9

до 12

преди 7 години

170 хил евро х 2.00 лв

8

Анонимен

преди 7 години

защо неясно!? край с АЕЦ Белене, русия и нейните реактори! необратимо! надежда всяка тука оставете! развитието на този проект под кавато и да било форма е катастрофа за икономиката ни! реанимиране на трупове!

7

анонимен

преди 7 години

Всеки божи ден дължим около 300 хил лв вече стана месец 30 х 300 хил = !!!!!!Смятайте г-н Борисов и не ни занимавайте с кюфтетата на Бузлуджа и тем подобни глупости.На тези ви номера могат да се хванат училите недоучили хайляци.Но все пак в тази страна има и други хора и те ви слушат и гледат глупостите,така че по кротко.Захващайте се за работа все пок сте мин.председател а не резач на лентички.Знаем,че идват избори и правите кампания но с всеки ден цъкат по 300 хил лв. от нашия джоб.

6

Анонимен

преди 7 години

Ако почнем да строим нови сараи на Доган, Първанов, Р. Овч. и другите руски агенти може да се направят още работни места и да се завъртят пари в икономиката. Даже ще си останат в наща икономика :)

5

Анонимен

преди 7 години

Всичко е ясно - в бегето НЯМА бъдеще.

4

Я гледай....

преди 7 години

До Discovery И аз не мога да преценя.Комунистите казват ТРЯБВА , *** казват НЕ ТРЯБВА. Ха сега де? Голяма беля ни натресоха *** преди 30г.Ако беше построен тогава, сега вече трябваше да го затворим поради изтекъл експлотационен срок.

3

Анонимен

преди 7 години

Е ако беше до София или Бургас...

2

Реалист

преди 7 години

Бъдещето е неясно , но настоящето е пределно ясно.Няма да се строи!

1

Анонимен

преди 7 години

А защо изглежда, като след бомбардировка?