37

Анонимен

преди 7 години

Мрокуратурата изпрати в запрора наркопаните.

36

Анонимен

преди 7 години

Мрокуратура или Прокукатура се пише

35

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 4Защо всичко трябва да се свързва с турците бе чак незнам как да те нарека

34

Ken

преди 7 години

Камелия Цветанова - какво налага да описвате толкова детайлно отвратителните неща, минали през този болен мозък ? Изпитвате някакво удоволствие ли ? Тогава и вие сте за психодиспансер.Някои журналисти заради сензацията са изгубили всичко човешко в себе си. Жалко е !

33

Единака

преди 7 години

Трябва Психодиспансер и регистър за всички които са с отклонения.Така ще може и да се прави и контролен преглед на поне три месеца , както са и всички други болни , макар и да са с придружител.

32

мрака

преди 7 години

До Квакерицатане мой им светна в МРАКУРАТУРАТА

31

Анонимен

преди 7 години

Притесняват ме повече коментарите под статията. Да, момчето е психически болно, но такива хора има навсякъде по света. Какви политически партии бълнувате, те с какво точно са виновни в случая? Нима в САЩ няма такива случаи? Нима немския пилот не заби самолета в алпите?

30

Анонимен

преди 7 години

Мракобесна + прокуратура = мрокуратура.

29

запознат

преди 7 години

"Пред разследващи той обяснил, че чувал гласове, които го накарали да убие близките си."Това е заради ЛСД и екстази. При тях чуваш гласове и имаш халюцинации. Марихуаната дори не мога да я нарека наркотик, а при пикото и амфета само изпитваш прилив на енергия без да скъсваш с реалността.

28

TOP SECRET

преди 7 години

Дрогата не прощава , убива бавно но славно , но едва ли ще се стигне до големите Риби които са разпространявали дрогата която всъщност докарала момчето до този хал , едва ли те се знаят и са недосегаеми

27

Анонимен

преди 7 години

Ценности!!!

26

Анонимен

преди 7 години

За всичко са виновни управляващите. Не може в един откачен свят да не се строят лудници и затвори. Всички *** са на свобода, после някой си бил виновен.

25

123456789

преди 7 години

Много ми е инересно ако не се бяха надрусали дали щяха да разберат, че в другата стая има трупове сигурно наркотиците потискат пара-нормалните им умения, тия журналисти са готови за Курило без диагноза .

24

Анонимен

преди 7 години

Пълни медийни измишльотини.

23

Анонимен

преди 7 години

ТОЯ е за ликвидиране.

22

T

преди 7 години

Истината е, че има много психично болни между нас, на които не се обръща внимание. Това са болни хора, които имат нужда от помощ. А знаете ли, че за да вкарал за лечение свой близък по закон трябва да заведеш дело и той има право на адвокат. Ако нищо не се промени подобни случаи ще се повтарят.

21

Анонимен

преди 7 години

Нужно ли е да се дават толкова подробности в медийте. Очевидно човекът е много зле психически

20

Анонимен

преди 7 години

според мен донякъде решение е да направят марихуаната легална.. ще падне цената, ще има някакъв контрол над това което се продава. Но Митьо очите и много други няма да останат доволни, сега им е по-добре.

19

Анонимен

преди 7 години

Продължение на коментар 21След това ми каза сигурно си го виждал той обикаля града с една пръчка и си представя, че кара кола отговорих и, че съм го виждал много пъти и да му дава лекарствата предписани от лекарите а, тя а няма нужда той е добре. И в момента и *** много случай с психично болни по улиците където живея. Ужасът е, че не знаеш кога ще те нападнат и до там... А после казват а ми той не е виновен тя болестта го кара. А болестта защо не го кара да скочи от високо място а убива.

18

Анонимен

преди 7 години

Децата буквално си пържат мозъците с какви ли не ***.. Ама така е било, така и ще бъде. Преди бяха на хероин, направиха държавните програми за зависими, започнаха да им дават безплатно хероин и модата му отмина - няма печалба вече. Сега се печели от други *** и пак се купува, тоя път не стават много зависими ама си пържат и без това малкото мозък