78

фен

преди 7 години

До Анонимен 95Уникално кухо парче си. Повече от ясно е, че не става дума за ШЛ, а за А група, а юроидиотс са родните отбори, дето ги бият като брашняни чували в ЕКТ. Победите в ЕКТ дават повече тръпка и на родните мачове. Как може хем да си кух, хем да не си схванал, хем да репликираш? Ако не знаеш, за какво иде реч, питай, вместо да си фантазираш като хамавите. Бетер лудите. Гледа, не схваща нищо и се хили. Хапченцата?

77

фен

преди 7 години

За победата - браво. Но ако се окажат верни слуховете, че Гела плаща на някакви хранени хорица да цепят ЦСКА и да твърдят, че мястото на отбора е в А окръжна група, това не му прави чест. Морала е по-важен от една победа. Сега Ганчев защо да не си направи Лудогорец 2 и да отправи претенции към стадиона им. Ама така хубаво да поритат в селските дивизии, а 200-300 платени плебей да викат "Лудогорец оле, гела - предател"

76

Анонимен

преди 7 години

Айде по-леко със заглавията. Направиха 2 равни мача и продължиха след продължения.

75

До 90

преди 7 години

До АнонименАйде, скрий се, бе.Като не ти харесва, гледай само ганайски футбол...сигурно там играят само местни футболисти.Аман от такива профани като теб. Футболът се глобализира. На който не му харесва, прав му път.

74

Анонимен

преди 7 години

До фенХаха...значи, пожелаваш на Лудогорец да успее да влезе в групите на най-силния турнир в Европа и същевременно обиждайки самия турнир наричайки го юроидиотс???!!!!Ами, като са юроидиотс, да си направим ние невероятна балканска шампионска лига...с балканоюнаци. Или евразийска шампионска лига...тогава няма да има нужда да пожелаваш на Лудогорец да се борят за влизане никъде.

73

Rs

преди 7 години

Литекс але

72

фен

преди 7 години

Хубави голове направиха лудогорци. Двата, които допуснаха бяха след глупави грешки в защита. Добре е да се поработи над този елемент. Можеше да разгромят съперника още в редовното време. Дано се промънкнат в групите на ШЛ. На никого не му се гледа първенство, съставено от юроидиотс. Иначе, звездашите и те пълни с чужденци, по-слаби от тези на лудите.

71

Анонимен

преди 7 години

КОЛКО БЪЛГАРИ ИМА В ТОЯ ОТБОР БЕ ***. ОТ ЧЕРВЕНА ЗВЕЗДА БЯХА САМО СЪРБИ. ОТ ЛУДОГОРЕЦ ГИ ЛОВЯТ ПО ГРАНИЦАТА СИГУРНО.

70

Анонимен

преди 7 години

bravos na mom4etata ot ludogorec,nqmat ni6to ob6to s ostanalite BG,otbori koito igraq da si vkarat gol,ako mogat kamo li da gonqt pobeda

69

ивчо

преди 7 години

станойчо ахелойскиНе случайно са казали, пътя към ада е послан с добри намерения, че и това че носи името на Васил Иванов Кунчев - Левски не е гарант за соц. закалка. Според твоята логика и димата мама требе да премахнем от българския щото и на руски така звучи и още доста или море да кръстим с турското Дениз.

68

ЦСКА

преди 7 години

До Станой от АхелойTaка е ! Но да не забравяме и славните майори от Народната милиция Котков,Аспарухов и ст.лейтенантите Панов и Войнов !

67

ивчо

преди 7 години

до станойчо ахелойскиПич уефски по времето на соца да не е бил дисидентдки отбор, ама с пагони и бели коланчета с белезници.

66

НР

преди 7 години

Сладка победа!Българите патим и днес освен от акъла си и от "добри" съседи.Сърбите винаги са били комплексари, злобеещи срещу всички наоколо. Цялата им "источна Србиja" е българска земя, населена с българи, над които те от средата на 19-ти век провеждат шовинистичната си асимилаторска политика. Господ е наш човек обаче. ;-)

65

Анонимен

преди 7 години

До MarinКакво очакваш от Диема спорт - най-тъпия бг канал !?

64

nemam nervi

преди 7 години

Браво на Лудогорец -първият български отбор отстранил и победил на терена на ЦЗ

63

Анонимен

преди 7 години

Браво на Лудогорец! Преди някоко години отстраниха на два пъти Партизан а сега и Звезда. Доволен съм! Много просташко поведение на сърбските фенове!

62

Българин

преди 7 години

Сърбите сега могат да изпият по една студена вода за по 5 евро чашката!

61

Хасан

преди 7 години

поклон пред този клуб !!! евала издигна пак имиджа на Бг...пак ще напълнят скучният стадион Васил Левски ! от Белград до Разградсърбите бяха в АДводеха а стана обратне сте класата на Разграда сте за град Кубрат !даже Цервена Звездадогодина с гара Мездра защото те си имат *неца ние горд Лудогорецот Разград до Белграддълго ще се помни този АД !!!

60

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойДе го забрави Левски? И те на стари лаври разчитат.

59

Звездин навиjач

преди 7 години

Играли смо добро, трчали смо брже, али нисмо стигли. Лудогорец jе нам распрао гаче :) :) :)