15

Анонимен

преди 7 години

Какъвто ОтБОРА, такива и легендите му - чалгаджия, ДПС-ар, алкохолик..... и върхът в кариерата му са ..... няколко мача с червената фланелка.

14

Цецо

преди 7 години

До Анонимен 16Прав си, че кариерата му на футболист не бе успешна, като основната причина за това си е у него. Но пък наистина бе радост за очите човек да го гледа с топката, затова не трябва да го обиждаме а поне мъничко да сме му благодарни за хубавите емоции, които ни е донесъл. Нека да престанем да злорадстваме и хвърляме само помия, нека видим и оценим хубавото, да го подкрепим...

13

Анонимен

преди 7 години

До ЦецоТалант е, никой не отрича. Първа версия на Божинов, даже божинов е по успешен. За разлика от Гиби, Божинов игра в куп наистина силни отбори.

12

2008 кмет на пеевски

преди 7 години

На подуянци вероятно им прави вЧепетление участието на Искренов в изборите 2008-***. Кмет щял да ства на общината Подуяне... Подуянци са в родово обюинният строй-активни депесари мухахахахахахахахахахахахахахаха

11

Анонимен

преди 7 години

Чекай идва Гиби!

10

Анонимен

преди 7 години

До ЖУРНАЛИСТИ ГРЕШИТЕПриятелю, това не са "журналистите", това е МарийчетоН от "Днес"! Истинско чудо е, че понякога успява да напише правилно името си, ти я подозираш в склонност към математиката;)

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6---------------------------------А ти - и преди, и сега - все си никой, пиеш повече от Искренов, а не те признават за талант...Не е ли несправедливо това?Както и да е - честито на рожденика, да е жив и здрав / и да не обръща внимание на злобарковците!/ !

8

Цецо

преди 7 години

Само тези, които не са гледали играта му , пишат злобни коментари. Гиби е уникален футболен талант и независимо че не успя да го го разгърне изцяло, радваше доста време хората, обичащи футбола! Да си жив и здрав, Гиби, успех в начинанията ти и радост в семейството ти пожелавам от все сърце!!! :)

7

Футбол

преди 7 години

Стига сте оплювали човека.Гиби беше уникален футболист,един от най-талантливите раждани в България,това какъв е сега на никой не му дреме,защото хората които обичаме и гледаме футбол ще го запомним като "Радоста на народа".Заради него се пълнеха стадиони,фенове на други отбори идваха на Герена само за да го гледат.ЧРД!!!

6

ЖУРНАЛИСТИ ГРЕШИТЕ

преди 7 години

БОЖИДАР ИСКРЕНОВ Е РОДЕН 1962 ГОДИНА !!!! ТАКА ЧЕ НАВЪРШВА 54 ГОДИНИ ! НА РОЖДЕНИКА ЧЕСТИТО ! А НА ЖУРНАЛИСТИТЕ БЪДЕТЕ ПО-ВНИМАТЕЛНИ НЕ ОРЕЗИЛЯВАЙТЕ ПРОФЕСИЯТА !

5

Анонимен

преди 7 години

Кумирите на българина винаги са някои *** и необразовани тарикати и футболисти, комунисти, Бойко, Батето, Тошко Славков, чалгаджии/ки и т.н.Народ с подобни кумири си заслужава бедността и мизерията.Иначе, като футболист не беше зле, за онова време. Повече впечатляваше с характера си на бунтар, което през комунизма се приемаше като много яко.

4

Анонимен

преди 7 години

Гиби беше уникален футболист в Левски, но направи глупостта на живота си да отиде в ЦСКА.

3

Анонимен

преди 7 години

някога може и да е бил звезда. Днес е само един алкохолик

2

Божо кравата

преди 7 години

С татия за Леевски - Монтана кога ?

1

ЦК на ГЕРБ

преди 7 години

А Камелия Воче ??? Нали и тя му беше ученическата любов !!!