7

Край

преди 7 години

Не само нашето общество - света изглежда е сбъркан.

6

Анонимен

преди 7 години

Виновни са тъпите шведи които отлично знаят ,че всико е постановка и просяците си имат босове които отдавна са милионери имаше хиляди филми по всякакви телевизии и по интернет,за тая измамна схема и пак ония *** не спират.Пълнят чашките на разни просяци купуват ферарита и яхти на тия дето ги държат и се радват,че са нахранили и облекли премръзналото сираче.*** хора.

5

Тео

преди 7 години

Няма смисъл да се чете статията, има много изписано. Най-доброто, което човек може да направи е да НЕ дава пари на просяци, особено в белите държави. Там всичко е вързано и не всеки може да е просяк. В развитите държави за бедните има адекватно социално подпомагане, а повечето просяци са от новите членки на ЕС и са на отчет на тарторите. Единственият начин да им се помогне, е като не им се дава и бизнеса да спре да е доходоносен, защото хора биват умишлено осакатявани, за да просят!

4

Анонимен

преди 7 години

До бгТеб някога някой просяк принуждавал ли те е да му даваш пари? А банките като фалират, и като ви дерат по 10 кожи си мълчите, ама те защо се раждали. Питай светия синод, те може би знаят защо така е решено да се раждат.

3

Анонимен

преди 7 години

"Роман за два гроша", Хайнрих Бьол - описва много точно печелившия бизнес с просията.

2

Анонимен

преди 7 години

"Явно има нещо много сбъркано в държавата ни. Хора, които тук ходят в дрипи, не похващат нищо и къщите им са полусрутени, след година-две в Швеция се завръщат с коли, добре облечени, купуват си къщи и садят райграс. Не знам просията или средата там ги променят, но със сигурност държавата трябва да преразгледа политиката си за интеграция!"Сбърканото е в швеция, не тук. Просията рябвада се наказва, не да се поошрява.

1

бг

преди 7 години

Мързеливци,пасмена,***...Най лесния начин да преживяваш.Защо се раждате?