104

реал

преди 7 години

Американският президент няма реална власт. Всичко се решава в Сената. Хилъри е с маниери на "мадам" и лицемерие на ислямски сатрап. Тръмп простее из основи. От трън на глог.

103

Idealist

преди 7 години

Тръмп е новият Рейгън.С него САЩ отново ще станат Истинската Америка, ще се отърси от прозвището Империя на Лъжата!

102

Oleee

преди 7 години

Леле-мале ... Толкова *** статия, изпълнена с манипулации и лъжи! Тотално непознаване на фактите и историята. Който се е вързал на тоя буламач си е за негова сметка!

101

Анонимен

преди 7 години

От един дол дренки, само дето американците вече разпознаха бъга в политическата си система и ще го оставят да се разпорежда единствено под полата на Тръмповица. На който не му се вярва, да види резултатите от изборите и да се успокоява с това, че за разлика от Путин, далавераджията Тръмп е изгубил "само" с 10% - най-голямата разлика в историята на щатските президентски избори.

100

Кукловодът

преди 7 години

Ха .... разсмя ме тази статия . Че какво лошо ще има САЩ да се разберат с Русия . Какво лошо вместо противопоставяне да има диалог между тях ? Защо да не се пробва нов подход " Диалог продектуван от общи интереси " ? Тогава всички ще спечелят малко или много . Когато големите се разберат и докажат че може да са партньори а не съперници нима малките няма да ни е по-спокойно ? Сега се чудим на кой господар да робуваме и каквото и да направим все страдаме . Така че аз съм за диалог между тези 2-мат

99

ABC

преди 7 години

До П.ПетровРейгън беше един треторазреден актьор, кукла на конци, любимец на лелките, е, вярно, добре е изглеждал в костюм...Тръмп говори каквото си иска и дразни онези, които са част от статуквото. И със сигурност разбира повече от икономика от Рейгън. Обаче в голяма степен е неуправляем, а това световната върхушка не толерира...

98

Pinochet

преди 7 години

Платените ви пор.ъчкови статии не променят мнението на никого. Още по малко на американците.Не забравяйте , че днес тук плюете а утре ще го ближете.

97

П.Петров

преди 7 години

Тръмп е и.ди.от, няма нищо общо с КГБ-ца Путин !Рейгън сигурно се е обърнал в гроба, като е разбрал, че Тръмп е кандидата на републиканците

96

ognyanz

преди 7 години

Извода от високия рейтинг на Путин и Тръм е, че хората очакват да се наричат нещата с истинските им имена. Но разликата между тях е, че Путин не само говореше, че трябва на се унищожат чеченските терористи, но и го направи. А Тръмп има да доказва в бъдеще дали това, което сега обещава, ще се случи наистина.

95

vo

преди 7 години

няма нищо лошо т тва, освен ако не си ислямист ;)

94

Анонимен

преди 7 години

До 101 Абе щом точно до тебе е опряла работата,и се иска твоето ,,Разрешение,,кой да е президент на САЩ,:-) :-) :-) :-) .Велик си:-) :-) :-) Я пий още една парцуца с чесън ,и си лягай,че утре не можеш да станеш да дойш овцете:-) :-) :-)

93

нн

преди 7 години

Опит на Виктория Тошкова да гадае световните проблеми. Слабо. Нещата са тънки, тънки и от тънки по тънки, за който българите сме на космическо разстояние от истината. Що за сравнение. За пари.

92

Ivailo

преди 7 години

Някои саитове не мога да разбера дали са Български . Стига сте распространявали руски хибридни дезинформации . Нормалните държави работят в услуга на населението си , а не тероризират съседите си . Русия няма пари за пенсии и заплати благодарение на вожда . Те са толкова технологично изостанали от развития свят ! Чии го търсят тия тук!

91

Анонимен

преди 7 години

Явно има спусна директива - Тръмп не е нашия човек-да се плюе

90

Така си е

преди 7 години

До Руска Федерация--103;Да си русофилистик е да си Антибългарин , като се имая в предвид че всичките злини сполетяли Б--я са от Русия. Русия и *** сте проклятието за Б--я . Проклети да сте.

89

Ха сега де

преди 7 години

До Руска Федерация--105;Нищо не знаеш. Навремето другаря ви Ленин взема огромен заем от САЩ ,като залага Крим Заема не е върнат. Освен това земята на Крим е раздадена на американци имащи отношение към Ленд Лиза . Това пък го прави другаря ви Сталин. А пък другаря ви Хрушчов го подарява на Украйна за да го спаси от САЩ.

88

Анонимен

преди 7 години

"Колкото човек е по-богат,толкова е по-стиснат", "Богатите са станали такива,защото са стиснати". Стари истини ! Трябва да си пълен оли...гофрен,да вярваш,че Тръмп харчи собствени пари за кампанията.Обаче и той като нашия Б.Б е достатъчно т..ъп,каквото му е на душата това му е на езика и рано,рано се издаде откъде идват парите.

87

Руска Федерация

преди 7 години

Знам, че Крим е руски, да не съм паднал от небето!

86

Анонимен

преди 7 години

До Руска ФедерацияКрим е руски. Въпросът е затворен.

85

Руска Федерация

преди 7 години

Българин против Рудия е национален предател. Да живее братска Русия!