46

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЗа момента май най-надеждна е Австралия, само че там трудно се отива.

45

няма как иначе

преди 7 години

Граничари с картечници през 100м по цялата българо-турска граница и всеки който не се подчини на командата да се върне назад , да бива разстрелван !

44

Пича с пушката

преди 7 години

Е времена без банки и пълен хаос по света ми звучи доста добре за мен пред това което е в момента .. ще дойде края и представители на холивуд дет си живеят в измисления свят просто на такива хора най-лесно им се вижда сметката понеже те не знаят как да оцеляват и си живеят в измисления свят да манипулират масите и съответно масите да им подражават

43

Пича с пушката

преди 7 години

Ясно е че 3тата световна война, тропа на вратата. Нужна е да се изчисти населението,но ще е интересно от какво от бежанците и отрепките или от цяла европа с гейските им ценности .. разберете на Европа не и дреме за България и където да бягаде с семействата си ако нямате пари не очаквайте кой знае каква закрила..За мен всеки трябва да има оръжие вкъщи и да може да се брани както намери за добре , когато черните започнат *както вече почнаха* да се разхождат по улиците с брадви и да убиват

42

Анонимен

преди 7 години

До трий:Пожелавам на такива американски *** като теб,в най-скоро време вашите американски приятели Даниел Митов и Николай Ненчев /назначени директно от Държавния департамент/ да ви дадат по една пушка /втора употреба/ и маскировъчни дрехи останали от Корейската война и да ви пратят в горитекрай Полтава за да защитавате ГЛОБАЛНИТЕ интереси на САЩ !В този сериял съм сигурен че ще участвувате в близките няколко години . . .!?

41

да наебеш дс

преди 7 години

Ще останат в *** милиционери , мянговци вкл. африканци и араби , мутри и мутреси няколко *** от дс и няколко мериджея всичките в *** софия , да изклатиш юдейското дс до по следния им *** безценно .

40

Асе Гаде

преди 7 години

Оптимистите учат английски. Песимистите учат китайски. Реалистите изучават устройството на автомат Калашников.

39

Кочо Честименски

преди 7 години

До тик так:Виждам че имате 100% положителен рейтинг за публикуваното от вас !Напълно се присъединявам към ПРИЗИВА и ПРЕДЛОЖЕНИЕТО което давате.България е останала една от малкото ЕТНИЧЕСКО не-замърсени държавив тази част от Европа.Ако сега стане белята няма на къде да се местим и бягаме, ще трябвакато спартанците от прохода "Термопили" да се браним от прииждащия башибузук.Да но дойде подкрепление и от братята ни славяни за да не се повторят трагичнитесъбития от 1396 г. с Мурад I.

38

кольо

преди 7 години

Инвестирайте във високи заграждения на Бг.Турската граница!

37

Анонимен

преди 7 години

Сега какво щ правим, тези като скакалци ще преминат през страната и ще ни оглозгат до голо канибалите.

36

БАТАК

преди 7 години

Бежанците са истински жени и мъже. Не са ***, не си боядисват ноктите. Имаме нужда от истинско плодотворно население.

35

Анонимен

преди 7 години

До 48:Мащабни генетични проучвания показват, че българите сме ХОМОГЕНЕН народ, който няма нищо общо с тюрките (монголите) и не сме номади! Нямаме нищо общо и с татарите.Нямаме генетични добавки от турците!Българският народ не е смесица с турския, тъй като и двата народа са държали на своята идентичност и не е имало смесени бракове. Турският генотип прилича на египтяните и палестинците, а ние от тях сме доста отдалечени.P.S. Ясно е, че не си българин.

34

Анонимен

преди 7 години

Мустакатия е силен само на думи. Като свали самолета веднага хукна да се оплаква на НАТО и да търси закрила. Единственото, което може е да си тероризира народа.

33

Анонимен

преди 7 години

И коя страна ще бъде по-безопасна от Бг за детето ти? Очаквам да дадеш конкретен пример и да се обосновеш.

32

внимавайкъде си пращ

преди 7 години

аш детето. не ти преп0ръ4вам евр0паи3мисли нещ0 п0-ра3умн0и не слу6ай те3и дето ти се хвалят какв0 са п0стигнали и3вън Българияак0 искаш и3 евр0па-п0-д0бре си ст0й в България-нй-свидната страна и най-сигурната. И детет0 ти ще ти е благодарно след време.Слава на България и гордия и бе3страшния и Народ!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Malko ме интересува Турция, въпросът е, че ние сме един умиращ народ, без бъдеще.До тук ни докара прстотията и лицемерието ни.Сега половин Ориента ще мине през нас и ще ни отнесе като...Махам си детето от тази държава още наесен. Като всичките ми приятели.

30

Анонимен

преди 7 години

Navremeto krustonoscite sa napadnali Erusalim na 15 yuli,i prevrata v Turcia beshe na 15 yuli no tozi put Erdogan smaza zapadnite ratai

29

Анонимен

преди 7 години

Великото преселение на народите.

28

Мохамед Аллахов

преди 7 години

Инш Аллах. Нека поемат. Пък после европейците яко ще го поемат. Ще ги издавим като цунами. Нищо не мое ни спре.

27

Анонимен

преди 7 години

Първо, българите сме и без това ***, спомнете си, че сме траки, славяни, прабългари .. и още N на брой племена.Отделно, пет века османците са имали метод за генетично претопяване на месното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат.Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн.Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента.Сега, пркаженият ни народ умира, и няма нищо лошо (даже е спасително), да бъдем репопулирани. Иначе ще споделим съдбата на дин