9

Анонимен

преди 7 години

До ДеецБат Рамбо да те успокоя никой неще да ти снима барбекюто хората с тези машинки снимат пейзажи на природата около теб от 30метра височина изглеждаш като мравка и не си интересен за снимка

8

Анонимен

преди 7 години

Не се гъбаркайте, дроновете са изключително опасни в неподходящите ръце и, разбира се, трябва да са регистрирани със собственик. С тях може да се пренесе какво ли не директно до прозореца ти и САЩ вече ги ползват за военни цели. Да не говорим за самолетите.

7

Деец

преди 7 години

Ниско летящите ги свалям веднага , да си снимат у тях и в техния двор нямам нищо напротив против никой просто смятам ,че няма нужда да снимат хорските дворове къщи и барбекюта не съм чул да са полицейски ,че да си снимат и записват който си пожелаят без негово съгласие за това на земята !

6

Анонимен

преди 7 години

Освен да трябва и разрешително за излитане, и пилот от гражданската авиация да ги пилотира, за пилот-изтребител по скъпо. И екипаж на земята също с флагчета да се насочва къде ще каца. А защо като го гласуват всички с дрони пред народното събрание с по пръчка динамит задружно не врежете дроните си в сградата. Поне да има причина за тия регистрации.

5

Джедай Мастър

преди 7 години

И бревет (шофьорска книжка за пилот) да се въведе. Де'били.

4

Куба либре без кОла

преди 7 години

Нисколетящите дронове в маалите ще бъдат набрани за джилязу и резервни части.

3

ANONIMEN

преди 7 години

Атака тъкмо ромите да мирясат и време и на самия нет да се сложи защита щото явно не знаят как да го ползват от едно нагло ромче във феисбук нещо бърника и скоро време ще го пратя там де му е мястото иляне

2

Анонимен

преди 7 години

За едно нещо да се сетят на време :) Представете си какво ще е след 5-10 години, и баба ми ще има дрон, за да си гледа градината от вкъщи.

1

Анонимен

преди 7 години

Бе те не моат се оправят с номерата за автомобили стигнали до дронове - пъни циркаджии, но идват избори!