141

Главнокомандващ БА

преди 7 години

Виждам как много ,,другари,, са се активизирали да лансират своята номинация - ген.Радев.Само че той още е на служба в БА макар и да е подал рапорт за напускане.Президентът е върховен Главнокомандващ на БА ! Ако реши може да не одобри рапорта и генералът остава на служба!Тогава мили другари ,,кво праим,, ?

140

Анонимен

преди 7 години

И генерал Радев като генерал Борисов, все бивши партийни кадри, не очаквайте нищо хубаво от подобни елементи

139

Тошо

преди 7 години

Поредния слуга на престъпната червена банда!

138

Анонимен

преди 7 години

За разлика от Боко този човек е истински Генерал, а не измислен и създаден като Боко в нечии кабинет. Борисов се страхува от достойни хора и хора стигнали на високо без ничии протекции. Човекът искаше да напусне преди година защото виждаше как се съсипва нашата авиация, излъгаха го да остане с лъжи но както винаги на лъжите краката са къси и истината изплува не след дълго. С какво е по-достоен Борисов, Плевнелиев от този човек?

137

гтф

преди 7 години

боко е като малко дете, като да го е оставила любовницата - така се обяснява

136

Анонимен

преди 7 години

Вече съчувствам на ген.Радев.Със своята чест и достойнство ще трябва да се изправи срещу милиардите на Бойко и стотиците милиони лева(евро) на ГЕРБ,плюс слугинажа около тях,включая и някои медии.Битката на морала срещу корупцията може да бъде жестока и само от народа зависи това да не се случи,въпреки манипулациите и фалшификациите,които са запазена марка на ГЕРБ.

135

Анонимен

преди 7 години

Достоен отговор.

134

ЧАР

преди 7 години

ЕДИН ДОСТОЕН ГЕНЕРАЛ ! ХВЪРЛИ СИ ОСТАВКАТА ЗАЩОТО НЕ ПРИЕМА БЕЗУМИЯТА КОИТО СЕ ИЗВЪРШВАТ В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ И СЛУГИНАЖА КЪМ НАТО.КОГАТО ХОРАТА ОТ НЕГОВОТО ПОКОЛЕНИЕ СЕ УЧЕХА ДА ЛЕТЯТ БЯХА МЕСЕЦИ НАРЕД НА ОБУЧЕНИЕ В СТЕПИТЕ НА РУСИЯ И СЕ ВЪРНАХА АСОВЕ В ЛЕТЕНЕТО. СЕГА В АЛИАНСА НИ СЪБУХА ГАЩИТЕ И СМЕ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО...

133

dora

преди 7 години

Nai posle edin dostoen balgarin da bade nominiran!! Jelaq mu uspeh ot vse sarce!!!

132

Анонимен

преди 7 години

Ако се посегне на живота на ген. Радев, ясно кой ще е поръчителя. Това изказване на Борисов е директна заплаха !

131

анонимен

преди 7 години

До Анонименпо--добре е ДА НЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ А ЗА МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛ---ИЗБОРИТЕ СА ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ---ВОТЬТ НА НЕДОВЕРИЕ КЬМ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е НЕИЗБЕЖЕН НЕЗАВИСИМО КОЙ Е ПРЕЗИДЕНТЬТ----И МАГАРЕ ДА ВЬРЖА ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО И ТО ЩЕ ИЗПЬЛНЯВА ТАЗИ РАБОТА---ДУМИ НА БОРИСОВ РАДЕВ ДА НЕ СЕ ПРИНИЗЯВА С ПРЕЗИДЕНСТВОТО

130

Боко Винету

преди 7 години

Боко Тиквата се разплака като ученичка-Да тикво за разлика от теб човека е с образование.Ти един пожарникар не можа да станеш и хубаво ,че беше оня зъбат президент да ти хариже титлата

129

мими

преди 7 години

До гълъбинтернешенълБочко е много добър, освен ако някой по-голям популист не се появи или просто някой нормален, на когото му се занимава. ББоко си мисли, че липсата на конкуренция има нещо общо с неговата личност, не Бочко, просто на свестните не им се тика в политика, движена от ДС. Същото се отнася и в регионален план, ако Путин или Щатите се заемат с нашия "генерал" и ще се разквичи и избяга за един ден

128

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ така жестоко нападнаха човека... жалка история. Не могат да повярват, че БСП си намериха читав кандидат. Сега сигурно ще тръгнат да проверяват кариерата му (да ама той военен - няма как да е крал, че и учил в САЩ...), ще притесняват близките му и роднините му... Трагедия.

127

гълъбинтернешенъл

преди 7 години

Ако ген.Радев се яви на изборите за президент срещу Боче,ша бие Боче като маче у дирек!

126

До 153

преди 7 години

Силна кандидатура е по две основни причини. Едната е, че хората са опарени много от мандата на Плевнелиев и ще търсят човек с противоположно излъчване. Другата е, че той има подходящо образование и сериозен стаж в професията си, което го представя като деятелен човек, а не просто като фигурант. Лично според мен на евентуални избори Радев може да бъде победен само от жена ;)

125

Анонимен

преди 7 години

Ами не знам колко е достоен или не Радев, но помня преди две години на авиошоуто в София, той с един МиГ 29 показа, че не е генерал само по звание, а знае как се пилотира изтребител. От друга страна ген.Борисов освен да ни показва снимки как го галят Папи по главата или да прави показни акции с МВР по време на Царя други подвизи при него не съм виждал

124

Анонимен

преди 7 години

че какво е силното на кандидатурата на нЕк'ъв генерал. У нас генералските лампази се раздават като за закуска. А този бил се отракал на лупинги. Голям ПР се скъса да сипе тук едно тролченце. Където се прочете Радев и тфролченцето се олива.

123

Продължение 150

преди 7 години

Сега е моментът Борисов да покаже дали струва за политик, защото в крайна сметка почти 7 години е сериозно лице във властта и в такива моменти трябва да прояви талант и да задържи нещата около своите идеи и убеждения. Не успее ли, отива в историята.

122

Казаков

преди 7 години

Генерала чака инструкции от Гоце и Корнелия какво и как да каже. Очаквайте да оплюе армията ни, от която дълги години се е възползвал и всичко, което не е свързано с БСП и компания. Поредния червен послушко, който се прави на обиден мужик какъвто в същност си е.