12

Анонимен

преди 7 години

Персийците не са араби и не са сунити, никога не са били. Да в шиитския ислям има полигамия изискване за поведение и облекло на мъжа и жената, но там има и изискване светската и духовната власт да имат отделни държавни глави един вид има някакво разделение било то и формално.

11

Lan

преди 7 години

Иранците са красиви и мъжете и жените :) за разлика от арабите...

10

Анонимен

преди 7 години

"пребиването"е останало само като клише за Муслуманите ,а в действителност жената от Християнството е може би в пъти по-репресирана от муслиманката.

9

Хейтър Тролев

преди 7 години

Абе и баба ми си носеше забрадка и приятелката ми като ходим на църква си мята един шал , и никой не ги задължава .... Преди години всички мъже са носили коса и шапка а сега е най-вървежно да си с бръсната глава под лятното слънце , после що изкуфяваме без време

8

До 11

преди 7 години

Всъщност реза пахлави е една американска марионетка, която с некомпетентното си и корумпирано управление докарва страната до ислямската ревилюция. Американците фо поставят като извършват преврат и свалят мосадък. Прегрешението му е било, че е нациинализирал петеолните находища. Ако сащ не се бяха месили, нямаше да има нито пахлави, нито хомейни.

7

Анонимен

преди 7 години

Забрадката на Иранските жени е далеч от възприятието на Сунитските жени,защото иранките слагат един шал,който покрива зорлем женската коса,разбира се не всички жени са така,но повечето изглеждат така.

6

До 4..

преди 7 години

Всъщност си прав..по добре да се крият защото изпод тези чаршафи изскачат ужасни неща

5

От 7

преди 7 години

Казаното в коментар 7 не се отнася за иранските мъже, които протестират в страната си и се стремят да оправят нещата там, за да живеят както си искат, вместо да бягат по чужбина и да създават проблеми там.

4

И аз това казвам,де!

преди 7 години

Ако един мъж е дошъл в чужда страна и мързелува там на социални помощи, редно е да носи бурка и да слиза от тротоара, когато покрай него минават жени от нацията домакин. Тези жени работят и плащат данъци, за да хрантутят натрапилия им се търтей. И ако им е нервно, може да го плеснат по за.дн.ика, за да се развеселят, а той е длъжен мълчаливо да търпи и засрамено да се оттегли.От работещите пришълци се очаква, че имат морал и разбират, че трябва да спазват нравите и обичаите на страната домакин

3

1

преди 7 години

Аман от тия и техните завивки! Като искат да са с хиджаб и други парцали да си ходят дома!

2

водопроводчик

преди 7 години

Отдалеко, че да е леко. Първата крачка към Техеранския гей-парад е направена.

1

Анонимен

преди 7 години

И аз мисля да се солдаризирам с тях кат турим хиджаб на моя малкия!