27

митака

преди 7 години

Боже колко прости са тези родители на това момиче, сега разбирам на кой се е метнала дъщерята. Вместо да дават лош пример на младите как се взимат бързи и лесни пари с лъжи и измами, да вземат да си възпитат децата на морал, труд и чесност.

26

хах

преди 7 години

Ето, дойдоха си на думата - пари. Уж не било делото за пари, но да си вземат 10 000 лв. Така и щерката няма да може да следва право, че първоначалните й планове за секс срещу уреждане в университет, са провалени вече. С успеха, който има в училище /запозната съм с това/ по нормален начин няма да стане правистка. Ясни са били намеренията й. Сега поне някой лев да вземе от цялата история и усилия.

25

Анонимен

преди 7 години

Roditelite isnudvat oschte psti iskat kskvo prsvi destvenara v hotela na dartaka interesno vs e sa pari ne sa 4est jalko no fskt iskat pari

24

Бибси

преди 7 години

До АнонименИ аз това се чудя?

23

Анонимен

преди 7 години

Трябва поне 50-60к да поиска. Гнусното камуне има пари.

22

Анонимен

преди 7 години

герберите много активно защитават човека си неска

21

Анонимен

преди 7 години

тоя дърт пер.верзник заслужава да му отрежат атрибута и да му го заковат на челото

20

Джедай Мастър

преди 7 години

До адвокатВещите лица не определят обезщетението, приятелю, съдът го прави по справедливост. Искът на Рапона е бил за 300К, а му уважиха 3К, затова трябва да кихне 35К съобразно отхвърлената част от иска. А как "с течение на времето ще го осъдят на по-голяма сума"? Иначе не бих казал, че искът е символичен. Просто е нисък. Щеше да е символичен, ако беше за 1 лев. Разбира се за 1 милион би бил прекомерен, но спокойно можеха да поискат 20-30 хил.

19

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно няма изнасилване и съда ще го оправдае. След това може да очакваме иск от Евстатиев за това, че невинен е бил затворен толкова много време. Кой ще плаща за вредите причинени от държавата - ние.

18

ивъл рийпър

преди 7 години

Никакво изнасилване няма тук. След като и в болницата са се чудили защо няма следи, хематоми, синини, кръвонасядания, разкъсвания и т.н. Тука има мръсно скроен капан и са знаели, че чичо със сигурност ще влезе вътре.

17

Анонимен

преди 7 години

A Иренка вместо да се качва в стаята на стария женкар да и помага да влезе да учи право и про това да изпие половин коло водка, не е ли могла вместо това да си научи въпросите и темите, да се яви на изпит, да то издържи и да влезе да учи право.

16

До 13

преди 7 години

Ти от кога се занимаваш с ненаучна фантастика?И ние сме живели по онова време и знаем кое как беше.

15

анонимен

преди 7 години

Бълха го ухапала, този дърт н-е-р-е-з! Срещу 10000 лв. като го пуснат,пак ще го направи!

14

Демократ

преди 7 години

Комунистите 45 години изнасилваха българските девойки и грабеха българския народ. Затова днес България е най-бедната страна в ЕС - заради комунисти като Евстатиев. А нашите по-старши партньори от Вашингтон и Брюксел наливат милиарди в България да строим магистрали и да ни спасяват от комунистическата разруха до която ни докараха комунистите при 45-годишната руска окупация.

13

Анонимен

преди 7 години

Половин кило водка което е изпила ще го приспаднат ли от тези 10 хил?

12

Анонимен

преди 7 години

Приемам Евстатиев като събирателен образ на всички комунистически мерзавци, които така бяха свикнали - да крадат, да унижават, да изнасилват, да получават всичко, което си поискат те и децата им. Във всички градове си направиха партийни домове, в които обикновения човек не можеше да влезе. Там те водеха разгулен живот и разврат. И мислеха, че това ще продължи до веки веков. Но не. Тепърва ще излизат мръсотиите на тези безнравствени хора. Сигурна съм, че този човек е свързан с убийството на сест

11

Анонимен

преди 7 години

Боньо фаса номер 2!

10

охо

преди 7 години

И със 10.000лв.как ще и оправи стреса.нали делото не е за пари?или на толкова оценихте дъщеря си?

9

Евстатиев

преди 7 години

Кефа цена няма :)

8

адвокат

преди 7 години

Моди, откога к_о_м_у_ не е обидна дума?