81

Анонимен

преди 7 години

Аугусто Пиночет,Стига си натискал безразборно клавиатурата и стига си винил Путин. Ислямистите са ф.ъшисти. А Русия е онази, борещата се против ф.ъшизма. 9-ти май да не е нечии друг празник, а?По-добре ще е като не разбираш политика да не пишеш коментари.

80

Анонимен

преди 7 години

Врабче, виждам, ще си интелигентен и разбираш. Аки си изцяло за Русия, си много свестен човек, да знаеш. За разлика от дооста други разбираш от политика.

79

Анонимен

преди 7 години

Леко американски? Човече, напиши го в прав текст, ще те подкрепя. Чисто американски. И не само привкус.

78

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ НИЩО НЕ ИМ Е НАПРАВИЛА, М.АЛОУМНИЦИ ИЗ.РОДСКИ СА ТИЯ Д.ЖИХАДИСТИ! ***.ЛОУМНИЦИИИИИИИИИИИИИИИКИИИИИИ!!! ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВЯТ С САЩ, НЕ С РУСИЯ! К.РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕТЕНИ О.ЛИГУФРЕНСКИ!

77

Анонимен

преди 7 години

То Ислямското зло е с леко Американски привкус.

76

Вяра

преди 7 години

Днес.бг, стига с тази цензура със знаците които слагате "*****" Много пъти заради липсващата дума не мога да разбера какво точно иска да каже човекът и не, не става по подразбиране! Това ли свободата на словото, на истината?! Какъв е смисълът да си губя времето да пиша коментар, който заради цензурата няма да бъде разбран точно?

75

малко от фронта

преди 7 години

До Анонимен 79 май са два звездолета единия поне го показаха с нурсове и ракети това ако е хуманитарна помощ загинали са и трима спец назовци вървят и съобщения че са ударили и ракетна система ураган в 41 гв бригада дислоцирана в сирия рашките са обрали всички средства за свъска включително и мобилните след съобщението за 5 убити и 8 ранени войници и два взривени бтр 82 м Зелените и нусра са на път да отдрежат южния Алепо а Халифата е прерязал единствения път за снабдяване Дамаск Алепо

74

Анонимен

преди 7 години

И сега руската мечка ще унищожи ислямското зло

73

Анонимен

преди 7 години

Чух, че брадатите са свалили един космически хеликоптер, от ония безаналоговите.Носел бил хуманитарна помощ, като оная в Донбас - патрони, гранати и други хранителни продукти :)

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 77Не може без завист и злоба. Типична (БГ) народна черта е. Тъжното е, че тези озлобени хора живеят в заблуда, че ако имаха тези възможности, щяха да са по-различни

71

Много "Балшой&q

преди 7 години

До Балшой театърамериканското творение ИДИЛ е наритано от Ирак.

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 59А ти от къде я намери тази информация??????????

69

Анонимен

преди 7 години

До Аугусто ПиночетПриятно е да се четат мненията на гордите, образовани, талантливи и реализирани българи, които вече фасул, чесън, магданоз и чорапи не могат да си произвеждат, а внасят, но се присмиват на Русия.

68

Анонимен

преди 7 години

До Аугусто ПиночетКадиров е мюсюлманин а не ислямист

67

Аугусто Пиночет

преди 7 години

Странно:- един от най-доверените хора на Путин е ислямиста Кадиров- преди близо година Путин откри най-голямата джамия в Европа- джихадистите в редиците на Даеш от Русия са най-голям брой- Русийката е страната с най-висок процент мюсюлмани от населението в Европа- Путин каза, че православието било по-близко до исляма, отколкото до католицизма или протестантството- русийските солдати не бият по позициите на Даеш

66

Балшой театър

преди 7 години

Руското творение ИДИЛ е наритано от Ирак. Иракскаат армия с подкрепата на водената от САЩ коалиция е пред Модул. В същото време в Сирия Асад и Русия не закачат ИДИЛ. Защо ли?

65

Скитник

преди 7 години

Каква Ислямска държава, ньли Путин ги разгроми !?

64

Анонимен

преди 7 години

Не е много умно да нападат точно Русия. Путин е пълна лимка и ще им отговори много грубо..

63

Анонимен

преди 7 години

ами те от години правят атентати в Русия може да се каже че от там тръгнаха

62

Анонимен

преди 7 години

аз предлагам да започнат от Кремъл :)