85

1233

преди 7 години

До Стефанда беше станал пилот, тъпчо! Да си рискуваш живота с тези бараки. Тези суми дето ги цитираш може да ги взимат само пилотите в гражданската авиация! Да си толкова добър и да останеш военен пилот си е геройство.

84

Тц, тц

преди 7 години

''че на чело на държавата трябва да ...'' - аман от елементарнни правописни грешки: насън, НАЧЕЛО, отстрана, поначало, предвид, присърце се пишат слято.

83

Винету

преди 7 години

Да бе, уплаши се Бойко да не му дръпнат шлифера и да го хванат за шланга.

82

ognyanz

преди 7 години

Бойко ще загуби много, ако ГЕРБ загуби тези избори. Той винаги се е крепял на илюзията, че винаги ще печели. Кога да е ще загуби избори, но по-добре рано, отколкото късно.

81

Анонимен

преди 7 години

Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Не мога да повярвам ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

80

алекс2

преди 7 години

Гоце е наше момче от Сирищник-понякога дрънка глупости-простете му моля ! Просто просто ама замени външната таолетна с хотелче !

79

Анонимен

преди 7 години

Тоя с големия шлем се оказа най-обикновена ушaнка :)

78

Анонимен

преди 7 години

декларираш 1000 лв годишен доход, КУПУВАШ ХОТЕЛ ЗА МИЛИОНИ, А СЛЕД ТОВА ТИ СЕ ПРИВИЖДАТ СТРАХОВЕ......

77

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Боко че е...уплашен,уплашен,защото тоя до сега каквото и да е обещал на народа,нищо не е...направил.Прекара пенсионерите с едно Швейцарско...правило,което важи за Швейцария,но у нас дава 4-5 лева на пенсийка и чака пенсионерите да му пуснат бюлетинка.Тоя балък ли е,или се прави на...такъв.

76

сейко

преди 7 години

Първо стани пилот, след това генерал, командващ ВВС на РБ и след това точи лиги за чужди дела

75

?

преди 7 години

До !Що не се кандидатираш за президент, вместо да даваш акъл?

74

бай иван

преди 7 години

Гоцето Седефчов отдавна не го бях чувал да дава комсомолски мнения.

73

Стефан

преди 7 години

Лесно му е на ген. Радев да подава оставки, да говори за състоянието на армията, той като пилот много отдавна си е осигурил пенсионирането и който може да смята колко правят 20 заплати х 5 000 лв. На негово място и аз ще се кандидатирам дори и да загуби изборите ще я кара някакси с голямата пилотска пенсия.

72

Анонимен

преди 7 години

Президент по конституция е главнокомандващ и това е основната му функция. До сега не сме имали професионалист, а философи, историци и офшорковци.

71

Анонимен

преди 7 години

на тоя путиняк Гоце някой обръща ли му внимание?

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 74AKO TAPATA MUTRA STANE PREZIDENT NAPUSKAM BALGARIA ZAVINAGIможеш от сега да тръгваш. От чалгари полза никаква.

69

58

преди 7 години

Ние армия имаме ли, че и генерали на всичкото отгоре? Кой е чувал за този генерал? И ако за военните е месия, колко души са това? Като бройка - любопитно ми е!

68

цезар

преди 7 години

Не мога да разбера защо се косите. Президента на България се назначава и знаете от къде. За да си купиш власт в България то трябва да продадеш България. А вижте само колко работи гласят от управляващата партия да продадат.

67

!

преди 7 години

Радев може да е възпитан и интелигентен, но ВИНАГИ ще му дърпат юздите към Путин, Евразия, НИКОГА няма да може да приложи своята ЕВРОПРИНАДЛЕЖНОСТ!Трябва ни ПРЕЗИДЕНТ, който изповяда ЕВРОЦЕННОСТИ, а не ердоганов тип :( въпреки че на всички от БКП/БСП/АБВ децата им правят кариера, живеят в "прокълнатите" САЩ и ЕС , а не в Москве)

66

Ken

преди 7 години

Много съм любопитен, като загубят за Н-ти път, какво ново оправдание ще измисли. Излезте на лидерски сблъсък - Първанов, Корнелия, че да ви се посмея после на увъртанията. Няма ли най-сетне да разберете, че хората вече не ви искат. Писнало ни е от вас !