71

Партизанката

преди 7 години

Впрочем, като стана дума за Хилъри...се сещам за една стажантка, та си спомних нещо: чух, че в Овалния кабинет при Обамата ходили Бионсе, Дженифър Лопес, незнам още коя си...явно си спазват традициите, още от времето на Кенеди и Монро - лапането на пури според цвета явно все още е актуално???

70

Партизанката

преди 7 години

Донякъде вина за проблемите на Русия има Петър I Велики, който за мен изобщо не е "велик". Този човек позволява на западните агенти и масоните да проникнат в Русия, "модернизира" я насила по чужд образец, и т.н. От момента, в който Западът получава достъп до Русия, започват външните и вътрешните и проблеми. Иван Грозни, макар и психопат, е къде- къде по-добър стратег и разширява земите на Империята. На Запад обаче обичат много да плюят Грозни - не защото е луд, а именно заради другото.

69

Анонимен

преди 7 години

До ?????Имат ли достатъчно въглища, да подгреят котелно за да изстрелят ракетите?

68

Партизанката

преди 7 години

Незнам кой е достоен и кой не за оРалния кабинет, обаче за да си добър лидер и да мислиш за благото на народа, трябват няколко качества, които Путин и други като него притежават, а западните и родните политици нямат: отлична стратегия и желязна воля, а също така и безмилостност към предателите; военно образование;ИНТЕЛЕКТ И НАЧЕТЕНОСТ;Любов към Родината и родните Ценности, както и към Религията; етническа, географска, и историческо познание; неподкупност и служене на чужди сили;трудолюбие.

67

?????

преди 7 години

Някои говорят че китай колонизирал Русия??? Нали знаете че в момента в който някой жълтур прекоси руската граница, ХИЛЯДИ ядърни ракети ще полетят към Пекин????

66

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да казват на Хилъри-баба.Тя е човек-с годините остарява и се сбръчква.Виж Путин не е човек,а Бог.Сравнете му снимките с предните години.С всяка изминала година става все по-млад,лицето му е по-изпънато,бръчките по- малко.Той отмени и физичните и биологичните закони в Русия.

65

Анонимен

преди 7 години

Хилари ще е новия президент най-мощната държава! Тежко му и горко на недоразвитото джудже! Гаврата с него ще продължи с пълна сила!

64

Анонимен

преди 7 години

Ако има индикатор на демагогия, тая статия определено го строши. Но явно в средствата за масова пропаганда е така.

63

Анонимен

преди 7 години

75 Глупи ни си и на образованието ни на политическия опит ни на живота и и това което е видяла и постигнала през живота си , къде и ти крастава жабо имаш мнение по въпроса

62

Анонимен

преди 7 години

Рогоноска!

61

Анонимен

преди 7 години

Тая офца не бива да става президент. То няма акъл на едно пиле в главата си. Ефтина марионетка на задкулисните истории в Американската банкова система. Ще ни докара до 3та световна война тая патица.

60

демокрaт

преди 7 години

Бърни подкрепи Хилъри пред Конвентa нa Демокрaтите, въпреки хaкерските изцепки нa путиновото кГб, всякa пaртия си имa тaйни, я дa отвориме комповете нa путиновaтa пaртия...не си и спомням името, ще мирише нa кaфяво до Лунaтa

59

Анонимен

преди 7 години

Първата лейди ще е....Бил!

58

Голата истина

преди 7 години

Поредната грантаджийска статия в стил"Кой? Ми *** в гащите" Дали ФСБ или друг е пробил не особенно защитените сървари голата истина лъсна.Туй с Путин е отчаен опит да се отклони вниманието на милионите демократи гласували за Бърни които бяха измамени най-пладнешки от партията на която вярват.Тези хора жадуващи за соц.права и очовечаване на дивия американски капитализъм трудно ще бъдат залъгани с ефтини историйки за КГБ и просто на 09.11 няма да идат да гласуват.На Уолстрийт газ пикаят сега!

57

Анонимен

преди 7 години

69 Остави тая работа не за цветя като теб

56

еделвайс

преди 7 години

Сложна?! Сложна история?! Е кое й е сложното на Хилари?!

55

Анонимен

преди 7 години

67 то си е за сметка на руснаците , Америка си се развива а тези изостават

54

нико

преди 7 години

Е при горбачов и елцин нещата се получаваха и краварите си помислиха че ще разграбят русия уви появи се путин а майдана в *** целеше завземането на базата в севастопол даже и корабите им бяха пристигнали сега само рев и вопли за крим

53

Плевенлиев.......

преди 7 години

До КойнаревБългарското джудже прави заклинани......................

52

Анонимен

преди 7 години

Няма толкова грознз, злобна и отвратителна жена. При това опозорена по такъв жалък начин от съпруга си с Моника Оралната.