158

Анонимен

преди 8 години

ako germanzi napravat miting v turzia v podkrepa na merkel tursksta polizia vednaga 6te rasprasne i nabie germanzite no v brd e demokrazia. Nikakvi visi sa turzite eto tova iskat i saplaschvat 4e besanzite emigrsnti schte gi pusnat ot turzia v eu a polu4iha 3 milarda iskat oschte 4 miliarda i bes visi da vs turzi v zal svat. Hitar erdogan

157

Анонимен

преди 8 години

Аааа така лесно се подкрепя от далече, да идат в турция, но там едва ли ще им се хареса в сравнение с германия. Мноого го подкрепят ердоган но живеят при меркел. Същите маймуни кат нашите дето мноо уважават путин но само отдалече. Всички един дол дренки

156

100%TURK

преди 8 години

Не са 10 000 а 40 000. Можеха да дойдат и 100 000 , но не бе допуснато от организаторите поради съображения за безопасност. Благодарим на тези хора и на всички останали , трезво мислещи по света.

155

Анонимен

преди 8 години

Абе защо се вее чуждо знаме в този германски град? Добре че не се вее черното знаме на ИСИС. Тези имигранти ей, винаги се правят на по-големи патриоти от тези които живеят и плащат данъци на държавата.

154

Факт

преди 8 години

Алоу,!И 24 часа да дремете тука-все тая,няма да помогнете с нищо на Турция,а само отблъсквате белите хора от нея!Което е добре,всъщност.....

153

аркадаш

преди 8 години

Германия=Турция.

152

Анонимен

преди 8 години

Дълбоко в подсъзнанието си турците са примитивни и винаги са искали да живеят в 18 век по законите на исляма.Всички опити на прогресивно настроени кръгове да ги вкарат в 21 век при цивилизацията са били неуспешни.Там има около 7 милиона нормални и 70 милиона диви късокраки павиани готови в името на Аллах да изколят християните.

151

Анонимен

преди 8 години

Защо разрушихте Палмира, варвари?

150

Анонимен

преди 8 години

Коя е най-древната цивилизация живяла преди 78000 години?

149

Анонимен

преди 8 години

Какво е "Тринадесетата школа", пинг-вини?

148

Анонимен

преди 8 години

Ало, Авраамическите, още колко ев-рейски зад- ници трябва да изплакнете за да прогледнете?Евала на евреите, че са могли да бръкнат в мозъците на толкова милиарди хора, дето общуват с Бог преразказвайки историята на еврейския народ.

147

Анонимен

преди 8 години

Hare Krishna, Hare Krishna Krishna Krishna Hare HareHare Rama, Hare Rama Rama Rama Hare Hare...

146

Анонимен

преди 8 години

.В повечето страни управлява плутокрация.Лошото е, когато богатите си мислят, че имат интерес да държат народа ***.Тази сметка винаги излиза солена.Образование му е майката на развитото общество.Прехваленото дуално обучение в Германия ражда де-билно второ поколение емигранти.Не може да отглеждаш тенденциозно полу-и-диоти и да очакваш те да се държат цивилизовано.

145

Рачко Мустачко

преди 8 години

До мoдepатор в data.bg:Вие не говорете много, че в България и "стените имат уши", защото ако реши да се намеси господин Гьокче и се оплаче на Бойко, от утре ще забравите да пишете и коментирате на това място,просто защото ВЕЧЕ няма да го има . . . !?

144

Анонимен

преди 8 години

Никой не се интересува от турция.Белгия е важна за Европейците.

143

!!!

преди 8 години

До АНАДОЛСКИ:Изключи си Caps Lock-бутона и спри да спамиш!

142

Анонимен

преди 8 години

Кюрдистан, Истанбул, 2020 г турското малцинство в страната подписва с неохота новата Кюрдска конституция.

141

Рачко Мустачко

преди 8 години

Ле, ле колко турски агенти има в изстрадалата ни държава,след като няколко човека сме повели борба на "живот и смърт"с анадолския изтърсак, а някой зад гърба ни подлива вода,като го таксува и му вдига ИЗКУСТВЕНО рейтинга !?Всичко това е защото вече 25 години се "търтиме" наетнически партии като ДПС, а сега искат да ни натресат и друга в лицето на . . .ДОСТ !?

140

Анонимен

преди 8 години

До анадолски:Как Ердоган ще помогне на турския народ възраждайки демона на исляма?Не може да си грамотен, да си учил история и да вярваш в религията, не говоря за усещането за Бог.Единственият начин да се култивира човек над първичната си същност е съвременното светско образование.

139

Pasha

преди 8 години

NE SAMO KYOLN, I CIALA BULGARIA e S ERDOGAN!.