15

Средно?!

преди 7 години

Със средна работна заплата от 800лв (избрана цифра ей-така), означава ли, че българинът работи 'средно' повече от месец и половина за една 'средна' почивка?Ако това е вярно, значи сме си доста ларж. Не е уместно банките да мрънкат,че сме си кътали парите.

14

Men

преди 7 години

До brosЩом така ти харесва, супер! Хората са различни и по света има достатъчно разнообразие така че всеки може да намери това, което му харесва.

13

вт

преди 7 години

За 7 дена на Тасос 1600лв. изхарчихме с жената . Беше пълно с българи...

12

bros

преди 7 години

До Men - Доста хора го правят. За млади хора, Railpass-ът е 200е за месец, неограничено прекачване по цялата Европейска и доуралска Руска жп мрежа. Отделно идва стопа и бла-бла карс. Хранителните навици са индивидуални - едни маат дюнери, други плодове и малко, но здравословна храна. На мен, лично, къркането би ми бил основния разход, поради което самара ще да дрънка. За настаняване - приятели, couchsurfing, hospitality club, labour exchange farms, хостели. Тук и често случайността решава ;)

11

4

преди 7 години

Ко??? Не!!!

10

Men

преди 7 години

До brosАко спиш по хостели, пътуваш на стоп и ядеш дюнери може и да ти стигнат. Ако обаче решиш да посетиш приличен хотел в европа, вечеряш на нормални места тия пари ще ти стигнат за около 4 дни.

9

bros

преди 7 години

Без да го обръщам на майтап, с 1300лв мога да обиколя Европа без особени притеснения. Тези пари, реално, ги вадя за 10 дни, но се чудя дали ми се е случвало да ги изхарча за толкова, особено за почивка... Май съм няк'ъв много икономичен модел :)

8

Невярващ

преди 7 години

80% от българите с планирана почивка за лятото.....а защо ли си мисля, че е обратното???

7

Анонимен

преди 7 години

шест'ин евро ... за апартамента с чет'ри стаи във ВаленЦия за месец октомври, две семейства с по две деца - сметай по 15 лв. на човек. башка още шест'ин евро за аероплан - идими-дойдими - на семйство. еспан'я, по си е друго!

6

СА

преди 7 години

Е какво да говорим повече за тоя народ?!Хем ***,хем беден,ама има 1300 лева за една калпава почивка!!Решението-5 атомни бомби!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Пак недомаслена статия!

4

Анонимен

преди 7 години

От 20г. не съм ходил на почивка, но от статията с изненада узнах, че съм отделил 1 260лв. за такава. Моля г-жа Йорданова да ми каже къде съм ги сложил, защото не мога да си спомня.

3

gfdgsgsd

преди 7 години

Значи от 4000 запитани българи правят заключение за цялата държава? Що за тъпотия. Имайки предвид, че запитването е било онлайн, а немалка част от българите (около 40%) изобщо не ползват интернет, смятайте колко представителна е тази извадка.

2

Наблюдаващ

преди 7 години

Ей доживях едно "средно" да съвпада с моето. Поне за това лято, де. Само дето обикновено при мен (предишни години) е наполовина.

1

Men

преди 7 години

Даа, само че за качествена почивка 1800лв особено ако ходиш малко по-далеч никак няма да ти стигнат. Реалната цифра е около 3000лв за 2 седмици за 4-членно семейство.