10

Jon

преди 7 години

Г-н Мъск елате да строите фабриките си в България тук има безплатна работна ръка, евтини сурвини, ниски данъци и най важното подкупни политици който ще ви подарят каквото си поискате за малко пари.

9

до 13-ти

преди 7 години

Посещението на Джон Атанасов у нас бе отразявано широко по радиа и телевизии.Много приятен и земен човек беше той.Но за разлика от другите съществуващи устройства по това време неговият компютър наистина е прототип на днешните.Разбира се от тогава до днес се е минало много време и компютрите са се усъвършенстват бързо.

8

до 13-ти

преди 7 години

Колкото до проф.Джон Винсент Атанасов той си е роден в САЩ.Баща му Иван Атанасов е българин роден в село Бояджик през 1876 година.Тогава по време на въстанието турците избиват над 200 човека.Иван Атанасов е намерен от чичо си сред труповете в църквата.Турският куршум убил баща му само е одраскал челото му.Чичото отвежда Иван в САЩ там живее и се жени за мексиканка учителка по математика.През 70-те години акад.Сендов кани Джон Атанасов да посети България и той идва няколко пъти.

7

до 13-ти

преди 7 години

За АК 47 грешиш.Самите руснаци признават,че през 1946 -та пленяват Хюго Шмайзер,Бруно Грунер и още 16 немски оръжейни конструктори.Отвеждат ги в Ижевск където работят до 1952 година.Те създават АК 47 ,а не Михаил Калашников който по това време е работел в завода като....тракторист!След 1952 година ги връщат обратно в ГДР.По това време пленявт и проф.Ханс Позе и още 10-ина немски ядрени физици,отвеждат ги в Обнинск и там създават съветската атомна бомба и ядреният реактор в Обнинск!

6

Анонимен

преди 7 години

Няма значение от кой етнос е бе.Джон Атанасов бил изобретил компютъра... ОК.Ама щото живял в Щатите.У нас никой нямаше да го забележи. Никога.Затова наричат САЩ Страната на неограничените възможности.Русия например, е позната като алкохолизъм, Калашник, комунизъм, агресивност, изостаналост, тоталитаризъм, Сибир, лагери за иззбиване на милиони политически затворници, корупция - все с лоши неща е позната.

5

Русия буксува

преди 7 години

Всичко добро се случва и реализира само на Запад.Защо нощо не се случва в Русия, защо там се движат само назд?! Какво им пречи - водката и качеството на народа ли?Кажете ...?

4

Анонимен

преди 7 години

До АнонименХърватин, не сърбин !

3

ANONIMEN

преди 7 години

Така е доживьх да видя в 4 сабахлем игри да цъкат ами 4 е време за сън бре и като не спите цъкаите поне на безшумен

2

икономист

преди 7 години

Тези 240 хрантутника да се напънат тази фабрика да е в България. Това се иска от тях

1

д-р Исня

преди 7 години

Ега да му стигнат кинтите докато излезе на печалба. Бих си купил една Тесла, мъ иам пари за брадва само!