10

летящата вещица

преди 7 години

Общината обаче трябва да съхранява клетките 30 дни"------------------------И за тези 30 дни да плати наем на нарушителя.Нещастници, във всяка цивилизована държава и за един стол оставен на улицата, ще те намерят и глобят. Сега ще се ръсим с 6 млн. от нашия джоб.

9

Гражданин

преди 7 години

Поредният *** закон! Какво значи 30 дена след премахването, трябвало да се пазят някъде? Залепва се предупреждение, че ако гаражът не бъде узаконен или премахнат до 6 месеца, общината го премахва за собствена сметка, заедно с вещите вътре. Налага се глоба включваща разходите по премахване, плюс наказателна такса и така.

8

Анонимен

преди 7 години

Поредната глупост, вместо да се руши и да се наливат пари за това, по- добре ги узаконете. Който иска да има кола в София и да му стои под прозореца да си плаща.

7

Анонимен

преди 7 години

"Аз търся строителни фирми, които ни даряват услугата и работят в района ни-!!!!!????????Като чуя някой да дари нещо на кмет си мисля че и двамата са за затвора

6

ДИСАГИТЕ

преди 7 години

*** кметове!!!Какви 6 милиона това прави по 600 лв на гараж ама планът е наша фирма да копне милионите!!Ами че то изработката и поставянето на незаконните гаражи е по малко от 600лв.Издавате заповед в срок от 30 дни всеки да си махне коптора пред блока ,след което булдозерите,крановете и на белкантото и приходите в бюджета на общината ,но неда ги крадете а с тях да подобрите инфраструктурата на кварталите!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Защо ние, честните данъкоплатци да трябва да плащаме за незаконно поставените гаражи. Не е ли по-лесно да се блокират, барабар с колите вътре, и срещу глоба + внесени пари за отстраняването да се разблокирват. Освен това кварталния да си гледа работата - да разпита и установи на кого са гаражите и след това да бъдат привикани и заставени хем да ги премахнат хем да си платят глобата

4

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, преди да махнете незаконните гаражи, да махнете *ските кату*ни. Пък после като всичко друго ви е наред тогава махайте на хората гаражите.

3

Боби

преди 7 години

Аз ли нещо не съм в ред или кмета заслужава да изяде един шамар? Хем търсел фирми, които работят в района, за да му направят услуга с премахването, хем после по съдебен път претендирал разходите? *** ненормална държава, *** кмет или *** журналист написал си каковото му се струвало готтино?

2

анонимен

преди 7 години

Не смятам, че е правилно да си построиш незаконен гараж и според мен следва наистина да се премахнат. Но също така не смятам, че е правилно да си вдигнеш кирпичена колиба където ти е кеф и следва и това да бъде премахнато. И второто уж е на дневен ред, но по някаква причина тези гета все не ги премахват. Да застанат и българите пред багерите и да протестират. Те поне плащат данъци за жилището си и не смучат социални. За едните има закон и се намериха пари да се премахне, а за другите не.

1

ха ха

преди 7 години

Що ли не ме учудва ,че никой не плаща. И общината да вдигне детските площадки и да направи подземни паркинги и отгоре да направят нови площадки. Много ясно че в градовете мястото е ограничено ,но нали затова имаме градска управа да търси решения.