12

Анонимен

преди 7 години

Гафлин вече си проба късмета веднъж и падна позорно от Роско П. Изобщо да не се и надява на успех, освен ако не го издигнат от Герб и Цвъки не му прави изборите.

11

нн

преди 7 години

Ей, голям хитрец е Първанов. Въртя, ***, готов да срине БСП, ама той да е. На това му се казва гьон сурат. Няма морал на социалист ли , комунист ли, както искай така го речи. Калфин и той същия.

10

Анонимен

преди 7 години

Това ли л-------но- НИКОГА !

9

atakist

преди 7 години

НАЕСЕН ----С ТОЯГИТЕ И ДА СМЕТЕМ ТЕЗИ БЬЛГАРОУБИЙЦИ ----НИКАКВИ ИЗБОРИ

8

1

преди 7 години

другарю калфин,нас кандидат пенсионерите ни оправи,сега ще оправиш и България,нека всички кандидат пенсионери,му покажем на този другар,какво можем,даже и за доган ще гласуваме,но за този морален убиец,НИКОГА.

7

анонимен

преди 7 години

Кариеризмът няма граници. Калфин се отдели от БСП навремето и сега пак иска президентския пост. Този човек си прави сметки; обича да си прави сметки. Доста се стреми към високи постове. Като социален министър беше слабичък; опита се да се пребори с безработицата, но не успя. Не е от най-подходящите за каквато и да било власт хора.

6

Анонимен

преди 7 години

Калфин иска държавно бюрце, като е толкова добър, умен и т.н. защо не почне частен бизнес, защото и самият той знае, че фалирал, преди да е почнал!

5

Никос

преди 7 години

ТОВА ДА НЕ Е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ , ЗА ДА ИГРАЕ ??? НЕ Е ЛИ ПО - ПРАВИЛНО ... ДА УЧАСТВА ЗА ИЗБОР НА ПРЕЗИДЕНТ ???

4

чуй чуй

преди 7 години

Няма грешка при този, готов е г.зъ да му скъсат, но да е той! Като кривоустото!

3

избор 0

преди 7 години

Заради този ще се пенсионирам на 80,ако съм жив!Гледай го какъв е ухилен като че ли му бели някой яйце.Писна ми от номенклатурчици.Същият е онзи от Банкя...

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

Турнирче по табла или покер се заформя ,че гледам се правят на играчи?

1

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХА Ивайло Общия :)