336

Анонимен

преди 7 години

Утре и 16 те милиарда взети от ГЕРБ ще си ги поискат от ВАС

335

Загрижен

преди 7 години

Другаре, братята руснаци "са в икономически колапс" трябват им пари, нека за целта да поръчаме 3-4 АЕЦ-а още един на Дунав, два на Искъро и един на МАрица! Ема ха, няма да се стискаме, я! Апък те, ако искат да ги доставят - нали сме братя - ще им се помолим да изпратят само една снимка на Джуджи на кон, да има материал за мокрите сънище на пенсионерите!

334

Анонимен

преди 7 години

До 404.Спокойно бе ,специално теб ЕС,ще те компенсира с една две кокошки,за това че са ти спряли АЕЦ-а,

333

Анонимен

преди 7 години

До 404 НЕ МОЖЕ ДРУГАРЮ,ТОЛКОВА НЕКАДЪРНО ДА ТРОЛИШ.Тази опорна точка преди 1месец я смениха,защото колкото повече си врете носа,толкова вероятноста да излезат Договорите за Белене на светло се увличават.Помисли защо твойте Другари от БСП,мълчат като....за Белене и дума не обелват.То Бива да си некадърен *** Аматьор,ама чак такава некомпетентност.

332

Проста математика

преди 7 години

ЕС ни спря АЕЦ Белене, а сега ние трябва да плащаме неустойките от нашият си джоб. Къде сега е Европата да ни плати неустойките на нас самите.

331

Анонимен

преди 7 години

На русофила ,най му е добре когато руски ботуш го ,,милва,,Преди 1990си спомням някой местни партиини величия ,когато идеха на ,,командировка,, в Западна Европа след това как се хвалеха.Все едно на луната са били...а ние цъкахме като часовници.:-) :-) След 1990същите ,изпратиха децата си в Европа и сега същите са бизнесмени.А нас тези ни водят по Бузложа да им ръкопляскаме ,за едно кебапче.

330

Анонимен

преди 7 години

Няма по долни в българското общество от рубладжиите - предатели и ***.*** и грозни, такава ви е комбинацията.

329

Анонимен

преди 7 години

395 Не си прав .Питай Друг.арите си,защо нищо не казват сега за Белене.Защо не се осветли договора.?та да видим кой ,какво.Ами си научил за 30години една селска фраза,,опорна точка,, и нея въртите.Питай защо Мълчи БСП:-) :-)

328

Анонимен

преди 7 години

До 395_Защо БСП мълчи сега по въпроса за Белене?.Ти кебабчета яде ли? Има ли причина БСП да са по ниски от тревата сега.?Каква е тя?

327

Анонимен

преди 7 години

До 395 !,,демократите на Бойко,, ами Беров,Жан Виденов,Сергей Станишев,Орешарски и други Комунистически правителства те докаде доведоха България.Особено Жан Виденов.Сега ме е яд че го махнаха,трябваше да остане не една а три ,четири зими такива да изкараме,че комунистическата глава е чугунена

326

Анонимен

преди 7 години

До Анонименда бъдат посадени в затвора.Да бъдат посадени в затвора тези , които се кълняха, че без Белене няма бъдеще , а после по знайни причини го нарекоха гьол и с лека ръка и свито сърце опропастиха нова ядрена централа за радост на ТОПЛОелектрически централи , горящи въглища и грабещи с пълни шепи народна пот във вид необосновано високи цени на тока си.

325

Анонимен

преди 7 години

На 6 дни по милонче.На месец по 5 милиончета.На година 60 милиончета.Герберасти, кой ще плаща тия пари - вие крадците или ние народът ?

324

Анонимен

преди 7 години

Това което комунистите построха за 30 , демократите и БОКО за 30 не могат да го разграбят или боядисат

323

Анонимен

преди 7 години

Сумата да се плати, но преди това всички покемони които приеха престъпното решение за възобновяване на спряния от Тодор Живков проект поради големите земетръсни рискове в района на Белене да бъдат посадени в затвора.

322

Анонимен

преди 7 години

До ИлинденКойто искА Запад - АйТи, лекари, строители, ягоди и боровинки - се натовари и се е изтърсил вече в Европа. В Бг остана лош матр'ял , обичащ Русия . Що не се натовариш и ти и се изтърсиш в Юрап ? Да ама Леля Меркел вече не те иска, тя обича други ..:)

321

Анонимен

преди 7 години

Оборудването да се преобразува на апортна вноска от руски инвеститор в капитала на АЕЦ Белене. Разбира се, трябва Теменужките от Банкенската Висока порта да цъфнат за идеята да се стартира строежа на АЕЦ Белене.

320

Анонимен

преди 7 години

Арбитража задължава България да плати тази сума след като Руската страна достави поборудването което тя твърди че е произвела по извършените авансови плащания, т.е. условие за задължението на българската страна е да бъде извършена доставката, няма как отсега да тече лихва, просто е. Иначе руската преса пише всякакви небивалици, ама фактите са си факти, окастриха им иска с 1 млрд и за да вземат тия пари сега трябва да доставят оборудването

319

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен"Русия си иска бързо парите за АЕЦ "Белене", явно закъсацията при "братушките" е много голяма и бързат да си приберат данък Русия от България."Брато, ти очевидно си Шоп! Къщата си гориш, само и само на комшията плевнята да изгори :)))

318

Веднага

преди 7 години

Веднага трябва да се платят парите на братушките от Съселът и Офчарят , тея които платиха същите пари без да подписват договор на юнашко доверие

317

Анонимен

преди 7 години

"Русия си иска бързо парите за АЕЦ "Белене"...В превод от дипломатически на разбираем за управляващите ни след 1989 г ол-иг-оф-рени език това означава: "На всеки 6 дни дължимата сума по лихвите нараства с 1 милион евро- т.е. за година- 61 млн евро".Опичайте си акъла,господа пре-стъ-пни български политици,за да не се чудите защо ще чакат вас и семействата ви в Гуантанамо,Сибир и Белене след изборите в САЩ"