8

Анонимен

преди 7 години

Правят акция - глобяват за каране в бус ленти.Минавам пред агенция митници и такси, бус и полицейска кола са спрели в бус лентата и си купуват цигарки и кафенца.Карам си покрай лъвов мост и някакъв селчо завива от лявата лента надясно, отсреща от една полицейска кола го сочат и се смеят.Аз не очаквам от МВР да свърши нещо.

7

Анонимен

преди 7 години

Пореден ужас ...Всяк година загиват средно около 800 човека в атомобилни катастрофи в България.Това, което се случва е резултат постигнат от МВР!Можеше и 1600 да бъдат.Полицаите не наказват нарушителите-селяци, а наказват произволно, който мине ...

6

Vlado14

преди 7 години

На тоя селчо кой му даде кола

5

Анонимен

преди 7 години

Причините ще се изяснят когато съдеите преброят парите. Ако са достатъчно може да се окаже че децата са блъснали колата. Има вече такъв случай с един кмет.

4

Джони Уокър и НСО

преди 7 години

Камикадзета каращи всичко и навсякъде е имало и за съжаление ще има ,лека им пръст на жертвите.

3

вай-вай

преди 7 години

Тея моторист(ки) не се спират с тея пистови скутери, карат с 450км/ч на задна гума и не зачитат никакви правила тормозята всички катерички, мечки, вълци, на дърветата им изпопадаха листата от тях.... и после как да ги види мал0у.м.н.и.я голфаджия (щото то аудито нали е просто луксозен гоуЛф)

2

тапак

преди 7 години

двойно убийство по непредпазливост.условна с кратка пробация.жалко за младите животи...

1

Мишок

преди 7 години

Причините ще се изясняват.-МИ ВЛЕЗНАЛ Е В НАСРЕЩНОТО.Ще се изяснява дали е наше момче шофьора на колата.