУЛИРАНИ , КАКТО И В БГ

56

Jana

преди 7 години

=I DVAMATA KANDIDATI SA PSIXOBOLNI = JALKO SA AMERIKA=JALKO SA SVETA=CHE IMA NOVI VOINI=

55

Анонимен

преди 7 години

66 Стъкмисте я кажи като се обадят по телефона в Русия и питат ти за кого си , какво мислиш че отговарят руснаците. Смеят ли да не са за Путин. Така се правят 85% . Иначе съ с сигурност покрай националистическата истерия там има висок рейтинг но не е толкова висок .

54

стъкмист

преди 7 години

Тръмп просто визира начина по който Бърни Сандърс беше прецакан. А да се манипулират социологическите проучвания е много по-лесно, отколкото да се манипулират изборите. Допитвания, базирани на 1200 телефонни обаждания, не могат да са кой знае колко представителни, а съставителите им винаги могат да звъннат на стотина сигурни хора, които да дадат 9-10% бонус за единия кандидат.Цоциолозите даваха 10% преднина за римейницатие, докато Камеран е бил в паника, щото е знаел какви са реалните нагласи.

53

Шанс

преди 7 години

Ще се чуе от Федералния резерв кого предпочитат.

52

кари

преди 7 години

защо обама се нахвърля срещу тръмп, той има основание да се притесняваспоред мен не е редно обама да взема страна нито де факто нито де юрехилъри клинтън не може ли сама да си води кампанията и да се защитава

51

Анонимен

преди 7 години

Колко яко, "демокрацията" в действие.

50

Анонимен

преди 7 години

обама е част от клана буш, и световен терорист.тръмп е може би единственният който заплашва ционовърхушката ,и затова изборите ще бъдат фалшифицирани

49

Анонимен

преди 7 години

Тръмп е милиардер, но зад Хилари седят милиардери.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.За Тръмп това може би е по-добия вариант. Защото иначе ще последва Кенеди.

48

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX- Защо пиеш?- Като се погледна трезвен в огледалото, и виждам един глупав и грозен човек. Като се погледна пиян, и виждам един интелигентен и приятен човек.

47

SpaceX

преди 7 години

57 Защо , човечеството се развива , то няма да чака червените комунопитеци да им дойде акълът в главата . НИКОЙ НЯМА ДА ЧАКА НИКОГО . Американците бяха закъснели малко с въвеждането на ВЕИ спрямо Европа , но от миналата година след въвеждането на закона драпат със страшни темпове, както само те си знаят .

46

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXти си евтин пропагандатор

45

Анонимен

преди 7 години

Отивам да пусна един обама в белия дом, че преядох на закуска

44

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXмечти.....мечти......

43

Анонимен

преди 7 години

Американски убийци, освободете света от алчните си политици и банкери!

42

SpaceX

преди 7 години

За шистовия газ - филма Gasland, който не го е гледал да го гледа. *** ви продажно, американско-------------Да да дазнаем го хахахаххахаха

41

SpaceX

преди 7 години

US. Energy Information Administration - EIATechnically Recoverable ShaleOil and Shale Gas Resources:Other Eastern EuropeSeptember 2015Independent Statistics & Analysiseia.govU.S. Department of EnergyWashington, DC 20585By country, the estimates areUkraine (128 Tcf and 1.2 billion barrels); Romania (51 Tcf and 0.3 billion barrels); and Bulgaria(17 Tcf and 0.2 billion barrels).конвертирано това прави 500 млрд/м3 природен газ200 млн.барела петролпотенциални залежи