199

Анонимен612

преди 7 години

И децата знаят ,че фаса е ***.Но за момичето нищо не се говори.Доказано ли е с експертиза , че наистина е изнасилена .Да намушкаш няколко пъти човек с нож , да го оставиш целия в кръв и в безпомощно състояние и да отидеш спокойно да се наспиш. Това вече не е нормално за 18 годишно момиче.Тя не може да даде смислово обяснение какво е правила в къщата на фаса.Нека не забравяме ,че е и крадла. А и фаса е на 62 години няма как да е секс машина .Нека разследващите си вършат работата.

198

Анонимен

преди 7 години

"Легенди в Стара Загора разказват, че на Богдан Динев са му викали Боньо Фаса, защото е обичал да гаси запалени цигари в главите на жертвите си. Изживявал се е като мутра и е лежал в затвора около 30 години. Това разказа пред bTV инспектор Красимир Кръстев, служител в Централния софийски затвор." Blitz.bgБраво на това смело момиче Мария!

197

Анонимен612

преди 7 години

Не искам да съм пророк , но на момичето не му е чиста работата.

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 223/224Да си го беше държал в гащите - щеше да живее! Когато има обвинение за изнасилване, когато изнасилвача е с предишни присъди за изнасилване, когато трябва да се съпоставят фактите от предишно престъпление спрямо настоящо се викат жертви и от предишни престъпления за да дадат показания! Щом има сериен тип изнасилване е съвсем нормално да се вземат показания и факти от предишните прояви/дела на обвиняемия! Колкото повече пострадали се обадят толкова по-добре за Мария!

195

Анонимен

преди 7 години

А пък бивши жертви нямат място в съда да дават показания за случай за който са научили от медиите. Това ще са показания по други случаи. Да са ги дали когато трябва.

194

Анонимен

преди 7 години

Тъй, де - 62 годишният е мъртъв!

193

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22118 годишна без криминално минало и противообществени прояви! 62 годишен с каталог от престъпления! Бивши жертви които ще дадат показания пред прокуратурата! Сети се сам!

192

Анонимен

преди 7 години

Още веднъж:Ами ако се намери свидетел който да потвърди че предварително е знаела що за човек е? Тогава ... момичето има сериозен проблемЗа съда също основен проблем - на кого да вярва.

191

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 219Вие чувате ли се?! Да не смята някой че той ще и опише истинските си намерения!!! Ако е знаела и го е питала, да кажем, вероятността е голяма той да и е казал че това са само слухове и тя да му е повярвала. Независимо че тя е отишла в неговия дом, щом той не се е държал с нея като човек на преходна възраст си е заслужил съдбата! Пак казвам, основната отговорност е на този който е на 62 годишна възраст! На всичкото отгоре и с богато "хуманитарно" минало!

190

Анонимен

преди 7 години

Той защо я кани в дома си е ясно! Тя защо отива е въпросът! Защото е възпитана, учтива, внимателна - Верно? Ами ако се намери свидетел който да потвърди че предварително е знаела що за човек е? Тогава ...

189

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 216Ако го сполети съдбата на Фаса сам да се сърди на себе си! 62 годишен, ако има някакъв акъл и морал, няма какво да се задява с 18 годишно момиче! В развитите държави възрастта е основен фактор при разглеждането на едно престъпление! Младостта не е оправдание а фактор който един зрял мъж на 62 е трябвало да вземе под внимание а не да се възползва (от младостта) за негови лични облаги! Защо никой не зададе въпроса той, на 62 години, защо я кани в дома си???

188

Анонимен

преди 7 години

"При един от случаите, разиграл се пред около 10 години, негова жертва се наложило да скочи от третия етаж и оцеляла по чудо само и само, за да се измъкне от ръцете му. Жената отказва да говори пред медиите, но е обещала да даде показания пред разследващите, за да помогне на отличничката Мария, която прободе фатално Динев в понеделник при опит да се защити от изнасилване." Pik.bgНека всички които са пострадали от Фаса да дадат показания!

187

Анонимен

преди 7 години

До 215213 иска да ти каже, че на младини вероятно Фаса не е знаел че друг, с реален житейски опит може да бъде по-виновен за нещо от него самия. Направил е нещо, казали му "ти си млад", не си толкова виновен ... После вече му е било все тая, и така до 62. Хубаво оправдание е младостта.

186

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 213Отговорността се пада изцяло на човек който е на 62 години с "реален" житейски опит! Който не го е разбрал тепърва ще го разбира! Ако имаш необходимото количество сиво вещество ще можеш да си отговориш на въпроса за кокошката и яйцето!

185

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 212Ако баба ми, дядо ми, майка ми и баща ми са като Фаса и ако съм в състояние да осъзная какъв морален и духовен *** биха изградили като детска психика, като начин на мислене, поведение и морал бих ги задгърбил без да ми мигне окото!

184

Анонимен

преди 7 години

Два *** са се събрали единият в края на кариерата си другият в началото само тъпите журналисти как допускат да ги използват.преди да преписват един от друг да проверяват как стоат нещата.

183

Анонимен

преди 7 години

До 210Браво, браво) Първо убий баба си и дядо си, после майка си и баща си, защото ако не са вече пиявици - ще станат. После се гръмни и ти защото ти СИ пиявица - мозъчен инвалид!

182

Иванов

преди 7 години

Какво сте заривали за един *** които дори не е трябвало да се ражда на бял свят? Трябва да благодарим на горкото момиче за смелостта която е проявила. Браво момиче само така!!!

181

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАз съм за подкрепям ви. И аз искам всички пиявици пенсионери и инвалиди да се махнат от хубавата ми родина България.

180

Обир

преди 7 години

Младото девойче е било на гости с цел обир. После стандартни фрази-от обществото-той е перверзен тип който изнасилва млади момичета....Оплюваме човека и готово -няма престъпление.