22

Така е

преди 7 години

Така неусетно започва упадъка, след едно две десетилетия Швеция ще бъде западаща страна раздирана от противоречия.

21

Sverige

преди 7 години

Само че това, че шведският премиер се е включил не го прави непременно гей, а просто този Pride е добил такава популярност че всички известни личности гледат да го удостоят с присъствието си. Даже преди няколко години и Агнета Фелтског от Авва беше поканена да пее на прайда. Там хората имат по -различно мислене. Както и на самия парад не идват само с обратна, но и хора с нормална секс.ориентация, все едно участват в карнавал.Има доста странни за нас неща в Швеция, но просто се свиква.

20

Цялата нация

преди 7 години

Най добре е парада да е целогодишен за да може да мине цялата им нация а арабелите да стоят отстрани и да си избират плячката. Тогава ще са наистина авангардна държава.

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Ама те не живеят по-добре щото си правят гей паради.Живеят по-добре защото са имали късмета да се родят,живеят и работят в богата и нормална държава която усърдно се стараят да я няма а на нейно място да има афро-арабски халифат.Защо ли?Ами като всички станат травестити и обратни ,няма да имат деца.Като нямат поколение държавата им ще изчезне.

18

До анонимен

преди 7 години

Хората си правят паради и живеят много по добре от вас. Докато хейтвате тук-------Задай си въпроса - За чия сметка "хората" на запад живеят богато и охолно???Защото от древни времена се знае, че "щастието на малцина се гради върху нещастието на мнозина"!Защо според теб от цивилизована и развита индустриална държава ни превърнаха в "свободна бананова република" от илитерати!Хейтъри ни наричаш!?А, може би, има причина, а?

17

читател

преди 7 години

хеи МанGO време е да се отворят газовите камери

16

Анонимен

преди 7 години

Хората си правят паради и живеят много по добре от вас. Докато хейтвате тук държавата ни все повече, ще пропада.

15

ТОНИ

преди 7 години

Тези евроцености ще им изядат главите на европейците....от гей паради и простотии не им останаха мъже на Швеция, Франция и прочие да си защитават страните...Нашият президент и той е пръв предводител на гей-парада в Бг, затова и цялата ни държава е със смъкнати ***....Ужас и отврат!

14

човек от народа

преди 7 години

До inedВикам направо всичките. Тъкмо като се поомешат, ще заприличат на португалци или испанци.

13

човек от народа

преди 7 години

Е тва е. Талибаните ги трепят, тия вместо да поощряват национализма, мъжеството, сеят хомосексуализъм и извращения. Ние българите всякви може да сме, ама тия са под всякаква критика.

12

Анонимен

преди 7 години

Хиляди "под дъгата" в Стокхолм - и това всъщност е най-добрата новина свързана с ЕС, при това в близко бъдеще не се очакват по-добри новини.

11

Рачо Ковача

преди 7 години

Явно е че и за Швеция, трудните времена тепърва предстоят !Прииждащите от юг *** и чалмоносци ще ги почват подред,барабар с министър-председателя им !Това заслужават . . .!?

10

Анонимен

преди 7 години

И какво толкова се хвалят.В България всички политици са под дъгата,ние хвалим ли се?Нееее.

9

Анонимен

преди 7 години

Стратегията на Брюксел - да плашат ислямистите с голи ***.

8

ВАУ!!!!!!

преди 7 години

Дсетки хиляди хора, включително бългрският президент Плевенлиев, се включиха днес в годишния гей парад в Стокхолм

7

ined

преди 7 години

Трябва да им пратим стотина хиляди от нашите шведи за цвят, че нещо много бледи ми се виждат

6

Къдравата Сю

преди 7 години

Поздравления за шведските ни съкуролюбци!!!Дано скоро и те си имат гей правителство като нашето на кака Бойка Ненаситната!!

5

Анонимен

преди 7 години

Bulgarite na sapun!

4

BURZUM

преди 7 години

Бременни има ли?

3

Младши

преди 7 години

Аз не бих гласувал повече за такъв премиер- народът ни също! Такова орезиляване на висш държавен водач е позор за цялата нация- имало един такъв английски крал преди 8-9 века и още му разнасят резила историците!