19

Анонимен

преди 7 години

Дали бил симулирал. Убил майка си и дядо си по иключително брутален начин и бил симулирал. Май верно има по-луди от него.

18

Анонимен

преди 7 години

До 19Те са най-нормални от всички.

17

Анонимен

преди 7 години

До 16Българинът е неосъзнат Саентоложец! Саентоложците твърдят че нямало психични заболявания и че психиатрията била наука на смъртта! За техен ужас природата им доказа точно обратното! Синът на Джон Траволта почина от Епилепсия a сина на Ели Пъркинс я закла както кристиян закла майка си! Наистина си прав като казваш за тези които твърдят че Кристиян симулира са по-луди от него!

16

Край

преди 7 години

Лудите в България масово скитат по улиците. Всеки клошар е практически луд човек. ЛИПСВА ДЪРЖАВА. За лудниците пари не се отделят достатъчно. Работещите там често го правят от едната гола хуманност. Като бившия директор на психиатрията в Раднево. Имаше го за мисия да се грижи за тези хора. Други пък работят там за да заграбят от болните някой имот. В здравите общества не е така.

15

Край

преди 7 години

Да бе отрязал от гърба на майка си да го пържи и не е луд- симулира. Който го мисли е по-луд и от него. Параноидна шизофрения като чуете бягайте далече. А ако е за ваше дете - изтеглили сте възможно най-късата клечка. Детето ви става заплаха за вашия живот и стигате в ситуация или то или вие.

14

иво

преди 7 години

Не е виновен, човека е жертва, редно е да го пуснат

13

Анонимен

преди 7 години

До 13Е как ще иска да си пие лекарствата след като той е най-нормален а всичките около него са луди! Не е само той! Това съм го виждал многократно! Въпроса е дали има в България добри психиатри??? За съжаление българина предпочита да си губи времето и парите по гледачки отколкото да отиде на психиатър. Повечето българи са на мнението че психиатъра е гола вода, психиатрията е измислена наука за пари и че ако разберат хората че съм бил при него - Край! А би трябвало да е точно обратното!

12

От 11

преди 7 години

До АнонименТи махни, ами и не искаше да влиза в болница. Не искаше и да взима предписани лекарства, защото го тровели. Едва го излъгахме да отидем там и ония се *** тотално, пък не ни се искаше да намесваме полиции, защото кой знае каква травма може да стане. В крайна сметка няколко седмици след това успяхме да го навием за 4-ти километър, полежа там 2 седмици и сега си пие лекарствата и дори работи. Не бих осъждал такива хора, без да знам какво се е случило...

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Ужас! Направо жалка работа е България в това отношение та и повече! За всеки психиатър е повече от ясно че дрогата отключва психози! Също така хора с психични отклонения са склонни към дрога и алкохол! В другите страни наркоманията се гледа като следствие - не причина! Само у нашата страна си мислят че децата/хората почват да взимат дрога по подръжание! Уви, не е така! Има психично разтройство което ги потиква към дрогата като самолечение!

10

Анонимен

преди 7 години

Наркотиците наистина могат да отключат шизофрения! Знам го от личен опит (брат ми, един приятел, който от месец е в неизвестност). Няма да ви се повярва какво е отношението на лекарите и как се "лекуват" подобни заболявания. Само за пример ще кажа, че веднъж получи криза и започна да си щипе ръцете и да вика, че нямал вени. Караме го ние в една болница (не помня името) и оттам в линейка за Карлуково. Стигаме в Карлуково и ония викат "Ми вие за какво идвате? То няма места.". Смятайте...

9

Анонимен

преди 7 години

ние сме много болен народ един здрав убиец си нямаме.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8"Значи може да заколи цялата си рода и след няколко години да го пуснят от психиатрията поради тривиални причини?"Точно! Трябва да се стовари отговорността върху лекуващите! Пускаш човек който е в състояние да извърши всичкото това! Бил е на лечение! Къде? Кой му е бил лекуващия психиатър?

7

Анонимен

преди 7 години

И да е луд, и да не е луд, какво означава не да не носи наказателна отговорност? Значи може да заколи цялата си рода и след няколко години да го пуснят от психиатрията поради тривиални причини? Може наистина да не е осъзнавал какво прави, но това го прави непълноценен член на обществото. Този индивид просто трябва да се ликвидира.

6

Анонимен

преди 7 години

Няма как да е НОРМАЛЕН за да ги извърши тези деяния!

5

Анонимен

преди 7 години

Отключил е вторична шизофрения вследствие на употребата на наркотици. Вторична шизофрения може да се отключи и при епилептиците.

4

Анонимен

преди 7 години

За да извършиш такова престъпление няма как да си нормален!

3

Анонимен

преди 7 години

Всеки наркоман, който извърши престъпление ли ще обявяваме за невменяем и ще го издържаме с огромния бюджет на НЗОК?

2

Анонимен

преди 7 години

Бугарска работа!

1

Шматко фон Хамургси

преди 7 години

Той може да е признал въпрост е как ? Ако човек се размисли малко може да стигне до страховити изводи . Те и наглите бяха нагли пък сега един наглец го пишат по делата в Сразбург като виновен и че държавата има да плаща 82 мил евро за шарлатанщината на бандитите от ГЕРБ . Кой знае с какво са пречили тези клетници ? ПОБЪРКАХА НАРОДА ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА НИЩО СЕ УБИВАМЕ ВЕЧЕ