13

анонимен

преди 7 години

Ида пишем и да не пишем,полза няма.Никой съдия няма да се трогне от мненията ни.Ние се възмущавахме и от регистрацията на партията на Местан,а те си го преместиха в другия крачол.На съдиите не им пука от мнението на народа.За съжаление е така.

12

Анонимен

преди 7 години

Значи ако се надрусам и застрелям някой 10 г.+ ако го сказя на половина. Нещо не е наред с НПК.

11

ченгеджийска логика

преди 7 години

полевия тест е установил наличието на вода в организма. Да се криминализира водата!!!

10

Анонимен

преди 7 години

Надрусан, убил човек и го пускат .И не било тежко престъпление. Ако някой надрусан прегази този прокурор или детето му, пак ли престъплението ще е незначително? Това не е правораздаване, а отврат и срам!

9

Анонимен

преди 7 години

До niakoiТука пише, че полевия тест и кръвната проба доказват употребата на марихуана, ти не четеш ли?Ако е чист и става въпрос за нещастен случай, тогава едва ли някой би коментирал толкова кръвожадно. За съжаление при толкова много коли и такова изнервено общество, злополуките са неизбежна статистика. Тук обаче става въпрос за човек седнал зад волана след употреба на дрога - това трябва бързо и тежко да се наказва

8

Анонимен

преди 7 години

откога убийството не е тежко наказуемо

7

niakoi

преди 7 години

Не е виновен съда, а бавното производство и закона. Докато излезе експертиза дали е напушен или не минава сума време.Ами ако не е бил напушен?Ако било лошо стечение на обстоятелствата? Ей затова е пуснат.Защото може да не е напушен.Уви!

6

Анонимен

преди 7 години

Това е независимият български съд...

5

Азер Гъзаев

преди 7 години

Тираджията има зад гърба си фирмата която Губи,ако той не работи?!? Още повече ,бил напушен!?ами,аз да се напуша и да блъсна руският мафиот Амммет доганоглу?!??сега темида ,сляпата ще вземе пари в брой и постове а болните и блъснати кучета ги яли!съветцки соц.с привкус на Гулаг!

4

Анонимен

преди 7 години

"Самият шофьор заяви пред разследващите, че не знае как жената е попаднала под гумите му." - тоя много марихуана е изпушил, добре, че не е изпогазил народа масово като терориста в Ница. Самият аз съм шофьор и знам, че нещастията стават бързо и никой не е застрахован да пази Бог. Но за подобни ***, пияни, надрусани, наказанията трябва да са тежки.

3

Бургас

преди 7 години

Да ги уволнят всички там. Може ли при наркотици и смърт да няма бързо производство и веднага в кауша.

2

Мишок

преди 7 години

Те и от прокуратурата са се напушили.

1

Джо

преди 7 години

Фарс...