6

Анонимен

преди 7 години

Косьо самоковеца стана с картофи милионер що не и оядените попове да не станат. Това е най печелившия манастир къде са парите.

5

Пребивавал там

преди 7 години

Не се лъжете, такива места са печатници за пари. За сравнение- предишният игумен на Бачковския- Борис имаше S-класа, яхта и ефектна любовница от необятна Расия. За содомията, пиянствата и прочие благинки на манастирския живот да не говорим. И сега се жалват, че държавата, разбирай всички ние, които плащаме данъци, за разлика от тия безполезници, не си субсидирала, че то ръкавите на дедо поп са широки, а гърлото- бездънно. Даже и силно вярващи могат да се разколебаят, гледайки ги тия.

4

Сливенски Войвода

преди 7 години

Това отношение на управляващата Колониална Администрация е доказателство, че поставените лица не милеят за Род, Родина, Православие. А имат всяка седмица 30000 лева за полети до Брюксел, СРАМОТА !!! Русия, Сърбия и Гърция ще ги има, там отношението към подобни светини е ствсем друга, България си отива...Жалко !!!На Сатанащ им трябва само територия за бази срещу Русия, православното население по тези земи е само пречка.

3

Анонимен

преди 7 години

Така требе, и баце садеше едно време картофи *** ги заряза.

2

Анонимен

преди 7 години

Нестерова, нестероваааааааа....Картофите се САДЯТ, не се сеят!Сее се семе, а кореноплодът се сади!

1

Ивайло

преди 7 години

Дядо ми служеше там и ми е разказвал за касата с дарения - пълнели всичко в торби и пращали в София. Бедния ще храни богатия, къде го има това?