16

Анонимен

преди 4 години

Тихомир От стоките до Емен за 40 минути се стига само с боинг 747...

15

Анонимен

преди 5 години

Нищо подобно водопадът си е водопад, Момин вир и скалите над него се казват Момин скок а това е съвсем различен място от водопада.

14

местен

преди 7 години

Защо има тухли ли в Еменската пещера,защото преди около 40 години едно комунистическо величие ,беше решил да прави ресторант ?!Пещерата се е използвала преди това за отглеждане на гъби и за отлежаване на сиренето,което се е приготвяло в сградата над пещерата.Хубаво е когата се пишат такива статии и коментари,първо да се събере достоверна информация.А и ние хората,които посещаваме такива природни забележителности е добре да бъдем по отговорни и да ги ПАЗИМ!

13

BEDOUIN

преди 7 години

В близост до с. Стоките,община Севлиево, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица е разположен BEDOUIN summer bar. Огромна отговорност е запазването на тази уникална среда,затова летния бар е изцяло съобразен с това.Изграден изцяло от дърво и камък добити от местните недра на планината,заедно с неповторим дизайн и архитектура,подчертават естествената красота на природата !https://m.facebook/BedouinSummerBarhttps://issuu/bedouinsummerbar

12

до Стокинец

преди 7 години

Да, за съжаление. Ела горе в Купен и няма да го чуваш. При нас си е все още диво. И дано си остане така. Обаче е тажно, че вече почти няма хора. Ако са останали 10-15 човека, пак е добре.

11

Анонимен

преди 7 години

За съжаление поредното китно обезлюдено селце. Наистина красиво и диво, но без живец. С умиление си спомням за дните прекарани там като дете, цялата тайфа, къпането на писания камък, слапЪ, футболните мачове след като сме свършили всичката работа за деня ... какво ли не бих дал да се върнат тия дни ...Хората отдавна бягат от централната част на страната в опит да намерят припитание другаде.

10

Why? Уай?

преди 7 години

Защо се предлагана разни кръвожадни илитерати да убиват беззащитни животни??? Муфлони, благородни елени, мечки??? Наистина не разбирам мотивите на тези, как да ги нареча, oлuгoфpeнu, които извършат убийствона през оптиката за собствено удоволствие... Отврат!!!Горите, дивеча и подземните изкопаеми са богатството на държавата? Защо се позволява толкова нехайно тяхното разхищение?

9

Гошо...Тъпото

преди 7 години

В Стоките съм бил преди много години,на...пионерски лагер.Мисля че лагера бе в училището на селцето.Помня още тишината,чистия въздух,малините и студената вода.Но и тогава,преди много години хората там бяха ...кът.Сега какво е не знам,но мястото си заслужава да се посети,а от околните градове не е трудно да се подържа вила там.

8

стокинец

преди 7 години

Наистина е един бисер в Стара планина,но вероятно не сте били там,когато не сте чули как шуми една фабрика там - ЛЕСКОМЕРС !Направо е ужас - няма събота,няма неделя! А пък какво е влиянието им към прекрасната река - могат да кажат само специалистите! И тук парите са взели преимущество над природата!

7

Анонимен

преди 7 години

До ПланинарВзехте ми думите от устата, изобщо казано и снимките, и статията са, меко казано, левашки, жалко за хубавата тема. Призовавам всеки, който реши да посети тези наистина уникални места, внимателно да провери маршрутите, за да няма изненади като с едночасовия преход "хижа Тъжа-вр. Ботев"!

6

Анонимен

преди 7 години

От Тъжа до Ботев за 1 час, може но с вертолет .....

5

Анонимен

преди 7 години

Аз имам вила в едно съседно село. Мястото наистина е уникално! Нагоре е даже още по-красиво. Дива природа в буквалния смисъл! През двора ми редовно минават сърни и елени, а една нощ видях и мечка. Добре, че си бях вътре и я гледах през балкона. Толкова е диво!

4

Планинар

преди 7 години

разсмяхте ме с простотията си. От хижа Тъжа до връх Ботев за 1 час може да стигнете само със спринт! Иначе с ходене е 4 часа ;)

3

Ко?...Не!

преди 7 години

Уж става въпрос за с. Стоките, а няма снимки от там???

2

Аз

преди 7 години

Последният път, когато ходих до Емен и пещерата - в нея имаше тухлен зид.

1

Анонимен

преди 7 години

Супер е, интелигентните българи ходят през лятото точно на такива места.