42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен

41

Анонимен

преди 7 години

Столипиново расте и не старее,защото няма власт!!!Уважаеми пловдивчани,какво чакате-заведете дела срещу държавата в Срасбург.Ромите доброволно няма да напуснат завзетите земи и щом държавата нехае,това е единствения ви шанс.Не се примирявайте!Ще спечелите-има места където съдиите си вършат работата,за разлика от нашите.

40

^^^^^^^^^^^^^^

преди 7 години

Това не е от вчера а още от време на Византия кято всъщност легализирала ромите по нашите Земи. Честито на печелившите!!!

39

Анонимен

преди 7 години

отвратителна държава,демонстрираща власт пред слабите и подвиваща опашка пред силните,че за какво съществува тогава.Един нормален гражданин,плащащ такси и данъци работещ,ако поиска помощ и закрила от държавата на която плаща бива санкциониран задето и създава проблеми.Едни хора,дето никога не са дали нищо на тази държава,но са нагли,агресивни и обединени мачкат слабата държавица и хилавите и институции и взимат каквото пожелаят с оправданието че щом съществуват имат право на всичко

38

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 7 години

НЕ УПРЕКВАЙТЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ, ЧЕ НЕ СИ ТЪРСЯТ ПРАВАТА, ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ИСТИНА! ВЛАСТТА Е ТАЗИ, КОЯТО В ПОДОБНИ СИТУАЦИИ И СЛЕД ДОПУСКАНЕТО НА НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО, ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕСИ, ДА ВЪЗСТАНОВИ ПРАВАТА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ И ДА ГИ ЗАЩИТИ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ОТ ГРАБИТЕЛИТЕ РОМИ!С ДОПУСКАНЕТО НА ТЕЗИ БЕЗЗАКОНИЯ ВЛАСТТА ИЗГЛЕЖДА СМЕШНА И ЖАЛКА!

37

Равносметка

преди 7 години

Много точно заглавие!За сведение на четящите роми, които понякога влизат в този сайт - и аз искам много деца, но първо си правя сметка как ще ги издържам и чак след това стигам до извода колко деца мога да си позволя да имам. Ако ние - българските данъкоплатци, не бяхме така насилствено изнудвани да храним днешните роми, щях да мога да си позволя още едно дете!

36

Българите

преди 7 години

Българите живеят в 19 век и зорят ромите да живеят в 18 век.

35

Пазарджик

преди 7 години

Не ги пъдете, те са избирателите на вашият кмет.Дори и водата и тока им плащате, а не само Вие. За тях лоша дума не се казва никъде., само се галят по главите.На тях и" бач" не се взема по пазарите защото са надянали един чифт *** , два чорапа и един потник на ръката и въртят търговия.А на нас кожите ни свалят от данъци.Да не говорим , че всички са минали през ТЕЛК и някой отпътуват за чужбина да работят- пък били болни. Нека направят една проверка и ще се самосезират, но не смеят.

34

диди

преди 7 години

До 37Добър план! Ама те тези фирми трева не пасат и няма да инвестират в това. Никой и няма да им позволи да заравят каквото и да било в населен район. Не става то така. Просто си има закони и те трябва да се спазват. Един областен управител с топки и е дин министър са достатъчни, за да разбунят блатото и да строят останалите надолу по веригата.

33

Ферди

преди 7 години

До 32Чиновниците също са хора и също знаят, че могат да бъдат нападнати, защото се опитват да си свършат работата. Влезте и в тяхното положение и не искайте да са Спайдърмен. И тези хора имат семейства. Цялата история със "Столипиново" не е по силите на един чиновник или отдел в общината. Държавата трябва да натисне и да покаже на ***, че има правила. По всички направления и то така, че да не пискат правозащитници.

32

osho

преди 7 години

Той пък не може да го трасира, защото и той и геодезиста като припарят там, лошо им се пише. Абсолютен Параграф 22 и тези хубавци от район "Източен" прекрасно знаят това. Те просто не искат да си свършат работата и това не е от некадърност. Общинарите също се страхуват, защото не усещат силата и подкрепата на държавата зад гърба си. Това е!

31

26 години

преди 7 години

След като немога да си взема, имота, обявявам го за продан, и ще го продам на първата фирма за съхранение на токсични отпадъци, да ги заравят където си изкат из двора

30

Край

преди 7 години

то данъкоплатеца го мързи даже да коментира камо ли да се дигне да натисне властта да си свърши работата. Само не съм чул некой да го мързи да пие бира от найлоново шише вечерта у градинката пред входа.

29

Край

преди 7 години

Държавата отказва да служи на данъкоплатците. Данъкоплатците пък им се пие бира и ги МЪРЗИ да я принудят. Или 1000 човека сме пред парламента докато не се върнат имотите на хората или свиквайте да се оправяте по единично и без държавата.

28

Анонимен

преди 7 години

До художникаПросто удобна дъвка за чиновниците. Като дойдат и маркират имота, колчетата изчезват моментално, след като си тръгнат оттам.

27

художника

преди 7 години

"Поискали сме да си трасира имота, за да може, след като се материализират имотните граници, ние да си свършим работата и да изчистим този имот", каза експертът !!!!---------------Имота го има в кадастъра, а това с трасирането е чисто измъкване. Кой луд ще отиде в ромската махала да си трасира имота??? `баси мижитурките!!! И това го прави български чиновник срещу БЪЛГАРСКИ законен собственик на имот.

26

ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ

преди 7 години

70% от така наречените роми твърдят че са турци, а даже има 500-1000 султански наследници

25

?!

преди 7 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

24

Анонимен

преди 7 години

Странни птици сте... Как искате общината и кмета да си свършат работата като там са избирателите им, а и се множат. На следващите избори ще бъдат повече и с едни кебапчета, бира и обещания си гарантират краденето за още 1 мандат? Партийната шарка е за пред по-тъпите - да пуснат "правилната" бюлетинка. Май имаше един девиз "Партията над всичко". Та да живееееей простотията българска...

23

сминдух енд чесън

преди 7 години

Много са се оплели управляващите,мислейки си ,че няма да има видовден,почти всички политици имат заслуга за кашата и продължават да нехаят за последствията