9

алчността е порок

преди 7 години

Пловдив ще се откаже от Панаира, когато Варна се откаже от Морската си градина.От тази гнусна сделка (оказва се, с активната роля на варненския кмет),никой няма да спечели.И свинарят няма да види добро, дори и целият да се позлати.

8

борис

преди 7 години

другарката куранелия, шеф на бсп е назначена на този пост от другаря свинар гергов, точно защото го уреди с този панаир докато беше зам шеф на министерството на икономиката.Под мъдрото ръководство на другарите дълъг инкасатор овчаров и др.свинаров, др. куранелия уреди всички документи,прехвърляния и пр. така щото струващия 500 милиона панаир,стана собственост на др.свинаров без той да даде и 1 ст.А за община Пловдив и държавата остана символичен дял,да си го чукат по главите.Честито!!

7

saki

преди 7 години

Аз не разбрах община Варна получава имот в центъра на Пловдив или в центъра на Варна. Защото тоя *** държи дупката в центъра на Варна и заради него гледката е много грозна. Пък може и да е изнудил община Варна да си продаде дела, като той върне Дупката с която държи като заложник всички варненци.

6

gtf

преди 7 години

има задължения панаира, щото е празен... но цените за площ са, все едно си в Хановер.

5

Анонимен

преди 7 години

Всичко това се случва за да бъде спасен с пари от българския данъкоплатец олигарха и дясна ръка на вожда на БСП, Гергов. Всичко което се раздаде без пари на комунистите по време на Костов пропада, те са свикнали само да крадат от държавата и са неспособни и некадърници. Вижте Банев, Гергов и т.н.

4

123

преди 7 години

Не свинар, ТЪПАН АР.

3

123

преди 7 години

Не свинар, ***.

2

Анонимен

преди 7 години

Така се получава , когато апетитни хапки от бизнеса се дават на свинар!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Американското изобретение Интернет прати на бунището на историята международните панаири и панаирните градове. Сега борбата е за няколко стотин декара общинска земя и бъдете сигурни че те ще бъдат спечелени от руския гражданин бивш колега на Ивайло от българкото средновековие Георги Гергов.