75

Sando

преди 7 години

To I pri brexit prognozite bqha za ostavane.

74

Супер!

преди 7 години

Искат. И ще излязат! Който не го кефи това знае, не е в Шотландия, не може да направи нищо!

73

Скоти

преди 7 години

Давайте Шотландия, и аз смятам, ще трябва да напуснете!

72

Шотландия

преди 7 години

Изложиха се Англия. Не Шотландия. Шотландия почти цялата искаха да останат в ЕС. и ще излязат от Великобритания! Никак няма да се разпаднат! Англия, Англия ще се разпадне на две! Шотландия ще се подобри и точка!

71

Леа

преди 7 години

Шотландците не са поданници на кралицата. Не им трябва тази из.ку.кала ба.бичка!

70

Ох

преди 7 години

И ще получат независимост! Хайде, шлотландци, ставайте независими!

69

Независима Шотландия

преди 7 години

Шотландия няма защо да стои при т.ъпите англичани. По-умна е от тях. По-добре да си стане независима. По-хубаво ще бъде за тях. Пък и кталицата е една.... Не им трябва. Не им трябва Великобритания!

68

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Още чакат 100 000 те хиляди агнета на границата да бъдат изнесени , в Турция ,както обеща Баш Гербера преди три години . А ония,, ***,, преди 25 -30 години изнасяха само за Катар над един милион агнета ,предимно от Странджа -Сакар .И над 300 хиляди тона ,консерви ,плодови и зеленчуци само за ФРГ. А рекорда от миналата година е 30 хиляди за целият ЕС .По малко от Хасковски окръг - навремето . Пустата статистика . Време е да се демократизира -т.е. в ,, стъкмистика ,,.

67

Анонимен

преди 7 години

Толкова години се борят за независимост. Имат петрол, а са бедни, защото кралицата им го краде. Университетите им ще загинат ако ЕС студентите спрат да учат там. Аз лично не разбирам защо ще им е да остават в кралството при тези обстоятелства. По-скоро очаквам да излязат. Да ти даде съдбата шанс да си осъществиш мечтите и да не го направиш е направо лудост. Лично мнение.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен То комунизма го нема ,ама защо комунистите са начело и ни управлявят. И Че..х.ъл...а и Червеният Гербер от Банкя и Цецка и Цецо-ДС и Краси Велчев (партииният на БГА) и *** и Пульо от Червеното котило -ГРАБ са комунисти .Кел файда, че комунизма го няма а ни управляват комунисти . По скоро лицемери влезли в БКП да изгода . Е ! Изгодиха се ,най сетне .Днес във видни,,демократи,, .

65

Анонимен

преди 7 години

Абе мъже с поли ни *** кефят!

64

славянин

преди 7 години

Първото международно представяне на ИМКО е на Международния симпозиум по роботика в Лондон, където ИМКО управлява българския робот-ръка РОБКО-01. Управлението на робот чрез микрокомпютър е впечатляващо дори за специалистите от САЩ и Япония, които до тогава ползват миникомпютри за управление на роботи, докато представеното от България решение струва десетки пъти по-малко и е значително по-лесно за използване.

63

славянин

преди 7 години

Началото на разработването на българските микрокомпютри започва през 1979 г. Първоначалните модели ИМКО (Индивидуален Микро Компютър) са разработени и произведени от ИТКР (Институт по Техническа Кибернетика и Роботика) към БАН през 1980 г. само в 3 броя.Първото международно представяне на ИМКО е на Международния симпозиум по роботика в Лондон, където ИМКО управлява българския робот-ръка РОБКО-01. Управлението на робот чрез микрокомпютър е впечатляващо дори за специалистите от САЩ и Япония, които до тогава ползват миникомпютри за управление на роботи, докато представеното от България реше

62

Анонимен

преди 7 години

Нещата са още по - прости . Влизаш в най - близкия МОЛ и виждаш що е ко мунизъм . Излизаш от МОЛ - а и виждаш що е капитализъм . Още един преходен период или като адвоката , който през целия си живот гледал едно и също дело .

61

до 61 от славянин

преди 7 години

Спокойно, докато има капитализъм от комунизма няма да се спасите, защото капитализмът с неговите ''ценности'' раждат комунизма!

60

Анонимен

преди 7 години

И да милеете за комунизма,него вече го няма.Няма го и СССР,В Русия е капитализъм,така че с кебабчета и спомени за соца и популиски лозунги,нито соца ще се върне,.нито младоста ви.

59

Анонимен

преди 7 години

До DamМоже би ще ти е интересно да потърсиш повечко информация за компютърните технологии в България.ИМКО-1 е от 1979г. През 1984г започваме производство на IBM клонинги по отворени схеми."Преходът", който дойде 1989г, е планиран и е започнат 10 години по-рано. Още края на 70-те започва целенасочено да се бави прогреса в България и спира обновяването на технологии. Целта е до края на 80-те в България всичко да е морално остаряло, за да има ясен контраст с капиталистическата система.

58

Dam

преди 7 години

"Бяхме страна специализирана в производството на електроника, заводи за компютри, печатни платки, дискове"Това,което не можете да разберете е, че 1) бяхме в един затворен планов пазар и 2) всичко беше краднато от запада с 3-4 поколения назад в електрониката, когато ние произвеждахме 8 битови копютри,запада има масово производство за дома на 32 битови, за запаметяващите устройства не ми се и говори!И плановия пазар като изчезне кои мислиш, че ще купи 10 годишна технология? Това сме пройзвеждали!

57

Анонимен

преди 7 години

хаха..те и оставащите в ЕС преди брекзита бяха 53%

56

Анонимен

преди 7 години

57 Следя статистика т десетилетия , така че знам какво пиша Гърция ни мина по БВП още в среадата на 70 -те