12

Анонимен

преди 7 години

бай ***,натрапва се усещането,че циркът който се разиграва между Гюлен,Ердоган и Меркел,е добре разработен от Режисьора,за замъгляване съзнанието и на муслимите и на евростадата и на Шмъркел...за да стигне до Путин.Кой от тези,какво точно разбира и какво точно получава,е друга работа,НО ЯВНО,МОМЕНТНАТА СИТУАЦИЯ ГИ УСТРОЙВА.От едната страна прекалената осветеност,а от другата,прекалената тъмнина,зашеметяват погледа на управляваните стада и само много малко наблюдатели,виждат НЕЩАТА!

11

баи Ганю

преди 7 години

През комунизма пиле не можеше да прелети границата ни, сега юруш от вси страни на кьораво,куцо и сакато към" обетованата" Европа.Повръщам от криво разбрана демокрация и свободия.Омаскарихме си държавата и народа.Лошото е че краят на този батак не се вижда и със всяка година ще става по лошо.

10

Пиночет

преди 7 години

Европейските ***.лоум.ници изсипаха 3 миларда пари за Турция чиста аванта.Вместо да ги вложат за огради и войска която с оръжие да пази от нашествениците!!!

9

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯКак дафне ги спасяват в морето. Човек е длъжен да помага на себеподобни в беда. Това го отличава от животните

8

Стратега

преди 7 години

И ето как Турция се оказва в позиция да диктува условия ня Европа и без да е неин член

7

София

преди 7 години

= Афганистан

6

Анонимен

преди 7 години

Никъде няма да ходя. Тук е моята страна и Родина България и никой няма право да ми казва какво да правя или къде да ходя. Който не му харесва, вън.

5

Евролюб

преди 7 години

След голкова милиони, взети от европейския занъкоплатец са намаляване на миграционния поток, се оказва, че няма никакво намаляване на числата през Средиземно море. Сделката с Ердоган се оказва единствената надежда за ЕС, за да не се срути стената на бента, както миналото лято. ЕС трябва да направи всичко, да го удържи до влошаване на времето поне

4

Анонимен

преди 7 години

Ако пък преврата беше успял тогава щяхте да видите бежанци

3

Turchin

преди 7 години

Shtom evropa podkrepq pkk zashto Turciq da ne podkrepq bejancite. Evropa za kakva se misli :)

2

Анонимен

преди 7 години

Турците подкрепиха демокрацията, а тя предполага правото на всеки да се придвижва свободно където си иска. Демократична Турция защо да ограничава това право на мигрантите?

1

българина

преди 7 години

Сигурен съм че Наследник на Тервел вече се е родил, въпросът е кога ще му дадем властта! От нас зависи. Не ме интересува нито ес гс мс ес и други съскащи ***. Не дойде ли българин на власт по добре всички да се изнасяне и този път може и да е на изток