16

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До АнонименХайде Гурбетчия, кажи сега. Ердоган си е организирал преврата. Ок. Твое мнение. Кажи сега две думи за Фетхулах Гюлен. Ходжата от Пенсилвания.АЗ ГО КАЗАХ В ЕДНА ДРУГА НОВИНА МИСЛЯ ,ЧЕ ЗАГЛАВИЕТО Й Е "КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЕРДОГАН И ГЮЛЕН И КАКВО ДЕЛЯТ ДВАМАТА " САМО ЧЕ НИКЪТ МИ ТАМ НЕ Е ГУРБЕТЧИЯ ,А НА МЯСТОТО НА НИКА СЪМ ПИСАЛ - И ДВАМАТА СА Т.ЪПАЦИ !ПРОЧЕТИ КОМЕНТАРА И ЩЕ РАЗБЕРЕШ МНЕНИЕТО МИ !

15

Анонимен

преди 7 години

Къде е ***? Този ислямистки фетовски фанатик да разкаже две думи за п.дала от Пенсилвания?

14

Pasha

преди 7 години

Eee izbiagal choveka, Kakvo po hubavo ima Ot tova,bil umen Turchin BRAVO NA NEGO NE NIE IZLOJIL.

13

Анонимен

преди 7 години

Хайде Гурбетчия, кажи сега. Ердоган си е организирал преврата. Ок. Твое мнение. Кажи сега две думи за Фетхулах Гюлен. Ходжата от Пенсилвания.

12

Анонимен

преди 7 години

Само попитах какво мисли *** за Гюлен и ти го изтри. Ако изтриеш и това ще си имаш много работа тази вечер.

11

Lothbrok

преди 7 години

Знаем процедурите, турското посолство плаща на съда за да може ман..фа убиец да избяга в анадола. Но рокерите трябва да отмъстят за убитото българско семейство.

10

Анонимен

преди 7 години

Въпреки вътрешното ни усещане, си има официално обръщение към посланиците, което е редно да се използва от журналистите!

9

SpaceX

преди 7 години

Турция няма абсолютно никаква вина , че нашите правоохраниителни органи не са си на мястото. Тези рокери какво си мисля, че някой в Турция ще защищава един убиец на пътя . какво ги интересува турците нашите ПТП-та, че в Турция има дори повече произшествия и смърт по пътя и там си лежат по затворите.

8

Анонимен

преди 7 години

В конкретния случай турския посланик с нищо не е виновен, виновни са други хора

7

Анонимен

преди 7 години

В Турция има демокрация?Там на власт е диктатора-ислямист Ердоган!Това човече е ислямския Хитлер и ЕС трябва да вземе всички възможни мерки-включително и икономическа блокада-за да бъде свален от власт!

6

Анонимен

преди 7 години

Глупавите рокери нямат работа пред турското посолство,а постоянно да питат съдиите ,кой го пусна Тоз,и сега да го замести на подсъдимата скамейка!!

5

прокто лог

преди 7 години

Ако Гьокче беше добър дипломат, щяха да го пратят за посланик я в Париж, я в Берн, я в Токио. А те го пратили за наказание на заточение в София. София е провинция, не само в географския смисъл.

4

Man

преди 7 години

Orientalskiq bursuk se e nasral ot strah I Sega reve po vestnicite.

3

в този случай

преди 7 години

защо намесваме турция ??? трябваше да протестират(и не само протест) при съдебният състав който го е освободил ...какво общо има посланника или тези в консулството с това , че нашият съдия е прибрал едни пари и е пуснал турчина да се покрие ??? за всичко останали турчина не е прав.

2

Момо

преди 7 години

А някой попита ли го тоя дали издирваният е в посолството?

1

Анонимен

преди 7 години

Първобитна работа. После се чудим що хората по света като чуят българин, бягат като дявол от тамян.