79

Шоп

преди 7 години

Нечостоплътната Килъри Клинтън.....жалка е..

78

Анонимен

преди 7 години

вярно е Хилари си е чист вампир

77

Анонимен

преди 7 години

До наблюдателЗащо всички ***,непрекъснато пишат за "бабата Клинтън", а никой не пише за дядото Тръмп,след като той е с една година по-възрастен. Или за дядото Бърни,който е с 6 години по-голям от Хилъри. От тримата кандидати,тя е най-младата. Забравих.В Русия не се мисли,това е опасани за живота.Казва ти се "бабата" и то го повтаряш.По-лесно е и по-безопасно.

76

Анонимен

преди 7 години

"Колкото човек е по-богат,толкова е по-стиснат". "Богатите са станали богати,защото са стиснати". Това са две стари аксиоми отразяващи истината. Само пълен *** може,да повярва,че Тръмп харчи собствени пари за кампанията. Проблема е,че е пълен *** и рано, рано с приказките си разкри откъде идва финансирането.Нещо като нашия Б.Б,каквото му е на сърцето,това му е на езика.

75

Анонимен

преди 7 години

Трьмп няма да стане, само защото Ванга е предрекла последния президент да е черен. Мислеха че е сгрешила, но не - идва последната президентка -жена.

74

Oleee

преди 7 години

Само като прочетох заглавието и ми стана ясно кой е автора на поръчката. Еххх, некадърност твоето име започва с Е и завършва на лка.

73

иван

преди 7 години

мечтая за деня , в който журналистите ни ще четат новини и на други езици, освен руски...не знам защо продължава това.

72

Анонимен

преди 7 години

Другарят Тръм яко ще изиграе рашките. Това му е преизборен трик, да сипе люб към Русия.Фани, гепи, та дръж се вика. ама... такива кук.увци тип Жорж Ганчев изобщо няма да сервилничат на никого.

71

нн

преди 7 години

Той е точния кандидат президент на САЩ и ще стане.

70

наблюдател

преди 7 години

ако оставим емоциите ТРЪМП се оказа умен и прозорлив бизнесмен и политик просто разбра че дългогодишният съюз РУСИЯ КИТАИ не търпи досегашните американски наглости и поведение за да спаси държавата си е необходима много гъвкава и деликатна външна политика даже за физическото и икономическо оцеляване на САЩ с бабето клинтън нямат дори и теоретичен шанс

69

Анонимен

преди 7 години

До fake face Не става точно с тази сметка. Зависи кой ще спечели във всеки отделен щат. Ти си описал няколко декадентски зони, но те въобще не са САЩ. Само мащабен медиен скандал или тотална фалшификация може да дадат победата на злобния бабишкер.

68

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXКакво значение има кого ще номинират у нас? Да си чул някой да представя програма по основните проблеми, които имаме да решаваме? Натискат си парцалките и си мълчат по основните теми. Политическия ни живот прилича на пазарната ни икономика - няма ги. Личните амбиции и кариери на лица, имитиращи политическа активност, не са никак интересни. Виж чл. 417 ГПК. Тия, които се биха по гърдите, че тяхната политическа мисия е да го отменят, гласуваха против отмяната. И само това да беше...

67

света на кръстопът

преди 7 години

Тръмп има само една позиция в случая. И тя е, че навлизането в нова Студена война, докато запада потъва в терор, би било грешка. При това такава, която би се отразила по-зле точно на западния свят. Американските части в Източна Европа не могат да наклонят везните в ничия полза. Могат само да обтягат отношенията между двете суперсили. Функцията им е чисто политическа, а силата на НАТО се определя от собствените армии на страните членки. От кога избягването на излишна конфронтация е лошо нещо?

66

Завещавам Ви Здраве

преди 7 години

... най-добрият бестселър за здраве - книгата *** - *** . *** . com

65

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам защо пицаджиите се напъват толкоз като от тях нищо не зависи.

64

fake face

преди 7 години

За хилари ще гласуват: 35 мил. латиноси, 25 мил. чepнилки, 17 мил. азиатска жмел, 13 мил араби и ***, 35 мил. бели жени с комплекс за малоценност и 15 мил. бели xoмoceкcyaлиcти. Тотал 140 мил. лeш което ще е достатъчно за да спечели.. Жалко, че един от главните инициатори на разрухата в арабските страни и бежанската криза ще стане президент на щатите.. Дано да греша!

63

Анонимен

преди 7 години

Тръмп назовава нещата с истинскитебим имена .Гледайте някое негово интервю в ютуб, казва много верни неща и за войната в Ирак и за Садам и за тероризма и какво ли не.Вижте какво говори човека а не само глупостите които дават по твто.

62

Анонимен

преди 7 години

Путин е началник, това и Тръмп го разбра. Единствено жълтопаважните щ.ор.ошоидили не вдяват. Това тъпоумие ще бъде за тяхна сметка. Виж какво става с натовската агентура в съседна и дружескса Турция - яко ядат дървен господ по участъците.

61

капитан Силвър

преди 7 години

Тръмп - Клинтън - ала-бала !Основният въпрос е как искат да живеят хората - като руснаци или като американци.А този въпрос отдавна е получил отговор.

60

SpaceX

преди 7 години

116 За съжаление не е така и изборът е непредвидим. не е така лесно както си го представяте управлението на световните общественополитически процеси . Като толкова знаете, кои ще са кандидата на основните политически партии у нас и кой ще спечели .