67

в

преди 7 години

Никога ДС служител!

66

замислен

преди 7 години

Да подкрепя ли кандидат-президентската двойка на " най-големия разпространител на гей-порно на Балканите и на перхидроления пиян пудел"?!!!/в кавичките са думи казани от Парламентарната трибуна/

65

y

преди 7 години

бих гласувал само за Карбовски...

64

anonimen

преди 7 години

имат и моят глас ,понеже се отвратих от продажността на "българските"съдии,които регистрираха ДОСТ за партия.Чудя се що за майка ги е раждала и възпитавала тия....Пфуу.

63

ицо

преди 7 години

Ако не им достигнат няколко гласа Жорж Ганчев е насреща,той ще им даде...,ако не ги е обещал на някой по закъсал де.

62

Анонимен

преди 7 години

работата на адвокатите е да защитават, на съдиите - да ОТСЪЖДАТ, а на прокурорите - не само да обвиняват, а и да следят за защита на обществения интерес. последното означава понякога и обратното - ако някой е извършил дребно нарушение, което по принцип се наказва, но се е налагало да бъде извършено, точно тази прокуратура публични да заяви, че в интерес на обществото е да няма наказание. за съжаление, у нас доста адвокати 'уреждат', а магистратите 'осъждат' вместо да оТсъждат.

61

???

преди 7 години

Не съм следил кариерата на въпросния адвокат Нотев, но какво като бил защитавал Ставийски? Това му е работата. Хайде сега да изколим и всички лекари, които помогнаха на Митьо Очите; магазинерката, която продала сирене на стрелчанския кмет изнасилвач и т.н. Хайде малко по-сериозно, в 21 век сме и е добре да спрем да се държим като неандерталци..

60

Анонимен

преди 7 години

До ivailo1403Тъй като помня пръста на Болен за ДПС, то неговите кандидати имат от мен среден пръст!

59

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов-Нотевдет се вика пари на вятъра :)

58

Анонимен

преди 7 години

ДЕМОНОКРАЦИЯТА омръзна на всички нормални хора

57

ivailo1403

преди 7 години

Имат един глас от мен .

56

анализ

преди 7 години

До РодолюбецИстините, които казваше Болен, в действителност НЕ ги мислеше ! Казваше ги , защото "носеха дивиденти" ... до един момент ...И друго - П*утин да не би да е ляв ???

55

Явор Нотев

преди 7 години

Пет години работи като следовател и се занимава предимно с транспортни дела. 21 години се занимава с дела, свързани с катастрофи. Един от защитниците на Максим Стависки по делото за предизвиканата от него тежка катастрофа край Приморско.Бил е защитник и на Боян Георгиев, шофьорът, който уби шоумена Кембъла.Нотев е бил адвокат на Илия Павлов и Емил Кюлев, той е един от защитниците на Николай Маринов-Малкия Маргин, защитаваше в съда и полицаите, причинили смъртта на Ангел Димитров-Чората.

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68Предпочитам "недоразумението" , отколкото такава сбъркана комбинация от агент и пропутински атакист!

53

Родолюбец

преди 7 години

Само по това да съди човек, колко им е патриотизма, морала и съвестта на другарите от Атака. Другарят Сидеров е посветил книгата си "Бумерангът на злото" на всички избити православни българи по време на кървавия комунистически режим, а сега същият този другар започна да твърди, че комунизмът всъщност не бил толкова лош, както и, че агентът на КГБ Путин и болшевишкият сатрап Сталин били велики политици и държавници!?!?!?Да се смее ли човек или по-скоро да заплаче!?!?!?

52

анализ

преди 7 години

Това обединение го възприемам по-скоро, като загуба за Атака. Болен отдавна разбра , че повече "няма хляб за него" в лявата мимикрия, която се опита да играе дълго време. Истинските леви, със социалистическо мислене, които по дефиниция отдавна не гласуват, му "хванаха спатиите" и той разбра, че няма смисъл повече от театър, тъй като по принцип Болен си е фашага - бивш редактор на "демокрация"

51

Родолюбец

преди 7 години

Другарят агент на ДС Каракочанов и колегата му от путинофило-сталинистката партийка Атака са националисти и патриоти, колкото аз съм космонавт. Всъщност, да, те са националисти и патриоти, т.е. интернационалисти, и нямат нищо общо с истинското българско родолюбие!

50

Анонимен

преди 7 години

Ако искаме да я има БЪЛГАРИЯ, редно е всички БЪЛГАРИ да ги подкрепим.Иначе ще продължава да ви управлява Мутрата с мозък на врабче от Банкя и ще продължи да ви слага за президент недоразумения като Плевела.

49

Родолюбец

преди 7 години

До *** от РумелияА аз пък предпочитам са съм верен поданик на православен български монарх, отколкото *** и марионетка на юдео-болшевишки престъпници, каквито са всички управлявали България от 1944 г. до днес, без изключение!

48

Българин от Германия

преди 7 години

Отдавна чакам ОБЕДИНЕНИЕ на всички ПАТРИОТИЧНИ ПАРТИИ и движения в България.Само там е спасението, поучили са се от мъдростта написана над Народното Събрание.Общ Патриотичен Блок за парламентарните избори, г-н Джамбазки ми вдъхва довереие забъдещ премиер. Ще подкрепяме всячески изборите според възможностите си и от чужбина, за ПОБЕДА !