71

Девил

преди 7 години

Ще ме прощавате, това не са успели българи. Това са психопати!

70

кольо

преди 7 години

бай ти *** знае само да нарежда, мрази и цапа... жалка картинка сме, малко ни е това което ни е случва, веганите им виновни не знам си кой им виновен, а те само на масата силни с пълни бузи и чаши...

69

Анонимен

преди 7 години

Кучешките зъби, един пише, били отпред при кучета и котки? Сигурно не е виждал куче!

68

Анонимен

преди 7 години

До 84 Сега не яде сурово. Преди е ял. Тялото ни е способно да преработва месо (даже и сурово). Айде храни някое тревопасно животно с месо. Не сме създадени да сме вегани. Иначе си направих труда да прочета какво би станало ако всички станем вегани. Нещата ще се променят за добро. Трябва да измислят продукт наподобяващ месото с по-добър вкус, за да се откажат хората от месото.

67

Анонимен

преди 7 години

до 83Кучешките зъби при хищниците са отпред. Виж при котките и кучетата къде са. На човек кучешките му зъби не са отпред, което е още едно доказателство, че човек не е месоядно. Друго доказателтво е, че човек не яде месото сурово, а трябва да го преработи с огън.

66

Анонимен

преди 7 години

Вегитариянците дали се раждат, или по-късно си вадят кучешките зъби? Няма тревопасно с кучешки зъби.

65

Анонимен

преди 7 години

Стига лъга, Вероника. Ще взема някой да ти повярва и да се натрови сериозно. Само се правите за пред хората, че взимате от кофите. Иначе съм силно против хвърлянето на храна, но този начин на протест не е здравословен.

64

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76Я па тоА! Животописецът на Нютън. А пък за Леонардо да Винчи направо Утепа рибата. Ха-ха-ха. Гъмжи от амбициозни сноби и лаици. Навират се къде могат и къде не могат. Провират се във всички мърляви и олигавени дупчици и процепи. Гъвкави! Находчиви! Самоорганизираща се система чрез мобилна връзка - "брато, пусни лайк". Търсят си платено местенце под мутренско крилце. Затова сме на този дерт.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60Ей, много п ростак Гайбанчов кебапчийско-биренски се е организирал тука, бе! Що интелект се лее от 70 % от постовете в защита на кебапчетата и кИфтетата, нищо че не са от месо! Чак страх да те хване. Сигурно се е събрала интелигенцията от двете квартални кръчми-бараки, където "тоалетната" е зад бардака, в природата. Това им е грижата. Нищо, че утре децата им ще играят там. Важното е, че са "твърдо и обосновано" против веганите.

62

Анонимен

преди 7 години

Може ли да се нарече една държава, в случая България, където над 90 процента от населението няма достъп до капитала?

61

Анонимен

преди 7 години

До 76И що реши, че е лъжа? Ти да не си им личния историк нещо? Лъжа било. В Интернет на английски има достатъчно по темата, чалгарченце. Ау. Ама ти едва ли знаеш английски.

60

Анонимен

преди 7 години

И кво ще протестираш срещу Веганите бе, мършояд? Дразниш се, че ти казват да не ядеш *** на животни убити като е бил младеж дядо ти ли? Рупа ли го онова 60 годишно "говеждо" от Ирландия? А? Вкусно ли беше?

59

Анонимен

преди 7 години

До да им е сладкоМаме от по-миналия век! Ясно е, колко ти е просташкичко битовото поведенийце. Отдавна вече батериите не се хвърлят в контейнера за ***. Има глоба. Химическите препарати - също. За умрели животни, ако те набарат, както обичаш да ги хвърляш с просташките си битови навици в контейнера - такава глоба ще ти тръснат, че свят ще ти се завие. А тоалетната хартия се хвърля в тоалетната чиния, където се размива. Но ти си на вестници. Нещастни първобитни типкини "иронизират".

58

Анонимен

преди 7 години

До Zoo YorkВече е безсмислен всякакъв вид протест. 1. Защото трябва да искаш РАЗРЕШЕНИЕ за протест. Ега ти протестът, щом е разрешаван! 2. Ако ти разрешат, щом не е гей-парад, те пращат на гърба на географията, където освен гарги и кучета друго няма, което да ти чуе протеста. 3. И на пл. Народно събрание да ти разрешат (ненаучна фантастика) протеста, то НИКОЙ "НЕ ГО ЧУВА". Най-много да ти спретнат "спонтанен" контрапротест. Щото принципът е "кучето да си лае, керванът да върви", далаверата, де

57

ИСТИНАТА

преди 7 години

Днес.БГ, защо не напишете статия, че всички велики умове от миналото са отказвали да ядат месо? Защо не напишете, че Никола Тесла, Исак Нютон, Леонардо Да Винчи и Албърт Аийнщайн са били вегетарианци? Защо не напишете КОИ известни личности в момента са избрали веганството и вегетарианството за да спасят животните и Земята от безмислено унищожение? ДО КОГА ще пускате жалките статийки пръскайки само омраза? До кога ще насъсквате разни *** фенове на кебабчето, кифтето и шкембе чорбата?

56

Анонимен

преди 7 години

Поредната поръчкова статия целяща да насъска примитивния бай *** към веганизма. Сега веганите са сравнени и с клошари. БРАВО, Днес.бг!!! Дано да сте си заслужили левченцата от Дебелан Пеевски!

55

да им е сладко

преди 7 години

Представям си как им светват очичките като намерят леща сред изгнили огризки, разтекли се батерии, неща с крилца, някой там хвърлил препарати, отрова за мишки (що пък не и мишки), тоалетна хартия и пр. миазми. Папкат и се чувстват горди, че спасяват света.

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39А ти, "гъвкавият", който дори не знае елеменарни граматични правила, защо раздаваш безплатно "безценния" си акъл?! Що за капиталист си като даваш без да получаваш. Вероятно за л-на никой не плаща.А световният прогрес, цивилизацията не се правят от "крупиета", от продавачки на сергия, от килъри - търсени и високо платени, а!Най-развитите държави дават огромни средства за издръжката на хиляди физици, химици, медици ...Защото 1 на 10000 да открие нещо е успех. А глупостта убива!

53

Анонимен

преди 7 години

до 63 е как какво те не са сагласни с моя избор и ми организират протести. ако си пасяха тревичката и си малчаха спокоино нямаше да ми прават проблеми ама с това лицемерно поведение си го просят

52

Анонимен

преди 7 години

Пазарна икономика, при безброй регулаторни и контролни механизми? Не, не е пазарна икономика това. Това си е стараят тоталитаризъм, административен деспотизъм сега.