28

A

преди 7 години

За всеки влак си има пътници, дори и за товарния.

27

Анонимен

преди 7 години

Пак ли гръцките тролчета са на линия, хи хи хи...

26

Бургазлия

преди 7 години

"В бранша има нужда от специализирани агенции на пазара на труда, които да предлагат квалифициран туристически персонал"Какви агенции, какви пет лева...На никой не му се работи за 550-600 лева, това е жестоката истина и докато хотелиерите не го осъзнаят, персонал няма да си намерят.

25

Makedoneca

преди 7 години

Trebva da se Strojat Mnogo Povece Precistitelni Stancii po Celoto Cernomorie,ako iskate povece Turisti.sas Mizeria Turizam nese Stvara.

24

до 26

преди 7 години

Много си се объркал - Гърция има 13 000 км плажна ивица, срещу само 218 в България.От тези 13 000 км с фин златист пясък са около 2 800 км.Айде бегай да пасеш кравите на село или да смучеш с говнарката на Свети Влас.

23

Някой

преди 7 години

ако знаете колко са скъпи, претрупани и с хора и заведения хич не е мн по различно от Сл. Бряг. Само няма такива високи сгради, но то това си е от едно време. И там има липса на сървис и там се опитват да излъжат туристите от Китай и да им продадът Омар за 200 евро. Просто в Халкидики разчитат на повече хора да им оставите пари и да се върнете догодина пак. Мн ме дразни как само се плюе по БГ, но никой не си мърда пръста за нищо!! Пууу, загубена нация.

22

Някой

преди 7 години

Не,че Слънчев Бряг е върха на борчето,но мен пък лично ми писна да слушам колко яко е в Гърция в Халкидики и колко ни е зле в България. Там по онези *** къщи, които не са ремонтирани от 1000 год, и едно и също ядене всички припадат. Айде стига с това колко много добре е в Гърция, а пък колко е зле в България. Къде в Гърция има пясък като нашия??? Хората ходят по Карибите за такъв пясък като в Слънчев Бряг, Дюни и т.н. Не казвам, че в Гърция е лошо, но хубавите им курорти(Санторини, Миконос

21

Маркъс

преди 7 години

Като говорите, че липсва усмивката, се сетите да вдигнете заплатите, а не само да пестите от персонал и заплати и да изкарвате по няколко милиона на сезон чиста печалба от укрити приходи и некачествен алкохол от тубите в мазето...

20

Taralejic

преди 7 години

Това е наистина вижда, коментатори$тролчета всичко правят като по-лошо, колкото е възможно. Цялата седмица беше по българското крайбрежие. Навсякъде хората, всички хотели е заети, водата е чиста. Въпрос - защо? не за пари, нали?)) извинете ми за моят още не хубав български))

19

Анонимен

преди 7 години

Малка, но съществена поправка - на българския туризъм му липсва професионализъм! Професионализмът, неуважаеми хотелиери, се изразява най-вече в това хората да искат пак да се върнат във вашия хотел и с кеф да си оставят парите при вас! А не веднъж да одерете пет кожи на клиента, или да наизливате бетон къде сварите, щото видиш ли е келепир.

18

Анонимен

преди 7 години

Ох, явно още има хора, които не разбират защо ходим в Гърция.Ще им кажа отново - защото там няма мутри, батки, селинджъри, кифли, бетон, мръсотия, простотия и дизентерия.

17

Анонимен

преди 7 години

За съжаление на много завистливи българи курорта е наистина пълен . Кой където го влече там да ходи .

16

Фръц

преди 7 години

А паркинг има ли?

15

Би

преди 7 години

Всъщност не е досадно само за българското море, изобщо в този сайт е глупаво да има повече от статия на сезон, посветена на лятната почивка, който го интересува - има си специализирани сайтове, също и туристически агенции, поне за претенциите, които имат от днес бг прекаляват с пълнежа.

14

Nord

преди 7 години

Не знам дали има толкова зле хора да се набутат точно там за "почивка".

13

Анонимен

преди 7 години

Кой ли нормален българин се интересува от Слънчев бряг, а и от останалата част на морето на България?! Те ти Испания, те ти Италия, те ти Гърция, ... поне там знаеш за какво си даваш парите.

12

Анонимен

преди 7 години

И септември да избутаме, и през октомври идват интересните теми ;) Засега само мазнене на " хогелиери " и статистика на гадната жега, скука!

11

Анонимен

преди 7 години

Един ден пишете статия, че много зле било положението по Черноморието, нямало платежоспособни туристи, хотелите били празни, направо трагедия. След няколко дни пък пускате друга, в която всичко е страхотно, туристите се избиват да ходят на морето ни, няма свободни хотели, идилия отвсякъде. Та ще кажете ли накрая кое е вярно?

10

Анонимен

преди 7 години

След вчерашния рев е ред на усмивката ;)

9

Анонимен

преди 7 години

За Лозенец разбрахме, че изсипват л.ната от 1 до 6 през нощта. В Слънчев бряг какъв е графика, да знам кога мога да се къпя.