50

ognyanz

преди 7 години

И, щях да забравя, Бойко е и бивш член на БКП. което показва, че е бил достатъчно умен навреме на се преориентира към евроатлантическите ценности.

49

ognyanz

преди 7 години

Освен генерал, Бойко е и доктор на пожарникарските науки, следователно интелектуалец. Така че е нормално пишман-реформаторите да го подкрепят.

48

Анонимен

преди 7 години

Комично прозвуча сръднятя Бойкова "БСП опря да генерал!". Още по-смешно беше, че в новите международни условия той, който имал двама блестящи кандидати за президент премислил, защото президентът трябвало да може до бъде главнокомандващ /сети се!/. Явно има предвид себе си, новият Наполеон! Остава да каже, че президентът трябва да владее карате, за да може да се защити, ако зли врази изтрепят охраната му, да бъде с голяма плешивина и къса косичка, за де не смущава прическата му мъдрите му мисли.

47

Анонимен

преди 7 години

Бойковата кохорта се активизира яко.Ген.Радев бил неизвестен,бил добър само в своята си област,ама не се знаело как ще се справи като президент и т.н.Елементарни съждения изсмукани от пръстите на отчаяните герберуги.Нима Плевнвлиев беше световно известен?Или имаше някакъв авторитет пред някого?Между другото и господаря му-ББ след изборите каза,че"и магаре да беше посочил и него щяха да изберат",което показва какво мисли премиера за народа.Така че народе опичай си акъла.

46

Анонимен

преди 7 години

Айде-е, започна навиването на мат'риала за президент, тип нероден Петко!Тя, рибата в морето, те приготвиха вече тигана. Премиерът не си е казал думата още, голямо бързане и препиране.

45

Анонимен

преди 7 години

И този генерал ще бъде достоен американски и брюкселски слуга , трябва човек който да поведе народа и да се опълчи на цялата тази *** , но за съжаление такъв не се вижда !

44

Че

преди 7 години

До АнонименГ-н Константинов, ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА МУ ИМАТ ДОВЕРИЕ???--Той не пита дали му имат доверие, а констатира факта , че му имат доверие.А защо му имат доверие ?

43

Анонимен

преди 7 години

"...много е важно американците да му имат доверие." - Г-н Константинов, ЗАЩО Е ТОЛКОВА ВАЖНО АМЕРИКАНЦИТЕ ДА МУ ИМАТ ДОВЕРИЕ???

42

Дани

преди 7 години

Само си представете България без Борисов. Какъв кеф, нали?

41

Че

преди 7 години

А като се добави и "американската закалка" на генерала, аз не виждам как ще спечели и защо изобщо БСП залага на такъв "американски кадър", разчитайки на "леви" и /или "руски" гласове ???

40

Че

преди 7 години

Извън качествата на генерала, като военен, реалността е такава, че той е "световно неизвестен". И от тук, чисто технически, технологично и времево - няма как да стане известен за 2 месеца, хеле пък да успее да развие някакви тези, идеи и визия на кампанията си.Явно е, че БСП разчитат чрез този ход, на един чисто механичен вот - "анти Борисов". Такова мислене е отживелица от началото на "демокрацията". А като се добави и "американската закалка" на генерала, аз не виждам как ще спечели ?

39

123

преди 7 години

Всички "достойнства" на Радев в момента тълпата си ги измисля.Реално никой не го познава какъв е като човек, знаем само, че е военен пилот- това е един от коментарите на анонимен поствал по долу, имам чувството че самия босо тиквата коментира под аватар АНОНИМЕН, ееее бочко, бочкоооо, бочко.

38

Един българин

преди 7 години

От досега коментираните кандидатури не бих гласувал за нито една!Категорично!

37

Анонимен

преди 7 години

Ген.Радев-образован,честен,мъж с достойнство,който не раболепничи пред ББ и тем подобните му,уважаван военен от наши и чужди.Такъв президент ни трябва,а не лигльо,който да ни излага по света и у нас.Нагледахме се на един такъв.Стига вече.Този път народа няма да бъде подведен.Опасността може да дойде от продажни професори,които броят гласовете.

36

изборът е ясен

преди 7 години

Генералът-въздушен ас и,,генерала" с шланга,ах,за кого ли да гласувам !?!

35

Неда

преди 7 години

Само това ни липсва- тиква за президент.

34

дц

преди 7 години

Къв генерал е Тиквата, бе!?Ами, то тогава аз съм Маршал!!! )))))))))))))))))))Ако, кандидатурата за президент на Бг на Генерал Радев бъде официално издигната, да, ще гласувам за истинския Генерал, за личноста, а не за партията издигнала кандидатурата му!

33

Анонимен

преди 7 години

Тея от МВР вече не са генерали, а главни комисари. Но друго е да кажеш генерал Василев, генерал Атанасов, генерал Гяуров и особено Генерал Тиквар! Ако и някои да са прескочили 5 звания и заслугите им да са да правят компания на някоя първа дама, докато първият и мъж се излага по разни сценки.

32

Калфунььь

преди 7 години

Тоа дедик, сдуханио на фотото го знаеме че е професор, ама това младото с таа брада, без мустак, оти ми мяза на джихадист, бре?

31

SpaceX

преди 7 години

40 Случва се да има и приятелси огън . на война като на война